Dodaj do ulubionych

Wózek Baby Dreams-Explorer

21.07.04, 15:25
CZy któraś z Was używała tego wózka.Mam zamiar go kupić ale nie wiem czy
warto.Maleństwo ma się urodzić pod koniec września więc wózek najbardziej
musi się sprawdzić zimą.Napiszcie co myślicie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kacha791 Re: Wózek Baby Dreams-Explorer 22.07.04, 15:11
      Ja uzywam tego wozka od 3-ech m-cy, tzn odkad urodzil sie dzidzius. Dlugo
      zastanawialam sie czy go kupic, bo opinie sa rozne ale to tak jak z kazdym
      wozkiem. Mozesz kupic wozek drogiej firmy i tez moze sie cos zepsuc. Jak
      narazie to jestem zadowolona, mimo, ze wczesniej byl uzywany przez pol roku
      (nie kupilam nowego) i byl w idealnym stanie. Ma wszystko to co mi pasuje no i
      dzidziusiowi oczywiscie. Ale wade i tak znalazlam. Ja uzywam wozka z raczka
      przelozona tak, zebym mogla patrzec na dziecko. Prawdopodobnie od tego
      (nachylanie wozka przed kraweznikiem) poluzowaly sie srubki i trzeba bylo je
      dokrecic. Jesli raczka jest przelozona odwrotnie - tzn dziecko przodem do
      kierunku jazdy to wozek prowadzi sie super. Jest troche ciezki do wnoszenia po
      schodach i woze go w bagazniku w aucie. Poza tym ladnie wyglada, jest "zgrabny"
      i cena tez nie wysoka.
      Poszukaj jeszcze warchiwum opinii o tym wozku.
      Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru.
      • ja275 Re: Wózek Baby Dreams-Explorer 22.07.04, 15:33
        ano wlasnie - mam do sprzedania wlasnie taki wozek w kolorze ciemnego granatu z
        dodatkiem niebieskiego uzywalam go przez 8 miesiecy - teraz przeszlam na
        parasolke bo jest mi juz za ciezko prowadzic tamten wozek - jestem mozna
        powiedziec bylam z niego naprawde zadowolona - spelnil on swoje funkcje do
        konca, bylam z nim w USA, jezdzilam do Zakopanego- a wiadomo w gorach sa
        nierownosci, wiec pompowane kola spelnily swoja role znakomicie, no i ta
        przekladana raczka to super sprawa, jak chcialam miec dzidzie przed soba to po
        prostu ja przekladalam, a jak dzidzia chciala patrzec na swiat to tez nie bylo
        problemusmile , wozek ma duzy kosz na zakupy tak wiec wiele sie do niego zmiesci,
        jak bylabys zainteresowana to podam ci adres mailowy zuza_zgrywus@interia.pl
        pozdrawiam
    • paulus27 Re: Wózek Baby Dreams-Explorer 24.07.04, 21:59
      używam tego wózka od kilku miesięcy, w tej chwili już w wersji spacerowej.
      wszystko jest super, poza jedną sprawą - jest bardzo krótki. mojemu synkowi
      wciąż wystają z niego nóżki. nie jest to może zbyt uziążliwe kiedy dziecko
      siedzi, ale jak śpi to nogi zwisają bezwładnie. jest to chyba jedyna wada tego
      wózka. poza tym jest świetny, wytrzymały, koła jak w terenówce pokonają każdą
      przeszkodę a do tego jego po prostu ładny.
      • emonik Re: Wózek Baby Dreams-Explorer 25.07.04, 22:44
        Jakby co - ja też mam Explorera w bardzo dobrym stanie do sprzedania.
        Wózek jeździ jak terenowiec, żadne wertepy mu nie straszne, ale jest dość
        ciężki i do noszenia codziennie po schodach się nie nadaje.
        Dużą zaletą jest to, że dzidziuś zakutany w zimowy kombinezon i śpiwór ma w tym
        wózku luz i leży sobie wygodnie.
        Gdyby był ktoś zainteresowany kupnem wózka lub szczegółowymi i9nformacjami na
        jego temat - proszę o kontakt na adres: monia_lisa@wp.pl
    • dorotadu Re: Wózek Baby Dreams-Explorer 25.07.04, 23:35
      miałam ten wózek (mała miała 5m przy kupnie)
      duzą wada dla mnie było to że kiedy dziecko leżało (przy raczce twarzą w twarz)
      bardzo trudno było najechac np na kraweznik - kiedy dziecie siedziało odwrotnie
      (raczka za dzieckiem)
      tek że
      dziecko spało przodem do kierunku jazdy a siedziało tyłem

he he jakos nie mogłam sie wysłowic jasniej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka