Dodaj do ulubionych

W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakies

20.03.13, 10:13
jakies przecenione lego duplo? bardzo Was prosze o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • bob.budowniczy Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 10:35
      wczoraj na Stalowej widziałam jeszcze myjnie i sorter.
    • patka023 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 10:49
      Na Sosnkowskiego dziś rano były jeszcze duplo zestaw 5548 - 80 szt. za 39,90zł (na półce stały trzy sztuki)
      • rude_24 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 13:49
        Bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi, chociaz obawiam sie, ze do wieczora juz nic nie zostanie. A moze jeszcze w ktoryms tesco widzialyscie wieksza ilosc? Bylabym bardzo wdzieczna za kazda informacje.
        • patka023 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 14:05
          W tesco na sosnkowskiego jest raczej mało zabawek i nie rozchodzą się z prędkością światła. Jeśli będziesz chciała się wybrać w jakiś konkretny dzień to daj znać. To tesco jest koło mojej pracy więc mogę danego dnia rano zajrzeć czy jeszcze są te zestawy.
          • beataaa83 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 14:10
            Dziewczyny czy któraś z Was mogła by mi kupić myjnie duplo?
    • afroddytta Tesco Kabaty -coś jest? 20.03.13, 15:32
      Dziewczyny a może któraś się orientuje czy cokolwiek jest przecenione na Kabatach?
      Jutro będę w okolicy i nie wiem czy warto wpadać. Dzięki za podpowiedzi.
      • bob.budowniczy Re: Tesco Kabaty -coś jest? 20.03.13, 15:35
        wczoraj rano nie było nic na kabatach - chyba , że coś dołożyli.
        Lego jak na lekarstwo i każde sprawdziłam pod czytnikiem. Od początku, praktycznie nic w nim nie było
        • afroddytta Re: Tesco Kabaty -coś jest? 20.03.13, 16:42
          Nawet nie o lego mi chodzi, ale jakieś inne okazje smile
          A tam jest Playmobile?
          Pisałam w innym wątku, że w Tesco na Górczewskiej w pon. kupiłam spiewaki słodziaki duet za 22 zł, było sporo sztuk, coś takiego.
          • ferrerka Re: Lalaloopsy 20.03.13, 18:14
            Na stalowej widziałam puste miejsce po Lalaloopsy przecenione z 69 na 17 zł.
            czy gdzieś jeszcze są?
    • iwetta-78 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 18:30
      Byłam dziś na Stalowej, nic nie było ciekawego.Duplo w przecenie ani jednego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka