Dodaj do ulubionych

jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie?

19.02.13, 10:26

Córka chciałaby zabrać w swoje urodziny do szkoły dla wszystkich dzieci (około 30 sztuk) jajka niespodzianki- my tego w ogóle nie kupujemy, więc się nie orientuję- jaka jest dobra cena i gdzie ewentualnie są na te jajka promocje?
Obserwuj wątek
    • hobla Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie? 19.02.13, 14:14
      W Biedronce pudełko z 3 jajkami - 6,29 zł (dzisiaj kupowałam we Wrocławiu, były przy kasach).
      • aluka82 Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie? 19.02.13, 14:25
        w biedronce nie zawsze są przynajmniej w Otwocku pod Warszawą, tak mi ppowiedziała ze 2 tygonie temu pani przy kasie, normalnie jajko z niespodzianką kosztuje ok 3,2-3,6, więc to będzie chyba spory wydatek,
      • syka7 Re: Przy kasach w biedronce 19.02.13, 14:29
        6,29 3 szt kupowałam dziś
        • gie-oska82 Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 19.02.13, 14:56
          w tesco ponizej 3zl...sa zwykle i z ta seria Winx..winx sa pare groszy drozsze...corka choruje na nie i brakuje juz jej jednej tylko...

czy te jajka z biedronki maja rozowe koncowki(bo takie sa z tej seri winx)??
          • ju_mi Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 19.02.13, 17:51
            Nie, to nie jest seria dla dziewczynek (różowa). Te 3-paki w Biedronce są klasyczne.

U mnie w osiedlowym markecie Kinderniespodzianki są po 2,99zł. W Rossmannie po 3,49zł lub 3,69zł. Jeżeli potrzebujecie taką ilość to może w Makro lub Selgrosie będzie taniej? Choć nie wiem po ile są pakowane... Póki co te 3-paki w Biedronce wychodzą najkorzystniej smile
          • e-matkawariatka Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 30.03.13, 19:12
            gie-oska82-jeśli masz więcej niż jedną musę to chętnie się wymienię,wszystkie inne mam powtórki
            • gie-oska82 Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 31.03.13, 20:13
              hej..wlasnie mamy podwojna muse jako jedyna. Brakuje nam Lajli...skad jestes??chetnie sie wymienimy.
              • e-matkawariatka Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 02.04.13, 07:40
                świetnie się składa-mam trzy Laylesmile jestem z Częstochowy ale nie jest dla mnie problemem nadanie poleconego za 4zl,w razie czego mała strata więc i Ty nie musisz się niczego obawiaćsmile prześlij mi na swój adres a jeszcze dzisiaj wyślę wróżkę
                • gie-oska82 Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 02.04.13, 10:12
                  hej...

corka zostala obdarowana jajkami z winx w swieta i w koncu trafila ta Lajle plus 2 telefoniki winx wiec juz nie aktualna wymiana..a muze okazalo sie ze obiecala przyjaciolce i nie moge jej teraz jej zabrac... sorrki.. i powodzenia w polowaniu.
            • sylwina128 Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 02.04.13, 10:16
              Chętnie bym się zamieniła mam 2 musy a nie mamy lalie. Jeśli byś była zainteresowana wymianą to pisz na sylwina_k1@wp.pl.
              • sylwina128 Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 02.04.13, 10:19
                przepraszam, ale po swiatecznej zabawie lalki nie wyglądają za dobrze schodzą spodenki. Czy wam się też tak dzieje czy to tylko moje dzieci je obdarły?
              • e-matkawariatka Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie 02.04.13, 12:02
                sylwina-już do ciebie napisałamsmile i to normale,że farbki schodzą,jakość nienajlepsza ale ja domalowuje starte ubrania lakierami do paznokci-na jakiś czas starczasmile
    • tedesca1 Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie? 19.02.13, 19:51
      ostatnio w małym tesco widziałam czteropaki star wars po ok 10zł
    • klaipio Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie? 19.02.13, 20:49
      w auchan, w ostatnią środę kupowałam po 2,32 za szt, 4-pak chyba 9,60.
    • big-smoczyca Re: jajko niespodzianka w dobrej cenie- gdzie? 20.02.13, 18:31
      biedronka
    • sagaa Re: Makro 20.02.13, 19:19
      W Makro jajka Winx po 2,45 zł za sztukę, jajka chyba Star Wars po 2,40, oczywiście trzeba kupić większą liczbę.
      To chyba cena w Biedronce jest najlepsza. Ja tylko dodam, że moim zdaniem lepiej jest kupować takie jajka pakowane po 3 sztuki w kartoniku bo tam są ciekawsze zabawki (takie bardziej konkretne, a nie np. papierowy samolocik czy garstka puzzli).
      • anjaand Re: Carrefour 30.03.13, 22:39
        Wczoraj w Carrefour były 4 jajka pakowane świątecznie w kartonowego zajączka po 4,99 smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka