Dodaj do ulubionych

ecco mimic:(matka łajza przegapiła i teraz szuka..

05.03.13, 15:01
Moje Drogie nie rzuciło wam się w oczy czy gdzieś jest jeszcze promocja na mimic dziewczynkowe? szlag mnie trafi w tym roku z tymi butami, jakoś nie mam szczęścia, najpierw korzystając z wyprzedaży kupiłam ecco mimic z galerii marek, oddałam bo się okazało, że jednak u córy lepiej sprawdza się model na sznurówki niż rzepy, znalazłam w outlet-online.pl mimic wiosenne za 149zł, w weekend byłam poza netem, zaglądam dziś na stronę sklepu o zonk te same buty 179zł plus przesyłka.....brrrr

szukam mimic na sznurówki 23 rozmiar, jedyne zastrzeżenie, że nie całe białe, no i kolory dziewczynkowe i nie czarne podeszwy...
Obserwuj wątek
    • kretek81 Re: ecco mimic:(matka łajza przegapiła i teraz sz 05.03.13, 15:56
      koniecznie nowe?
      • ciekawostka81 Re: ecco mimic:(matka łajza przegapiła i teraz sz 05.03.13, 16:20
        no właśnie w tym problem, że nie uznaję kupowania używanych butów, nawet jeśli są w ekstra stanie, odzież kupię z 2 ręki, but tym bardziej dla malucha muszę mieć nowy.
        Najtaniej mimic znalazłam za ok 170zł już z przesyłką...a nowa kolekcja z rabatem wychodzi po 200zł, ceny kosmos, i pomyśleć, że 2-3tyg temu spokojnie mogłam kupić do 130zł z wysyłką..brrr tak to jest jak się czeka jak na zbawienie a nie kupuje od razusmile
    • szmytka1 Re: ecco mimic:(matka łajza przegapiła i teraz sz 05.03.13, 17:43
      na allegro są jedne jasnoróżowe, sznurowane za 130 zł
      • tulcia Re: ecco mimic:(matka łajza przegapiła i teraz sz 06.03.13, 01:06
        tak jak napisala szmytka - jedne rozowe sa na all
        napisz jaki kolor cie interesuje i cena max - bede jutro w sklepie z corka to zobacze jakie maja - ceny sa zazwyczaj atrakcyjne, czyli sporo ponizej 200 zl.
        • ciekawostka81 Re: ecco mimic:(matka łajza przegapiła i teraz sz 06.03.13, 08:25
          cena hmm no fajnie jakby coś do 140zł się znalazło, rozmiar 23 sznurowane, kolor tylko nie z tych bordowych/buraczkowych
          https://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/1071/ecco-polbuty-mimic-barolo-suede-reflexion-ec750001.jpg
          szukam z jasną podeszwą, kolor fajny byłby jasny fiolet, albo coś od różu, w zeszłym roku mieliśmy czerwone ale na upartego w tym roku też mogą być, fajne są szare w gwiazdki ale to chyba nowa kolekcja więc nie ma co liczyć na dobrą cenę, te fuksjowe z nowej kolekcji piękne ale też cena kosmos, poczekam na dzień kobiet może w jakimś sklepie z butami zrobią jakąś promocję, ale jakbyś mogła zobaczyć w sklepie czy coś jest będę wdzięczna
          • szmytka1 Re: ecco mimic:(matka łajza przegapiła i teraz sz 06.03.13, 09:14
            https://img1.aukcjoner.pl/gallery/012402340/thumbnails.jpg

to są te z allegro za 130 zł
            • tulcia Do ciekawostka81 06.03.13, 21:59
              Hej,
              bylam dzisiaj w sklepie i:
              nowa kolekcja faktycznie dosc droga - pod 200 zl
              ale maja byc pod koniec tygodnia/na poczatku nastepnego czerwone z biala podeszwa i cena prawdopodobnie bedzie ok. 120 zl.
              Daj znac czy bylabys zainteresowana, jesli tak, to wezme, bo musze podjechac jeszcze raz - wyczailam dzisiaj fajne buty dla mlodszej smile, starsza zaopatrzona.
              • ania0079 Re: Do ciekawostka81 07.03.13, 07:38
                W jakim mieście mieszkasz, również szukam dla córki półbutów i sandałów w rozmiarze 25.
              • ciekawostka81 Re: Do ciekawostka81 07.03.13, 08:42
                Dzięki że nie zapomniałaś o mniesmile jakby były któreś z tych:
                https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTu-scHBPI_4ah-NJjr12sotd-n5atp_gqRa54orLkme3squvKAQA

https://www.riccardo.pl/images/products/5282/polbuty-ecco-mimic-chilli-red_5059b3e581d4c_p_main.jpg

i cena faktycznie byłaby niewysoka (tak aby w 150zł zmieścić się z wysyłką) to proszę kup mi rozmiar 23.

W ubiegłym roku córa miała te:
                https://www.eccocanada.com/images/detailed/20/75012155183.jpg

chciałabym jej kupić jakieś innesmile

Jeszcze będę polować jutro na necie, może z okazji dnia kobiet te sklepy w których mam upatrzone mimic coś obniżą, albo dadzą free wysyłkę wtedy może skuszę się i kupię od nich, oczywiście jak kupię wcześniej to natychmiast dam ci znać cobyś mi drugichsmilenie kupiłasmile
                • tulcia Re: Do ciekawostka81 07.03.13, 09:28
                  Ok, daj mi znac - pojade w sobote i wezme jak beda. Ten wzor co mi kobietka pokazywala, to ten drugi.
                  • kara_gitara Re: Do ciekawostka81 07.03.13, 10:19
                    a gdzie Ty mieszkasz i co to za sklep?...
                  • ciekawostka81 Re: Do ciekawostka81 08.03.13, 22:47
                    Tulcia dzięki wielkie za chęć pomocy ale kupię online. W Mivo dają 20%zniżki, mąż z okazji dnia kobiet wyskrobał "lewiznę" z portfela i do córy przyjadą piękne fuksjowe mimic z nowej kolekcjismile Buźka
                    • tulcia Re: Do ciekawostka81 08.03.13, 23:11
                      Super smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka