Dodaj do ulubionych

Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce?

27.02.13, 09:01
Większe, w rozmiarze 34.
W CCC przedwczoraj kupiłam, ale jeden z butów przemakał. Na szczęście nie robili problemów tylko uwzględnili reklamację i oddali mi kasę. Przeszłam wszystkie sklepy obuwnicze i nie było w naszym rozmiarze, tzn. coś tam było, ale same koszmarki. Potrzebuję koniecznie, bo niestety dużo teraz kałuż i ciapy, a córce kozaki też zaczęły trochę przeciekać uncertain.
Będą teraz gdzieś w jakimś dyskoncie spożywczym, supermarkecie kalosze? A może jakieś z netu polecicie, w rozsądnej cenie, ale coś już powiedzmy o bardziej przyzwoitym wyglądzie.
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:12
      Jaka to jest rozsądna cena?
      Ja dla obu córek mam kalosze jeździeckie z decathlonu. Polecam. Są wysoki, nie przemakaja i w dodatku wyglądają dobrze.

https://www.decathlon.pl/media/356/3568836/big_800PX_516299.jpg
      • koza_w_rajtuzach Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:16

> Jaka to jest rozsądna cena?

do 60 zł, no maksymalnie 70 zł.
        A w Decathlonie takie same ceny są w stacjonarnym sklepie co i w internecie?
        • oskarek05 Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:18
          w biedronce, cena chyba 30zł
          • koza_w_rajtuzach Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:20
            W Biedronce są, czy dopiero będą? Bo w gazetce nie widzę..
            • oskarek05 Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:22
              pomyłka - w lidlu od czwartku 7 marca
              • koza_w_rajtuzach Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:26
                Dzięki, ale niestety dziecięce są tylko do rozmiaru 29
                • tagliatele Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:42
                  Kupiłam córce kalosze Lemigo NELA 975, bardzo ładne w paski. Są w wersji różowej i niebieskiej. Nie przemakały dotąd. Dostępne w firmowym sklepie Lemigo online i na allegro. Nie wiem w końcu czy można wrzucać tu linki do konkretnych sklepów, więc nie wrzucam, ale łatwo znaleźć smile
                  • koza_w_rajtuzach Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 09:53
                    mieliśmy je poprzednim razem, ale właśnie też nam zaczęły przemakać. Na wiosnę kupiliśmy, a jesienią pierw zaczął jeden kalosz przemakać, potem drugi. Nie wiem co się z tymi kaloszami dzieje. Nigdy wcześniej żadne nam nie przemakały.
                    • beakarp TCHIBO? 27.02.13, 10:20
                      www.tchibo.pl/Kalosze-dzieciece-rozowe-p400017494.html
                      zielone tez mają
    • kledka82 Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 10:41
      My kupujemy kalosze firmy lemigo.. rozmiarówkę mają chyba do 35, ale też mają kalosze dla dorosłych. Mieliśmy kalosze piankowe, bardzo lekkie, z dodatkowym ocieplaczem. Teraz mamy odrobinę cięższe, ale i dłuższe kalosze i też są rewelacyjne, nieprzemiękające. Za każdym razem kupowane na allegro od producenta. Cenowo w granicach 40 zł..a wygląd, wyglądają jak zwyczajne kalosze smile
      • kledka82 Re: Będą teraz gdzieś w ofercie kalosze dziecięce 27.02.13, 10:43
        Oj, nie zauważyłam, że już była mowa o tej firmie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka