Dodaj do ulubionych

canal+ -list z info o zmianie abonamentu

03.04.13, 12:50
czy ktoś z Was dostał pismo o zmianach abonamentu w związku z połączeniem nc+?
Obserwuj wątek
    • ciekawostka81 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 12:58
      ja co prawda nie z c+ ale z n dostałam list odnośnie zmian w abonamencie po połączeniu n+c+=nc+
      oferta tragedia, każdą mi płacić 20zł drożej niż dotychczas, a jak mi się nie podoba to mogę złożyć rezygnację, zresztą na Fb jest cały wall na temat tej pseudo-opłacalnej oferty nc+
      www.facebook.com/antyncplus?ref=ts&fref=ts
      • noo_noo Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 13:01
        też zostałam fanką na fb wink tam doczytałam, że abonenci c+ maja dostawać pisma później...
      • heca7 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 13:03
        My na dole mamy n-kę a w sypialni c+ . To dopiero jazda uncertain Wypowiedzieliśmy oba, niech się pocałują gdzie słońce nie dochodzi. Pozabierali nam większość oglądanych programów- także tych za które dodatkowo płaciliśmy a my jak barany mamy płacić dalej? Za powietrze? O nie. A listy dostałam, dwa.
        • monika_irl Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 13:17
          czy do wypowiedzenia umowy oni przysylaja druczek czy samemu trzeba napisac?
          bo zakladam, ze sam telefon do nich nie wystarczy.
          • kamelia14 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 13:24

JA TEZ WYPOWIADAM !
            No skończeni idioci karza placic wiecej za ubozsza ofertę
            mam n
            na fb jest nawet antyprofil nc+ a podobno pracownicy n i c+ maja dziennie wpisac co najmniej 50 pochwalnych odpowiedzi na fb jakaż to wspaniała jest ta nowa oferta programowa hahaha

poniżej szimel big_grin macie
            Rozwiązanie umowy o abonament

W związku z wprowadzeniem zmian w świadczonych usługach, o których zostałem przez Państwa poinformowany w piśmie z dn. 25.03.2013r., mając na uwadze, iż przysługuje mi prawo do rozwiązania Umowy z powodu braku akceptacji dokonanych zmian (o którym informujecie mnie w wyżej wymienionym piśmie), rozwiązuję umowę o abonament nr xxxxxxxxxx.
            Mając na uwadze powyższe informuję, iż moja umowa z Państwem będzie kontynuowana na dotychczasowych warunkach do końca Okresu Rozliczeniowego, w którym składam niniejsze wypowiedzenie, tj. do 30 kwietnia 2013r.

Informuję ITI Neovision Sp. z o.o. o odebraniu prawa do dysponowania moimi danymi osobowymi i żądam natychmiastowego ich wykasowania z baz danych ITI Neovision Sp. z o.o. i spółek zależnych z dniem zakończenia powyższej umowy na podstawie art. 32, ust. 1, pkt 6, 7, i 8 ustawy o Ochronie danych osobowych.

• kasiulek403 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 13:53
            Cytatczy do wypowiedzenia umowy oni przysylaja druczek czy samemu trzeba napisac? bo zakladam, ze sam telefon do nich nie wystarczy.

Trzeba napisać samemu i wysłać poleconym z potwierdzeniem odbioru. Ja dziś wysyłam i jak słyszę to większość abonentów robi podobnie.
    • ju_mi Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 13:52
      A ja nie wypowiadam umowy ani też nie przyjmuję nowej oferty. Mam N od ponad 6 lat. Od ponad 3 lat abonament "Full" za 99zl, który był przyznawany dożywotnio. Konsultowałam sprawę z prawnikiem i generalnie mogą mnie cmoknąć. Nawet nie są w stanie sprawdzić czy list z nowymi warunkami do mnie dotarł czy nie, bo był wysłany listem zwykłym, a nie poleconym.
      • spoko-luzik Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 14:02
        sprawą zajął się UOKiK : sprawa nc+ , z tego co wiem listy dostali "n-kowcy" a cyfracze czekają. Mam cyfrę od 8 lat i wypowiedzenie wysłane, nie zapłacę takich pieniędzy za mizerną ofertę naładowaną * o możliwości wyłączenia kilku programów.
      • patatajowa Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 14:04
        zarównoż nie wypowiadam, gdyż azaliż mi odpowiada obecna oferta tongue_out
        miałam cyfre+,teraz za ta sama kase mam wiecej w opcji kids-z czego dzieci najbardziej zadowolone,te dwa które oglądam ja są w dalszym ciągu wink
        • kasiulek403 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 14:25
          Cytatteraz za ta sama kase mam wiecej w opcji kids-z czego dzieci najbardziej zadowolone,te dwa które oglądam ja są w dalszym ciągu wink

W N-ce którą posiadam dodatkowe kanały są chyba od kwietnia ale tylko na 3 miesiące sad
          Sprawdź sobie czy aby u Ciebie tak nie ma, żeby dzieci nie były rozczarowane
          • patatajowa Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 14:30
            ja juz mam umowe w nc+.gratisowe sa jakies canal+ na 2 miesiace chyba,dzieciowe w stałej ofercie.
      • monia111175 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 14:10
        no ale n-premium nie bedzie-wiec prawnik cudów nie zdziała zeby był dożywotnio
        sporo zabrali kanałow
    • noo_noo do patajowa 03.04.13, 14:15
      ale znasz już nowy abonament? Większość wypowiedzi na fb jest taka, że za czasami okrojone pakiety trzeba płaćić więcej i wumowa na 18 miesięcy. Tylko jak nie nc+, to co????
      • monia111175 Re: do patajowa 03.04.13, 14:25
        no wlasnie-ja tez uwazalam tylko n-ke-wiec jak nie nc+ to co?
        ja miala wszystko za 68 zl,lacznie z n-premium
        a teraz co--kapa-silver oferuja za 79 zl
        sorki za literowki,ale ręka uszkodzona
    • natalek79 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 14:32
      co prawda nie mam ani n ani canal+, ale jako że kończy mi się umowa (a mam pakiet 2xtv, internet z wifi, internet mobilny i tel) przejrzałam ofertę naszego dostawcy i okazało się, że gdybym chciała zachować to co mam musiałabym sporo dopłacić każdego mies. Pojechałam do biura, a tam miła pani podpowiedziała mi, żebym nic nie robiła i będę płacić dalej tak samo za to co mam...ponoć umowy przechodzą na czas nieokreślony jeśli się nie wypowie i nie podpisze nowej. Nie wiem czy u innych tez tak jest, może warto się dowiadywać. Oczywiście chyba nie w takim przypadku jak tutaj, gdzie następuje połączenie dwóch operatorów i powstaje nowy "twór"
    • ciekawostka81 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 15:02
      ja płacę teraz 59zł w tym wszystkie pakiety podstawowe plus 4 kanały npremium. Zaproponowano mi telefonicznie silver za 79zł, jak zaczęłam marudzić to pani stwierdziła, że w ostateczności mogę dostać gold za 79zł. Listownie dostałam propozycję silver za 79zł i żadnych innych. Aaa i telefonicznie pani mi oświadczyła, że nic taniej niż te 79zł nie dostanę i już...smile poczekam, jak coś mądrego nie zaproponują to spadam do polsatu
      • kamelia14 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 18:18
        ja ostatnio wypowiedzialam pisemnie n
        miałam umowę z 3 mies. okresem wypowiedzenia ... starą z 2006 roku jeszcze no i jak to już u nich dojrzewało do tego 3 miesiąca wypowiedzenia dzwonili cuda na kiju dawali ,
        namawiali , wysyłali pisma ze specjalną ofertą prosili żeby odwołać to wymówienie no i w sumie mam teraz do lipca wszystko za 59 zł na ale to teraz chyba nie będzie do lipca tylko wszystko traci ważność i liczy się tylko ta nowa oferta ?
        • pomilak1 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 19:34
          Również dostałam list (mam n), sama nie wiem co robićuncertain Mogę przejść do nc+, ale muszę wybrać abonament za min 99złuncertain
          Najbardziej mi zależy na kanale mini mini i babytv (bo praktycznie te dzieciaki oglądają) a w polsacie chyba ich nie masad (na szybko przeglądałam ich ofertę i nie znalazłam pakietu z tymi kanałami:/)
          Mogę ewentualnie wypowiedzieć umowę i zawrzeć nową z niższym abonamentem niż te 99zł, ale znowu za dekoder będę musiała ponownie zapłacić tzw "opłatę abonamentową" (nie wiem dlaczego jak już płaciłam ją i to 2krotnie - II raz przy wymianie dekodera na nowszy)
      • aribeth1 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 03.04.13, 21:47
        W n płaciłam 59, w liście zaproponowali mi silver za 69. Zadzwoniłam, stwierdziłam, że za drogo i stanęło na 64 zł. Na to się zgodziłam, bo dostępu do kablówki nie mam, a z cyfrowym polsatem rozstałam się całkiem niedawno i za żadne skarby nie chciałabym do nich wracać - a TV naziemna nie oferuje kanałów z bajkami. Czyli tak naprawdę to będę dopłacać te 5 zł miesięcznie za dostęp do minimini, bo reszta kanałów w zasadzie mi zwisa i powiewasmile
        • mia.vita Re: canal+ -list z info o zmianiyge abonamentu 04.04.13, 11:50
          Powiem wam, ze ja zglupialam. Też przyszedł jakiś list z n-ki ale my mamy tv z tp programy podstawowe + pakiet M bodajże a teściowie maja cyfrę plus. Co prawdę jak podpisywalismy ostatnia umowę z tp (nawet chcieliśmy zmienić na n-ke) ale mieli wtedy jakas nowość i umowę z n-ka wiec podpisaliśmy. Czy to dlatego to pismo przysłali? Ze tp też ma umowę z n? Może lepiej sprawdzę to w biurze. big_grin
          • minnie8 Re: canal+ -list z info o zmianiyge abonamentu 04.04.13, 15:03
            a mnie najbardziej wkurzyła ta umowa na 18 miesięcy
    • afork Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 04.04.13, 15:38
      media2.pl/media/101667-UOKiK-stawia-zarzuty-ncplus.-A-ncplus-wstrzymuje-wysylke-listow-do-abonentow.html
    • ywonkaa Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 04.04.13, 21:14
      Ja wypowiadam, mam n.
      musiałabym płacić teraz 199 złotych!!!!
      To podobno super promocja, bez niej płaciłabym 299 złotych. Żarty jakieś.
      Zalajkowałam oczwiście profil antyncplus smile

• mariannammm Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 04.04.13, 21:30
        my zostajemy maz dogadal na 84 z mulitirumem z pauza i nagrywaniem wczesniej placilismy 74 wiec nie ma dramatu
    • froobek Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 04.04.13, 21:44
      Właśnie piszę wypowiedzenie do N.
      Będziemy kupować Polsat.
      • drogadodomu Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 05.04.13, 11:43
        Panna na infolinii powiedziała mi jakieś 30 min temu , ze listów nie wysyłają i zostaję na starych warunkach do końca starej umowy, w moim wypadku do kwietnia 2014. Czy ktoś jeszcze otrzymał taką informację? A i nie było to w dziale sprzedaży gdzie chcieli wcisnąć więcej za mniej tylko w dziale opłat (chciałam wiedzieć jak będą liczyć w razie rezygnacji).
        • monia111175 Re: canal+ -list z info o zmianie abonamentu 05.04.13, 12:18
          byłąm w punkcie--zmigrowałam-mam golda za 69 zł
          i nowy recorder-bo stary sie zaciinał,a ostatnio to juz wogóle kapa z nim była
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka