rude_24 20.03.13, 10:13 jakies przecenione lego duplo? bardzo Was prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob.budowniczy Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 10:35 wczoraj na Stalowej widziałam jeszcze myjnie i sorter. Odpowiedz Link Zgłoś
patka023 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 10:49 Na Sosnkowskiego dziś rano były jeszcze duplo zestaw 5548 - 80 szt. za 39,90zł (na półce stały trzy sztuki) Odpowiedz Link Zgłoś
rude_24 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 13:49 Bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi, chociaz obawiam sie, ze do wieczora juz nic nie zostanie. A moze jeszcze w ktoryms tesco widzialyscie wieksza ilosc? Bylabym bardzo wdzieczna za kazda informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
patka023 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 14:05 W tesco na sosnkowskiego jest raczej mało zabawek i nie rozchodzą się z prędkością światła. Jeśli będziesz chciała się wybrać w jakiś konkretny dzień to daj znać. To tesco jest koło mojej pracy więc mogę danego dnia rano zajrzeć czy jeszcze są te zestawy. Odpowiedz Link Zgłoś
beataaa83 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 14:10 Dziewczyny czy któraś z Was mogła by mi kupić myjnie duplo? Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Tesco Kabaty -coś jest? 20.03.13, 15:32 Dziewczyny a może któraś się orientuje czy cokolwiek jest przecenione na Kabatach? Jutro będę w okolicy i nie wiem czy warto wpadać. Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bob.budowniczy Re: Tesco Kabaty -coś jest? 20.03.13, 15:35 wczoraj rano nie było nic na kabatach - chyba , że coś dołożyli. Lego jak na lekarstwo i każde sprawdziłam pod czytnikiem. Od początku, praktycznie nic w nim nie było Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Tesco Kabaty -coś jest? 20.03.13, 16:42 Nawet nie o lego mi chodzi, ale jakieś inne okazje A tam jest Playmobile? Pisałam w innym wątku, że w Tesco na Górczewskiej w pon. kupiłam spiewaki słodziaki duet za 22 zł, było sporo sztuk, coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrerka Re: Lalaloopsy 20.03.13, 18:14 Na stalowej widziałam puste miejsce po Lalaloopsy przecenione z 69 na 17 zł. czy gdzieś jeszcze są? Odpowiedz Link Zgłoś
iwetta-78 Re: W ktorym tesco w Warszawie jest jeszcze jakie 20.03.13, 18:30 Byłam dziś na Stalowej, nic nie było ciekawego.Duplo w przecenie ani jednego. Odpowiedz Link Zgłoś