Dodaj do ulubionych

Crocs TK Maxx

08.04.13, 12:47
Szukam crocsów dla córki (oczywiście w dobrej cenie) - podczytałam że bywają w TK Maxx. Od czasu do czasu bywam w poznańskiej Malcie w TK Maxxie - ale nigdy nie widziałam tam nawet jednej najmarniejszej crocsowej pary. Czy tak szybko się rozchodzą czy też bywaja w tylko okreslonych "salonach" TK Maxxa?
Obserwuj wątek
    • gie-oska82 Re: Crocs TK Maxx 08.04.13, 13:01
      wczoraj specjalnie pojechalam do w tk maxx(Wrocław)bo szukam rowniez crocsow dla syna ale niestety mocno sie rozczarowalam bo byla jedna jedyna para crocsow niebiesko-zielona za chyba 79zl rozmiar 8-9.. cena wg mnie zadna atrakcja...w rezultacie zamowilam na amazone.co.uk...
      • corrina_f1 Re: Crocs TK Maxx 08.04.13, 13:04
        Moim zdaniem kupowanie butów w Tk Maxx to jak totolotek. A jeszzce nastawiać się na konkretne modele tak żeby był rozmiar w danym sklepie, to już w ogóle.
        Nie zaglądałaś na polską stronę Crocs np do outletu ? chyba teraz nawet darmowa wysyłka była albo jakaś inna promocja, nie zaglądałam bo mnie nie interesowało akurat.
        Ale już 2 razy kupowałam córce z Dorą i z Hello Kitty za 59 zł własnie na stronie.
        • sara_lund Re: Crocs TK Maxx 08.04.13, 13:21
          Corina - zaglądałam i nawet kupowałamsmile I chyba znów tak zrobię. Może jeszcze zajrzę na amazon. Po prostu natknęłam sie na kilka wpisów o tym że crocsy korzystnie kupić w tk maxx, ale widać tzreba mieć szczęscie jak to totolotkasmile
          • gie-oska82 Re: Crocs TK Maxx 08.04.13, 13:33
            Moj M wysmial ta cene w tk maxie..mowiac ze to zadna atrakcja...w sumie ma racje bo na pl stronie crocs mozna kupic jakie sie chce crocsy(dla dziecka) w cenie 80zl i to czesto z darmowa wysylka.Wiadomo nie wszystkie modele ale wybor jest duzy...

ja za crocsy dla syna na amazone kupilam za 60zl ale bralam z wysylka do kuzyna w Uk ktory w ciagu mca bedzie w polsce...z tego co doczytalam to darmowa wysylka jest od 25f do Polski... ceny na amazone sa bardzo kuszace wiec warto tam zarzec...wczoraj byly crocsy klasyczne po 10f i mozna sprobowac wpisac znizke na 20% SPRING20... nie wiem czy dziala nadal ta znizka..w pt jeszzce dzialalasmile
    • kroliczyca80 Re: Crocs TK Maxx 08.04.13, 14:12
      A ja ostatnio w tkmaxx (Kraków, Bonarka) trafiłam na dwie pary ecco, pierwszy raz chyba widziałam tam tę markę. Ładne sandałki dziewczęce w rozmiarze 37 (UK 4) i jakieś mniejsze. Cena 99 zł.
      • krasulas Re: Crocs TK Maxx 08.04.13, 14:36
        ja również widziałam - model GSI w cenie ok. 129zł, balerinki z kwiatuszkiem za ok. 109zł...
        Crocsy w Zabrzu były dziewczęce:
        www.crocs.pl/crocs-genna-ii-girls/11900,pl_PL,pd.html?cid=563&cgid=girls-footwear
        w wersji róż-zieleń - do rozm.C11, cena 79zł
        + Shayna Girls w kol. czarnym (też rozmiarówka mniejsza)

generalnie - w TKMaxx jak dobry lumpek z jakieś 7 lat wstecz
        wchodzisz, przechodzisz ulubione działy i "łowisz" okazje jak np. myszka komp. Pat says now za 24zł, czy Crocsy za 32zł...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka