Dodaj do ulubionych

Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opinie

13.02.13, 10:08
czy warte swojej ceny?
W ZALANDO mozna je kupić czasem w sporej promocji. Zastanawiam sie kupić nie kupić . Sa skorzane i to jest za a jak w chodzeniu . Jezeli ktos ma bardzo prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • ali_ali Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 10:24
      sa takie super ze moja chetnie Ci odsprzedam. Po 5min nie czujesz palcow u stop (nie tylko ja) nogi masz odretwiale. nigdy w zyciu! wole 10cm szpilki niz to!! choc w szpilek tez nie cierpie wink
      • aniuta65 Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 10:42
        az tak złe. Wyglad mają ładny i skóra dlatego tak mnie kusiły. Ciasne takie czy chodzi o podeszwę a raczej jej profil ze ćwicza podobno mięsnie. Z profilowaną podeszwą miałam z Tchibo i były świetne.
        Napisz prosze dokładniej o co chodzi.
      • iberka Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 10:49
        a jaki rozmiar? smile
        • ali_ali Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 12:49
          40(czarne zlote dodatki)
          raz byly na dworzu i 2x w domu po 30min
          sa jak nowe
          jak ktos jest kamikadze to zapraszam
          ona maja taka podeszwe jak poduszka wyprofilowana lekko w łuk

• aniuta65 Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 13:10
            Z tak wyprofilowaną podeszwą miałam z Tchibo chodziło mi się super.
            www.opineo.pl/opinie-1174916-reebok-easytone-go-outside-ii.html
            Znalazłam link do tych co mnie interesuję . Są to te białe.
          • iberka Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 13:15
            podeślesz mi zdjęcie + cenę na priv? może być 2 gazetowy lub iberia@interia.pl.
            czy ta 40 jest standardowa? na allegro różne wymiary podają
            • mlubik Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 13:30
              mam te buty i to są moje najwygodniejsze buty sportowe smile)) ( czarne i ze srebrnymi dodatkami)
              • aniuta65 Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 14:04
                Zamówiłam na ZALANDO białe za 119 zł.
    • thea19 nigdy wiecej 13.02.13, 21:23
      podzielam zdanie poprzedniczki - dretwieja stopy. mialy byc buty do fitnesu a ja stop nie czuje. masakra jakas. probowalam przez miesiac liczac, ze to zniknie i guzik. niby buty sportowe a do niczego sie nie nadaja. zaluje, ze nie przeczytalam opinii w necie zanim kupilam.
      ps nie czuje zadnej wzmozonej pracy jakichkolwiek miesni
      ps2 mam czarne skorzane, roz.40 (jest ciut wiekszy niz zwykla 40, po porodzie mam wieksze stopy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka