21.03.13, 11:58
jakie są teraz zniżki do Venezii ? (w jakich gazetach?)
Obserwuj wątek
    • ewanka_83 Re: Venezia 21.03.13, 21:12
      ja trochę nie w temacie...
      ale nie polecam tej marki - 2 razy kupiłam tam buty, jedne jesienno-zimowe kozaki za 500 zł, drugi raz balerinki za 230, i jedne i drugie po sezonie nadają się do kosza !
      więcej tam nic nie kupię
    • pia_ Re: Venezia 21.03.13, 22:28
      w numerze Flesz jest kupon rabatowy na najblizszy weekend: 20% na przecenioną kolekcję, nową kolekcję balerinek i torby, pozostałe rzeczy -10%
      • blondynkapoznan Re: Venezia 21.03.13, 22:59
        ja również nie polecam kupiłam japonki za ok 400zł z kryształkami svarowskiego po jednym wyjściu oczka odpadły reklamacji nie uznali.Kupiłam balerinki po jednym sezonie wywaliłam do kosza jakość straszna.Bardzo brzydkie się zrobiły kosztowały 260zł.
        • katrijn16 Re: Venezia 22.03.13, 08:49
          a ja jestem zadowolona z butów Venezia (jeden z moich ulubionych sklepów). Nigdy nie reklamowałam tam butów,dla mnie są to najwygodniejsze buty.Ostatni mój zakup to botki
          jak dla mnie super wygodnesmile
          • blondynkapoznan Re: Venezia 22.03.13, 09:02
            oni zwykle nie rozpatrują pozytywnie reklamacji wiec miałaś szczęście tongue_out
            w necie też jest dużo negatywnych opinii.
            • katrijn16 Re: Venezia 22.03.13, 09:06
              no być może miałam szczęście tongue_out (też słyszałam złe opinie). Moja bratowa ostatnio reklamowała tam kozaki i bez problemu uznali reklamację(oddali pieniądze)
            • elkass Re: Venezia 22.03.13, 09:51
              Też słyszałam że oni raczej nie rozpatrują reklamacji,
              wpiszcie sobie na youtube "venezia reklamacje" dopiero po interwencji pieniądze oddali
    • klaipio Re: Venezia 22.03.13, 11:56
      ja bardzo lubię buty z venezi, w jednych kozakach chodzę już 3 lub 4 sezon (dużo chodzę) i przy normalnym pielęgnowaniu wyglądają jak nowe, do tego są super wygodne. Jesienne botki rozkleiły mi się po 1 sezonie - reklamację uznali. Zawsze do nich zaglądam i jak coś mi się podoba- kupuję smile
      • katrijn16 Re: Venezia 22.03.13, 12:01
        ja teraz planuje kupić w Venezii Lordsy dlatego pytam o rabaty smile
    • celia82 Re: Venezia 02.04.13, 16:33
      Na stronie Venezia można zobaczyć jakie są przeceny po zimie.
      Ja osobiście kupiłam sobie te kozaki (długo na nie polowałam, co by je po przecenie kupić ^_^)
      www.venezia.pl/-p-4472-128-16.61.63.128.html
      i są baaardzoo. Super mi się w nich chodzi.
      Zresztą to są moje trzecie kozaki tej marki i nic się moich butów nie tyka smile
    • ktosco Re: Venezia 02.04.13, 18:32
      w ten weekend z Grazia i Twoim Stylem -15%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka