Dodaj do ulubionych

plecak topgal chi 165 F

02.03.13, 20:28
Witam;
Poszukuję plecaka dla synka. Aktualnie 2 klasista. Widzę, że topgal ma niższe ceny na wybrane modele. Nie ukrywam, że bardziej podoba mi się model navy, ale yellow tańszy. Khaki odpada, bo to różowy big_grin Czy któraś z Was widziała może na żywo i yellow i navy? Jaki jest yellow? Ładny, nie bardzo? Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale 150, a 209, to dla mnie nie taka mała różnica uncertain
Z góry dziękuję i pozdrawiam - Paulina
Obserwuj wątek
    • rybalon1 Re: plecak topgal chi 165 F 02.03.13, 20:40
      mamy ten plecak smile jest tak jakby żółto-niebieski dla chłopaka super - mojemu synowi 8l. bardzo się podobał - tez wybrałam ten kolor ze względu na cenę w promocji - chyba tez 150 zł , plecak jest bardzo pojemny, bdb zrobiony , wszystko się świetnie trzyma -syn jest bardzo zadowolony, napewno jeszcze w 3 klasie nam posłuży bo nadal wygląda jak nowy. Bierz i się nie zastanawiaj .
      • rybalon1 Re: plecak topgal chi 165 F 02.03.13, 20:46
        tak się przyglądam zdjęciu na ich stronie i mogę powiedzieć , że odzwierciedla kolory te z reala , może w realu są nieco intensywniejsze ale to ciut ciut
      • gosjana Re: plecak topgal chi 165 F 02.03.13, 20:50
        znam ten model, kolor navy, używany jest przez mojego syna trzeci rok, jestem bardzo zadowolona z zakupu,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka