monia4545 03.02.13, 18:32 Może któraś z was była w kinie, na co warto pójść. Zaczęły się ferię więc wybieram się z dziewczynami 4-latką i 8-latką i nie bardzo wiem co wybrać. Starsza chce Zambezię a mała Ralpha Demolkę i mamy konfikt interesów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super-mikunia Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 20:29 Byliśmy na "Zambezi" - bardzo miła dla oka z przyjemną fabułą bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
agulle Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 20:54 Ja z moimi prawie czterolatkami wybrałam się na "Zambezię" i się nie rozczarowałam. Przyjemna bajka, taka typowo dla dzieci, a nie z tekstami dla dorosłych. Rozpatrywałam "RD" ale właśnie głupkowatych scen i tekstów się obawiam. Gdyby ktoś mógł napisać coś o tej bajce. Bo na "Gladiatorów" na pewno z 4 latkami nie pójdę - za dużo mordobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
eps Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 21:41 jak dla mnie to Ralph jest za poważny dla 4 latki. może zwiastun jest fajny ale film nie bardzo. najbardziej mnie rażą "krzywe" teksty bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 21:59 Nie wiem jakies sa polskie tlumaczenia..ale widzaielm niemiecka wersje...i z czterolatkiem bym nie poszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 08:52 Mąż był zmoją 6 latką na Ralphie Demolce i mówił,że bajka bardzo fajna,śmieszna.Moja córka tez powiedziała,że bardzo fajna,ale były momenty,że zakrywała oczy i się bała,więc może 4 latka tez będzie sią bała(dodam,że moja 6 latka do strachliwych nie należy). Odpowiedz Link Zgłoś
monia4545 Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 16:07 dzięki za wasze opinie. Byliśmy na Zambezji i o ile starszej się bardzo podobała, to mała stwierdziła że ta bajka jest straszna i na pewno Ralph byłby lepszy, ale cóż ... moneta zdecydowała. Jak dla mnie dziwny i dyskusji nie było po filmie. Myślę, że mała nadal woli madagaskar i tylko to się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 16:40 monia4545 a jak się ma Zambezja do Madagaskaru ? Bo moja też ostatnio tylko ten temat, szczególnie część 3. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 17:57 Widziałam tylko Zambezię. Ładna fabuła, szczytny cel, dobre teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
annaiwika Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 18:55 byłam ze swoją 4-latką na Ralphie Demolce, film zdecydowanie dla starszej widowni, zapewne 95% nie zrozumiała, ale i tak jej się podobało, ze względu na główną bohaterkę, wyszła z kina bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś