Dodaj do ulubionych

ecco snow rush - opinie

15.02.13, 19:26
czy Wasze dzieci użytkują może ten model shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-snow-rush_931756/931757 ?
jakie macie opinie? czy to but nadający się dla chłopca?
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:11
      hej kateczko...
      kupiłam ten model parę dni temu , ale w wersji 3rzepowej...
      cieplusieńkie, łatwo zakładalne (teraz mamy wsuwane Husky), ale ... jakoś małe... (rozm. 28 z myślą o przyszłym sezonie)
      kupowałam w Mivo i tylko 27-28 mieli, a w naszym modelu wkładka jest cieplesza/grubsza i zmniejsza się nieco powierzchnia na stópkę
      zwróć na to uwagę
      • katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:16
        cześć Krasulas
        ja dziś je macałam w SCC - wkładka też grubsza, ocieplona. nie było trzyrzepówek, więc nie miałam jak porównać ich wysokości. porónując rozmiar 31 z naszymi snowboarderami - rush są wysze ok. 2-3cm. no i spodobał mi się kolor tej gumki tongue_out
        naszego rozmiaru nie było, ale i tak jeszcze cenę zaporową mają.
        • krasulas Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:24
          smile
          dobresmile
          mnie też motywuje kolor gumkismile w bucie ofkors!
          fajny fason, ale nie wiem jak z zakładaniem (czy wysokie podbicie sobie poradzi?)
          mój Młody ma teraz wersję wsuwaną i nieraz bywa ciężkawo... a wnet będzie musiał radzić sobie samodzielnie
          generalnie - nasze fantastycznie wysokie - idealnie... wkładają się wręcz ekspresowo, więc jest ok... oby mu tylko za wiele stopa nie śmignęła
          ps. jutro będę w SCC... looknę na nie
          • katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:28
            hahah też Cię lubię - mam kurtkę w "kostkę" na przyszłą zimę z c&a i tak mi wpadł ten kolor gumek w oczy tongue_out
            przymierzał Młody 31 i nie było problemów z ubieraniem i ściąganiem, dał radę nawet samodzielnie włożyć jeansy do butów. ma dość wysokie podbicie i nie narzekał, że w którymś miejscu go uciskają (a kiedyś np. mierzył sidewalk i jęczał już przy ubieraniu, że cisną)
    • katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:21
      jescze mnie geoxy na mivo kuszą smile
      • krasulas Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:29
        no...
        Alaska fajne, Himalaya...
        tylko rozmiarówka przebrana...
        • katka761 Re: ecco snow rush - opinie 15.02.13, 21:34
          ja potrzebuję raczej 33, bo 32 mogłoby być baaaardzo na styk. miałam nadzieję luknąć geoxy w SCC, a tu zonk - sklep zamknięty...
    • alsanka Re: ecco snow rush - opinie 16.02.13, 09:07
      Mój syn nosi takie shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-snow-rush_1012275/1012276?navId=323 w rozmiarze 28. Tych zalinkowanych przez Ciebie w ogóle nie braliśmy pod uwagę, bo za wysokie i młody preferuje rzepy. Buty są bardzo ciepłe - ocieplana wkładka i wnętrze butów i mają świetną grubą podeszwę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka