kora711 26.03.13, 17:57 ubrania które były przecenione są tańsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlylilly Re: Obnizyli obniżkę w h&m 27.03.13, 19:03 Dzieki za info, dzis weszlam przypadkiem i obkupilam małą w stroje karnawalowe za 20 zl, akurat ma faze na przebieranie. Calkiem sporo rzeczy jeszcze wisialo. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Obnizyli obniżkę w h&m 27.03.13, 21:58 u mnie też niezłe oferty cenowe większość damskich sukienek po 20zł! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Obnizyli obniżkę w h&m 28.03.13, 16:53 dziewczyny napiszcie co jeszcze jest jestem uziemiona z córeczką w domu może po świętach pojadę nie wiem czy będzie warto chciałabym upolować coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Krasulas 28.03.13, 20:31 M1 - Zabrze, Bytom - Plejada na dział niemowlęcy nie wchodziłam na męskim albo brak dodatkowych przecen, albo nie było dodatkowych rabatów lepiej było w Plejadzie ale... potwierdzam ... najsłabszy dział średnich chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
zmartaa Re: Obnizyli obniżkę w h&m Olsztyn 28.03.13, 18:36 jest sporo czapek, ja kupiłam kaszkiet i beret przecenione z 30pln na 5 bluzeczki po 10pln, sukienki dziane dla dziewczynek z 79,99pln na 20pln. rozmiarówka przeróżna, są jeszcze leginsy ocieplane kolorowe w paseczki, pudroworóżowe i szare z wzorkami z 50 na 20pln. można szaleć, cała torba zakupów za 100pln. dział chłopięcy w olsztynie niestety przebrany jeśli chodzi o wyprzedaż ale dziewczęcy całkiem spoko! Odpowiedz Link Zgłoś