Dodaj do ulubionych

agito wyprzedaż do -80% może się przyda

08.04.13, 15:11
www.agito.pl/wyprzedaz-zabawek-do-80.promocja.424.html?utm_campaign=Mailing_Agito_08.04.13_wyprzedaz_zabawek&utm_source=agito.pl&utm_medium=email&utm_nooverride=1&conditionaloverride=1
np tor wadera płaciłam 2tyg po 108zł a tu...brrr 40zł!!!!!!!!!
www.agito.pl/wader-kid-cars-multi-parking-z-trasa-53070-2215-510129.html
dużo barbie po 20zł, wadera, bakugany i inne straszydławink zerknijcie, może coś wam wpadnie w oko
Obserwuj wątek
    • beverlyja90210 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 16:21
      wow ale ceny dziekismile i jeszcze darmowa dostawasmile
      Mam nadzieje ze mi sie udało zasze zamawiałam za późno a teraz pewnie wiekszość sie z pracy do domu zbiera hihi
      Syn bedzie zadowolonysmile
      Agito to sprawdzony sklep? Pierwszy raz tam coś kupuje
      • bim-bol Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 16:24
        Chyba właścicielem jest grupa allegro.

---
        Sprawdź numer konta
        • dziuni-a1979 ciekawostka81 dziękuję baaardzo:-) 08.04.13, 16:32
          Dzięki wielkie. Za 80 zł, kupiłma prezent dla córeczki przyjacióki oraz po prezencie na dzień dziecka dla syna i dwojga chrześniaków. Super. I damowa przesyłka do paczkomatu. Rewelacja. smile
          • miwusia1977 Re: ciekawostka81 dziękuję baaardzo:-) 08.04.13, 16:45
            buuu nie chcialo mi przejsc do platnosci i polowe rzeczy zniklo..ale udalo mi sie kilka szt zamowic..Mam andzieje ze dojda
            • mamaanet Re: ciekawostka81 dziękuję baaardzo:-) 08.04.13, 17:00
              podwyższyli ceny
            • madzik29 Re: ciekawostka81 dziękuję baaardzo:-) 08.04.13, 17:02
              dzięki wielkie, ja tez kupiłam kika fajnych zabawek, głownie imaginext dla synka,autokulę i widze, ze juz sporo zniknęło z oferty, a nawet wydaje mi sie że kilka rzeczy podnieśli cenowo w górę, mam nadzieje, ze dojdzie moje zamowienie smile
              • mamaanet Re: ciekawostka81 dziękuję baaardzo:-) 08.04.13, 17:03
                no właśnie, bardzoooo ci dziękuję bo jednak parę rzeczy udało mi się kupić, super
                • beverlyja90210 Re: ciekawostka81 dziękuję baaardzo:-) 08.04.13, 17:06
                  faktycznie ceny podniesli o co może chodzić?smile
                  • hugo43 Re: ciekawostka81 dziękuję baaardzo:-) 08.04.13, 17:15
                    dzieki za info!mi tez pare rzeczy udalo sie zlapac.no i prezent na dzien dziecka z glowysmileza 66 pln mam duzego batmana,wyrzutnie cars z autkiem,ksiazke,kapitana hucka.
      • kasiaszara Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 17:15
        agito jest ok. , już kupowałam parę razy, zawsze bez zastrzeżeń
    • slona78 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 17:12
      Bardzo Ci dziękuję za link smile mnie się udało zrobić dwa zamówienia i faktycznie, ceny już bardzo skoczyły. Mam nadzieję, że wszystko z zamówieniem będzie ok smile
      • kasiaszara dziękuję za cynk :) 08.04.13, 17:14
        Udało mi się w ostatniej chwili, za 50 zł mam tor Wadera i wywrotkę dla siostrzeńca big_grin , super!
        • aniuta65 A dla mnie wielka ściema! 08.04.13, 18:13
          5 razy podchodziłam do płatności i nie mogłam sfinalizować zamowienia.
          Zbieranie danych osobowych i tyle .
          • miwusia1977 Re: A dla mnie wielka ściema! 08.04.13, 18:16
            ja tez kilka razy podchozilam do platnosci ale jak zmienilam przegla
            • aniuta65 Re: A dla mnie wielka ściema! 08.04.13, 18:23
              Ja miałam w koszyku Agito potem przeszłam na PAYBACK. Wszystko ładnie automatycznie przeszło z koszyka. Przy finalizacji zamowienia wywaliło ze jakis błąd u nich , 5 razy zamawiałam i 5 razy to samo potem wyczyściło mi koszyk i zostałam na lodzie . Ot los ...
            • cali.staa Re: A dla mnie wielka ściema! 08.04.13, 18:24
              też miałam problem z przejściem do płatności i musiałam ze 4 podejścia zrobić, i ostatecznie z 12 upatrzonych rzeczy mam 7 w złożonym i opłaconym zamówieniu i mimo, że wzięłam kuriera, to i tak ceny super!

• agnieszka77_11 Re: A dla mnie wielka ściema! 08.04.13, 18:26
            U mnie tak samo. Wywalało błąd.
    • lis-si Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 17:44
      Miałabym prezenty z głowy, ale oczywiście jak był ostatni krok zamówienia to wszystko zniknęło z koszyka i szukaj sobie jeszcze raz... połowy rzeczy już nie zdążyłam po raz drugi zamówić, szkoda.
      Tak czy siak dziękuję za info, bo chociaż jakiś drobiazg jako dodatek do prezentu będzie smile
    • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 18:16
      nauczona doświadczeniem brałam szybko wszystko co mi do oka wpadło wink Dzięki wielkie, jeżeli dobrze pojdzie to mam tor wyścigowy, który planowałam kupić dla chrześniaka i czekałam tylko na okazję! Do tego ścianowce i got wheelsy za 10zł wink Dla starszego mam zapas prezentów do końca roku, dla młodszego tylko jednego brak, a po drodze połowa chrześniaków też obkupiona big_grin
      Zastanawiam się jeszcze nad dwoma rzeczami smile
      • madzik29 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 18:30
        ja szybko zrobiłam pierwsze zamówienie , a pozniej spokojniej dokupiłam jeszcze autokule za 10 zł i chcialam hot wheels te za dyszke ale juz nie było nagle , to samo bakugany.
    • waforki zamówienia się nie zatwierdzały 08.04.13, 19:13
      Parę minut po godz. 16 chciałam złożyć zamówienie, cały formularz wypełniłam, a przy ostatnim kroku, podczas zatwierdzania wyskakiwał wielki komunikat z informacją o błędzie i przeprosinami od Agito.... Próbowałam kilka razy zatwierdzić zamówienie i cały czas było to samo. W końcu zamówienie zniknęło z koszyka, nie ma nic w przechowalni i maila z potwierdzeniem też nie dostałam. A zabawek, które próbowałam zamówić teraz nie ma w sklepie... Wielkie rozczarowanie. Miałabym super prezenty dla córy sad
      • aniuta65 Re: zamówienia się nie zatwierdzały 08.04.13, 19:17
        Dlatego uwazam ze ta wyprzedaż to wielka ściema.
        • gwen_s Re: zamówienia się nie zatwierdzały 08.04.13, 19:20
          mi się też tak robiło 3x, wylogowałam się na nowo zalogowałam i poszło!
          Potwierdzenie przyszło po jakiś 15-20minutach, wrzuciłam do koszyka jedną rzecz, której pewna nie byłam, ale nie żałuję, za taką kasę mam 4 zabawki w cenie jednej i to z darmową przesyłką, bo paczkomaty są koło M pracy więc żaden dodatkowy koszty by do nich podjechać smile
          • waforki Re: zamówienia się nie zatwierdzały 08.04.13, 19:38
            No ceny były faktycznie rewelacyjne. Wielka szkoda, że nam się nie udało zatwierdzić zamówienia sad
            • gwen_s Re: zamówienia się nie zatwierdzały 08.04.13, 19:41
              mi to wygląda na "przeciążenie" serwera czy coś, pewnie mieli dużo zamówień w jednym czasie więc nie chodziło wszystko tak jak powinno... ale ogólnie promocja dostępna była, nie to co wetbild, że zrobią super promocję a potem przysyłają info, że brak na magazynie...
        • carpediem30 Re: zamówienia się nie zatwierdzały 08.04.13, 20:49
          aniuta65 napisała:

> Dlatego uwazam ze ta wyprzedaż to wielka ściema.

Może być różnie, ale dla mnie agito to nie jest wiarygodny sklep... Kiedyś zamawiałam u nich ubranka Coccodrillo (mieli w świetnych cenach w zakresie 4,90-20 zł), zrobiłam zamowienie za jakieś 300 zl, a następnego dnia anulowali, ze niby wszystko wyprzedane... Ze zwrotem kasy bujałam się chyba ze 2 tyg sad
          Ja nic dzisiaj nie zamówiłam, ale trzymam za Was kciuki zeby zrealizowali smile
    • agnieszka77_11 Co kupiłyście? 08.04.13, 20:02
      Zastanawiam się co było zanim weszłam
      • gwen_s Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 20:07
        tor wyścigowy Fisher Price w kółkowicach
        ścianowce hot wheels
        hot wheels tranportera
        hot wheels autokulę
        Chciałam pozycje podwójne, ale w momencie zmiany liczny wyskakiwała mi informacja, że mogę kupić tylko pojedyncze sztuki. Jak chciałam zrobić drugie zamówienie to już nie były dostępne sad
      • slona78 Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 20:16
        Zamówiłam:
        Ravensburger Contura
        Hasbro Zgadnij kto- pomieszanie z poplątaniem
        Intex Basen rozporowy Tropikalna rafa
        Mattel Scrabble Original
        Trefl Kalambury
        6912 LEGO Creator Super ścigacz
        Wader Kid Cars Multi Parking z trasą
        Mattel Gra Głodny Aligator
        Hot Wheels Tory Ścianowce Spiralny Wjazd
        zadowolona jestem bardzo smile
        • makoc Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 20:34
          zamowilam kule v-tech i smoka olbrzyma fisher price. po 40zl kazde.dostalam potwierdzenie zamowienia. mozna bylo zamowic tylko 1 sztuke kazdego.
        • agnieszka77_11 Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 20:35
          O kurczę, to nawet Lego było? Za ile kupiłaś LEGO Creator Super ścigacz?

Fajne zakupy zrobiłaś. Zazdroszę.
          • arletka28 klocki hello kitty 08.04.13, 21:04
            hej dziewczyny, zastanawiam sie nad tymi klocuszkami i chciałam zapytać o opinie, na forum wyczytałam, że ładnie pasują do duplo, może ktoś ma, z góry dziękuję za odpowiedź:
            www.agito.pl/simba-playbig-bloxx-hello-kitty-domek-kotek-570480-2215-622916.html
          • dziuni-a1979 Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 21:23
            Ja kupiłam:
            Fisher-Price Żabka śmieszka W4121 za 20 zł (teraz 50 zł)
            Hot Wheels Transportery Stunt Car C0628/W4674 za 10 zł (teraz 30 zł)
            Wader Middle Truck śmieciarka 32001 za 10 zł (teraz 34 zł)
            Hot Wheels Ciężarówki i kraksy zielono-żółty W4656/W4657 za 20 zł
            Barbie Fashionistas miedziane włosy Y5908/X7871 + 2 sukienki N4875 za 20 zł (teraz 52 zł)

Można więc powiedzieć, że zaoszczędziłam 106 zł . wink Chociaż podobno tyle zaoszczędziłam tyle ile mam na koncie smile

Nie miałam żadnych problemów z płatnością, wybrałam normalny przelew (0 zł), płaci się na numer konta, który przychodzi w meilu z potwierdzeniem zamówienia.

Ceny super, ale na początku przeglądałam sobie z góry na dół i za każdym razem ilość zabawek się kurczyła, więc szybko zamówiłam. Chyba było po 1 szt. wszystkiego.
          • slona78 Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 21:43
            Dzięki smile
            ścigacz akurat jest w normalnej cenie - 31,39zł, ale moje dziecko tak kocha wszelkie latające cuda, że musialam dołożyć wink
            • madzik29 Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 21:47
              Autokulę 10 zł
              Fisher Price Helikopter Szerszeń 30zł
              Fisher Price Smok Olbrzym 40zł
              Fisher-Price Helikopter Jastrząb 15zł
      • againow Re: Co kupiłyście? 08.04.13, 21:59
        Kupiłam Barbie Fashionistas miedziane włosy - mam nadzieję, że przyjdzie...
        Barbie Księżniczki ze świata fantazji amarantowo-biała R6390/X9440 za 15 zł
        Cobi Mix Pups Zestaw pojedynczy - Roxy 92000 za 5 zł
        Puzzle Educa Kopciuszek 11984 za 5 zł
    • ywonkaa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 22:20
      Mi już anulowano zamówienie!!!!!!!!!!!!!!
      Zaraz sprawdzę jak z płatnością kartą.
      Kupiłam dwie rzecczy FP, bakugany, autokulę, pięciopak hot wheels i coś z tych zestawów doświadczalnych.
      Kicha.

• mamaanet Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 22:24
        a o której zamawiałaś?
        • ywonkaa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 22:49
          Zamawiałam ok. 15:30
          • mamaanet Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 22:55
            w takim razie mi tez anulują, to się popisali .....
            • malgosiek2 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 08.04.13, 23:33
              Hmm...,a sprawdzał ktoś opinię o nich w necie ?
              • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 07:48
                mój M nie raz kupował w tym sklepie, nie miał z nimi nigdy problemu więc nawet się nie zastanawiałam nad zakupem tylko robiłam zamówienie. Póki co nie mam jeszcze anulowanego i liczę, że tego nie zrobią bo kasę już przelałam ;/
                • carpediem30 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 08:25
                  Ja nie kwestionuję tego, że to sklep widmo bo na pewno działają nie od dziś na rynku. Znani są jednak z "chwytów wyprzedażowych" tzn. czasem robią takie super ekstra wyprzedaże z podejrzanie niskimi cenami i potem anulują zamówienia pisząc ludziom, że towar wyprzedany. Pisałam wyżej, że miałam kiedyś z nimi do czynienia w ten sposób z ubrankami Coccodrillo.
                  Po co to robią? ... nie wiem, może zbieranie adresów mailowych coby potem spamem zasypać??
                  • alexalexa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 08:55
                    ja tam z agito mam dobre doświadczenia. teraz też udało mi się kilka rzeczy złowić, sama jestem ciekawa czy zrealizują. a jak nie? niezawodne forum podrzuci nową okazję, nic straconego
                    • cali.staa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 09:05
                      U mnie też na razie wszystko jest jak trzeba, zamówienie w realizacji - planowana wysyłka 12.04.
                      Agito.pl jest znanym mi sklepem (kilka razy zamawiałam, zawsze wszystko było w porządku)... hmmm... mam nadzieję, że się wywiążą...
      • kabutka Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 09:17
        Witam
        Podobny numer wyciął kiedyś Merlin. Identyczna okazja cenowa, Lalki Barbie nawet i za 5 złotych...wielkie bum z wyprzedażą - sama dałam się na to złapać. Zrobiłam zakupy w przedostatni dzień wyprzedaży, zapłaciłam z góry i 4 dni czekałam z "w realizacji" aż w końcu ujrzałam piękny czerwony napis, że anulowano - mi i setkom innych ludzi.
        Mam nadzieję, że po prostu się spóźniłam, bo był tak wielki skok klientów a nie, że to był tylko pic na wodę.
        • alexalexa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 09:49
          u mnie to samo - 12.04 wysyłka
          • mamaanet Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 12:09
            miałam tel od bardzo miłej pani, chyba się lekko zdziwili wczorajszym zainteresowaniem, nie mam dwóch rzeczy ale najważniejsze są, juppi
    • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 12:13
      właśnie dzwoniła do mnie pani z agito, ze brakuje jednego produktu w zamówieniu, na szczęście nie to na czym najbardziej mi zależało także w czwartek będę miała już zamówienie w in post smile
      • alexalexa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 12:16
        u mnie też brakuje tylko basenu, który wzęlam bez przekonania, więc zadowolona jestem bardzo
      • madzik29 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 12:41
        a u mnie w zamowieniu własnie zmienilo sie, ze przelew juz zaksiegowany i data wysyłki dzisiejsza sie pojawiła smile narazie nikt do mnie nie dzwonił wiec moze są wszystkie rzeczy ktore zamowiłam.
      • anajs Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 12:47
        Do mnie też dzwonili, anlulowano z mojego zamówienia: autokulę, hot wheelsy, barbi i zestaw edukacyjny. Reszta będzie, bardzo zależało mi na samochodach i barbi, trochę szkoda...

Dziękuję założycielce wątku za informację.

• ablacim Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 12:54
          Moje zamówienie wisi jako kompletowane, nikt nie dzwonił, planowana wysyłka na 15 kwietnia. Ciekawa jestem, czy wyślą. Miałam tam Scrabble, katapultę Imaginext, grę poszukiwacze skarbów Egmont, grę Labirynt Auta 2 Ravensburger i zakurzonego zygzaka Dickie. Drugie zamówienie ze znikopisem zygzakiem jest w magazynie.
          Też dziękuję autorce wątkusmile
          Obawiam się tylko, że główne zamówienie może jednak nie przyjść...
    • rubinia1 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 13:57
      chciałam kupić synowi tor wadera na dzień dziecka ale strasznie szybko poszedł
      • kociepsocie Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 14:11
        przed chwilą pani dzwoniła, że nie ma jednej sukienki dla barbie, ale reszta jest i najpóźniej do piątku będzie do odbioru paczka.
        Także bardzo dziękuję Autorce wątkusmile
        • ejkapatejka Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 15:09
          Ja również bardzo dziękuję Założycielce wątku!
          Dzięki niej kliknęłam Polly przygodę na scianie - kawiarenkę za 20zł big_grin
          I Misiaczka Vtech równeż za 20zł.
          Polly w magazynie - wysyłka ma być dziś a misiaczek wysyłka 15tego.
          Oby nie anulowali wink
          Dziękuję!
          • kinga_owca Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 09.04.13, 15:38
            Do mnie tez dzwoniła pani, że jednej rzeczy nie będzie - gry poszukiwacze skarbu - i ze reszty co prawda te nie ma, ale zamówią i zrealizują zamówienie po cenach promocji. A za tę rzecz zwrot na konto. Jeśli faktycznie domówią i zrealizują zamówienia jak w promocji to na pewno będzie to dla nich duży plus.
            • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 10.04.13, 13:43
              ja mam do odebrania juz helikopter ktory osobno zamowilam. Moje wieksze zamowienie ma dzis w planach wysylke. ( 8 rzeczy) wiec czekam..nikt nie dzwonilsmile
              • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 10.04.13, 13:46
                a w jakiej formie dostałaś info o odebraniu paczki?
                Ja w zamówieniu na ich stronie mam data wysyłki 9.04, ale nie mam ani maila ani nic innego z potwierdzeniem do odebrania ;/
                • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 10.04.13, 14:02
                  wczoraj wieczorem kolo 22 dostalam smska ze za 1-2 dni paczka ebdzie do odbioru a dzis dostalam smsa ze paczka jest w paczkomacie i dane do odbioru
                  • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 10.04.13, 14:05
                    Dziękuję bardzo!
                    Pierwszy raz zamawiam do paczkomatu smile
                    • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 10.04.13, 14:08
                      a drugismile jeszcze mejla dostalam z info
                      • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 10:52
                        i jak u was z realizacja zamowienia?MI sie zmienil status z planowanej wysylki 10 na 11 i cisza...
                        • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 11:01
                          ja dostałam maila i smsa o 22 wczoraj, ze została przesyłka nadana i w ciągu 1-2 dni powinno być do odebrania w paczkomacie.
                          W statusie zamówienia miałam datę wysyłki 9.04, wczoraj zmieniła się na 10.04 więc może jak Tobie zmieniło sie na 11 to będą dziś wysyłać?
                        • madzik29 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 11:54
                          u mnie identycznie, jedno zamowienie juz przyszło wczoraj, odrazu wysłali, a drugie wieksze ciagle w realizacji i tylko datę wysylki codziennie przesuwają jak u Ciebie.
                          • madzik29 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 17:12
                            juz paczka druga idzie smile
                            • cali.staa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 17:24
                              a ja mam suprajs, bo miałam wysyłkę 15. a mam 11. i status rano był zamówienie kompletowane, a teraz towar w magazynie smile a w dodatku wszystko co miałam w koszyku - jest smile
                              • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 18:41
                                jak towar w magazynie to sa szanse ze bedzie?
                                • cali.staa Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 19:51
                                  Skoro było kompletowane, a teraz ma status w magazynie i wysyłkę dzisiaj to chyba będzie wink
                                  • hugo43 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 20:23
                                    u mnie juz niby dzis paczka wyslana.
                                    • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 11.04.13, 20:24
                                      ja właśnie dostałam smsa i maila, że paczka czeka w paczkomacie smile
                                      • kasiaszara Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 12.04.13, 17:12
                                        ja właśnie odebrałam jedną paczkę z paczkomatu, a niedawno dzwonił miły pan z informacją, że druga paczka ma za duże gabaryty i w związku z tym wyślą kurierem, jestem zachwycona! smile
                                        • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 12.04.13, 17:20
                                          mi właśnie M też przywiózł i mówi, że od dziś zamawiamy tylko w paczkomacie wink Także jest to poniekąd jakiś sposób by przekonać klientów do tego rodzaju wysyłki smile
                                          A nie wiem jakie gabaryty musiała mieć Twoja paczka moja ma dobre 70cm długości wink więc też mała nie jest, sama się zastanawiam co jest takie długie big_grin
                                          • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 12.04.13, 17:35
                                            i do mnie dzwonil pan z agito ze paczka jest za duza na paczkomat i wysla calosc kurierem. U mnie sa 2 garaze wadera i dwa te duze auta wadera plus statek Jacka
                                            • bim-bol Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 12.04.13, 18:12
                                              U mnie to samo, pudełko jest bardzo duże. Niestety okazało się, że w garażu brakuje 2 elementów, trzeba złożyć reklamację sad
                                              • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 12.04.13, 18:17
                                                ups, to nie fajnie, bo ja mam prezent na lipiec jeden, a nie bardzo chcę go odpakowywać już teraz sad Fakt, ze jest zawinięty folia dość porządnie, prócz autem nic nie wystaje, a autka są oba. Mam tor wyścigowy FP.
                                                • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 12.04.13, 19:53
                                                  U mnie w helikopterze grne skrzydlo nie chce sie krecic...no ale maz ma rozebrac i sprawdzic...
                                            • kasiaszara Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 12.04.13, 20:53
                                              he he smile u mnie garaż Wadera i auto Wadera big_grin
                                              • madzik29 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 13.04.13, 10:54
                                                wszystko co zamowilam przyszło, dzięki wielkie ! smile
                                                • miwusia1977 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 15.04.13, 21:49
                                                  i ja dziekuje za infosmile wszystko dotarlo i jest fajniejsze niz sie spodziewalam
                                                  • ta_jagoda Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 15.04.13, 22:02
                                                    dotarło wszystko. W zamian za jedną rzecz której nie było, dostałam dwie paczki mega puzzli trefla i to wszystko za cenę śmieciarki wadery- całe 10 zł smile jestem w mega szoku ale i mega zadowolona. Dzięki wielkie za cynk! oczywiście wcześniej telefonicznie pani mnie o tym informowała.
                                          • kasiaszara Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 16.04.13, 09:06
                                            dotarło wszystko, jestem mega zadowolona! ekstra prezenty dostaną dzieciaki smile
                                            • _diabolique_ Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 16.04.13, 09:22
                                              Do mnie też dotarło wszystko co zamówiłam, choć z koszyka wypadło sporo. Najbardziej zadowolona jestem z globusa VTech za 100 pln big_grin
                                              • gwen_s Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 16.04.13, 09:35
                                                to jak będziesz już po 'krótkim' użytkowaniu globusa daj znać jak się podoba dziecku. Ja właśnie czaję się by go kupić, cena mnie odstrasza, ale mimo to 100zł nie skusiło mnie na agito, nie wiem czy nie lepiej kupić mapę zwierząt świata dumel... taki sam koszt a "starczy" na dłużej i chyba będzie bardziej edukacyjna. Choć globus chodzi za mną strasznie...
                                            • dziuni-a1979 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 16.04.13, 09:23
                                              I ja odebrałam z paczkomatu, też jestem mega zadowlona. Ceny super i dzień dziecka już "mam z głowy". wink
                                              • anajs Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 16.04.13, 12:11
                                                Do mnie jeszcze paczka nie dotarła, ciągle mam zmienianą datę wysyłki, dzisiaj wisi 15.04, a na dodatek anulowali mi z zamówienia 4 produkty (telefonicznie, dzień po zamówieniu).
                                                sad
                                              • slona78 Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 16.04.13, 13:07
                                                A mnie wszystko dotarło, żadnych anulowanych produktów. Jestem baaaardzo zadowolona smile
                                                • bob.budowniczy Re: agito wyprzedaż do -80% może się przyda 16.04.13, 15:08
                                                  Do mnie też podocierały wszystkie zamówione towary. Jestem bardzo zadowolona.
                                                  Trochę paczkę mi dhl zjechał, ale za waszą radą sprawdziłam tor i były wszystkie fragmenty. Ogromny ten tor,ledwo go schowałam do szafy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka