katka761 15.02.13, 19:26 czy Wasze dzieci użytkują może ten model shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-snow-rush_931756/931757 ? jakie macie opinie? czy to but nadający się dla chłopca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:11 hej kateczko... kupiłam ten model parę dni temu , ale w wersji 3rzepowej... cieplusieńkie, łatwo zakładalne (teraz mamy wsuwane Husky), ale ... jakoś małe... (rozm. 28 z myślą o przyszłym sezonie) kupowałam w Mivo i tylko 27-28 mieli, a w naszym modelu wkładka jest cieplesza/grubsza i zmniejsza się nieco powierzchnia na stópkę zwróć na to uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:16 cześć Krasulas ja dziś je macałam w SCC - wkładka też grubsza, ocieplona. nie było trzyrzepówek, więc nie miałam jak porównać ich wysokości. porónując rozmiar 31 z naszymi snowboarderami - rush są wysze ok. 2-3cm. no i spodobał mi się kolor tej gumki naszego rozmiaru nie było, ale i tak jeszcze cenę zaporową mają. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:24 dobre mnie też motywuje kolor gumki w bucie ofkors! fajny fason, ale nie wiem jak z zakładaniem (czy wysokie podbicie sobie poradzi?) mój Młody ma teraz wersję wsuwaną i nieraz bywa ciężkawo... a wnet będzie musiał radzić sobie samodzielnie generalnie - nasze fantastycznie wysokie - idealnie... wkładają się wręcz ekspresowo, więc jest ok... oby mu tylko za wiele stopa nie śmignęła ps. jutro będę w SCC... looknę na nie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:28 hahah też Cię lubię - mam kurtkę w "kostkę" na przyszłą zimę z c&a i tak mi wpadł ten kolor gumek w oczy przymierzał Młody 31 i nie było problemów z ubieraniem i ściąganiem, dał radę nawet samodzielnie włożyć jeansy do butów. ma dość wysokie podbicie i nie narzekał, że w którymś miejscu go uciskają (a kiedyś np. mierzył sidewalk i jęczał już przy ubieraniu, że cisną) Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:21 jescze mnie geoxy na mivo kuszą Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:29 no... Alaska fajne, Himalaya... tylko rozmiarówka przebrana... Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:34 ja potrzebuję raczej 33, bo 32 mogłoby być baaaardzo na styk. miałam nadzieję luknąć geoxy w SCC, a tu zonk - sklep zamknięty... Odpowiedz Link Zgłoś
alsanka Re: ecco snow rush - opinie 16.02.13, 09:07 Mój syn nosi takie shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-snow-rush_1012275/1012276?navId=323 w rozmiarze 28. Tych zalinkowanych przez Ciebie w ogóle nie braliśmy pod uwagę, bo za wysokie i młody preferuje rzepy. Buty są bardzo ciepłe - ocieplana wkładka i wnętrze butów i mają świetną grubą podeszwę! Odpowiedz Link Zgłoś