aniuta65 13.02.13, 10:08 czy warte swojej ceny? W ZALANDO mozna je kupić czasem w sporej promocji. Zastanawiam sie kupić nie kupić . Sa skorzane i to jest za a jak w chodzeniu . Jezeli ktos ma bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ali_ali Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 10:24 sa takie super ze moja chetnie Ci odsprzedam. Po 5min nie czujesz palcow u stop (nie tylko ja) nogi masz odretwiale. nigdy w zyciu! wole 10cm szpilki niz to!! choc w szpilek tez nie cierpie Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 10:42 az tak złe. Wyglad mają ładny i skóra dlatego tak mnie kusiły. Ciasne takie czy chodzi o podeszwę a raczej jej profil ze ćwicza podobno mięsnie. Z profilowaną podeszwą miałam z Tchibo i były świetne. Napisz prosze dokładniej o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 10:49 a jaki rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
ali_ali Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 12:49 40(czarne zlote dodatki) raz byly na dworzu i 2x w domu po 30min sa jak nowe jak ktos jest kamikadze to zapraszam ona maja taka podeszwe jak poduszka wyprofilowana lekko w łuk Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 13:10 Z tak wyprofilowaną podeszwą miałam z Tchibo chodziło mi się super. www.opineo.pl/opinie-1174916-reebok-easytone-go-outside-ii.html Znalazłam link do tych co mnie interesuję . Są to te białe. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 13:15 podeślesz mi zdjęcie + cenę na priv? może być 2 gazetowy lub iberia@interia.pl. czy ta 40 jest standardowa? na allegro różne wymiary podają Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 13:30 mam te buty i to są moje najwygodniejsze buty sportowe )) ( czarne i ze srebrnymi dodatkami) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: Reebok Easytone GO Outside II poprosze o opi 13.02.13, 14:04 Zamówiłam na ZALANDO białe za 119 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 nigdy wiecej 13.02.13, 21:23 podzielam zdanie poprzedniczki - dretwieja stopy. mialy byc buty do fitnesu a ja stop nie czuje. masakra jakas. probowalam przez miesiac liczac, ze to zniknie i guzik. niby buty sportowe a do niczego sie nie nadaja. zaluje, ze nie przeczytalam opinii w necie zanim kupilam. ps nie czuje zadnej wzmozonej pracy jakichkolwiek miesni ps2 mam czarne skorzane, roz.40 (jest ciut wiekszy niz zwykla 40, po porodzie mam wieksze stopy) Odpowiedz Link Zgłoś