akinom22 26.03.13, 11:42 Witam. Jakie auto sterowane polecacie 5-latkowi? Dickie, Nikko, Silverlit, Carrera? Najlepiej w cenie do 200 zł. Dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula25 Re: Samochód sterowany, jaki? 26.03.13, 11:55 u nas dwa nikko sie sprawdzaja, przezyly niejedna stłuczke- dobry elastyczny plastik, baterie ładnie trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
hanna79 Re: Samochód sterowany, jaki? 26.03.13, 12:35 U nas jeździ silverlit, fajny, mąż zachwycony , dokupił jeszcze dźwig sterowany. Ale nie mam porównania do innych wymienionych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: Samochód sterowany, jaki? 26.03.13, 13:07 powiem tak każdy tylko nie DICKIE, mamy Zygzaka i Francesco. Pierwszy był Zygzak, po pierwszym wjechaniu pod fotel antena (przedziwacznie skonstuowana...) uległa połamaniu w kilku miejscach więc Zygzak jeździł powłócząc nią za sobą, po miesiącu normalnego użytkowaniu jeździł (przepraszam...) kręcił kółkami tylko jeśli trzymałaś go w ręce, po położeniu na ziemi kółka nie chciały się kręcić choć silnik wył. antena z pilota wylazła i nie da się jej włożyć, zwisa jak flak. myślałam że taki urok zygzaka, niestety moje dziecko marzyło o Francescu, więc św. Mikołaj mu przyniósł, jeździć jeszcze jeździ ale ten sam problem z anteną, już się łamie, zwisa, do d***, strata kasy jak dla mnie, te auta nie są warto 100-120 zł tylko ze 35 max, tyle co przeciętne inne marketowe badziewie. Nigdy więcej nie kupię nic z Dickie, bo lawety na resoraki które tez mamy od nich są warte tyle co inny chiński szajs, tydzień można się bawić a potem - kierunek Szrot Złomka. Mamy monster trucka Dickie (cena ta sama jak zygzak i spółka) ale wykonanie lepsze, ostatnio też coś niedomaga ale ma już 2 lata i wiele przeżył, także jak już to polecam tego - ma opony takie że spokojnie jeździ na dworze na zróżnicowanym terenie. innych jeszcze nie testowałam, ale wiadomo - nic nie działa wiecznie, z tym że jeśli psuje się po tygodniu (bez powodu) to jest przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom22 Re: Samochód sterowany, jaki? 27.03.13, 19:19 Może jeszcze ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Samochód sterowany, jaki? 27.03.13, 20:05 carrera.strefamarek.allegro.pl/carrera-samochod-ghost-challenge-200101.html Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: Samochód sterowany, jaki? 27.03.13, 23:47 Mamy monster trucka Dickie (cena ta sama jak zygzak i spółka) ale wykonanie lepsze, ostatnio też coś niedomaga ale ma już 2 lata i wiele przeżył, także jak już to polecam tego - ma opony takie że spokojnie jeździ na dworze na zróżnicowanym terenie. -> przepraszam miało być Monster trucka NIKKO Odpowiedz Link Zgłoś