Dodaj do ulubionych

Ralph Demolka czy Zambezja

03.02.13, 18:32
Może któraś z was była w kinie, na co warto pójść.
Zaczęły się ferię więc wybieram się z dziewczynami 4-latką i 8-latką i nie bardzo wiem co wybrać. Starsza chce Zambezię a mała Ralpha Demolkę i mamy konfikt interesów?
Obserwuj wątek
    • camel_3d Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 18:48
      Zambezia...
    • super-mikunia Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 20:29
      Byliśmy na "Zambezi" - bardzo miła dla oka z przyjemną fabułą bajka.
    • agulle Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 20:54
      Ja z moimi prawie czterolatkami wybrałam się na "Zambezię" i się nie rozczarowałam. Przyjemna bajka, taka typowo dla dzieci, a nie z tekstami dla dorosłych.
      Rozpatrywałam "RD" ale właśnie głupkowatych scen i tekstów się obawiam. Gdyby ktoś mógł napisać coś o tej bajce. Bo na "Gladiatorów" na pewno z 4 latkami nie pójdę - za dużo mordobicia.

• eps Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 21:41
        jak dla mnie to Ralph jest za poważny dla 4 latki.
        może zwiastun jest fajny ale film nie bardzo.
        najbardziej mnie rażą "krzywe" teksty bohaterów.
        • camel_3d Re: Ralph Demolka czy Zambezja 03.02.13, 21:59
          Nie wiem jakies sa polskie tlumaczenia..ale widzaielm niemiecka wersje...i z czterolatkiem bym nie poszedl.
    • mama_amelii Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 08:52
      Mąż był zmoją 6 latką na Ralphie Demolce i mówił,że bajka bardzo fajna,śmieszna.Moja córka tez powiedziała,że bardzo fajna,ale były momenty,że zakrywała oczy i się bała,więc może 4 latka tez będzie sią bała(dodam,że moja 6 latka do strachliwych nie należy).
      • monia4545 Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 16:07
        dzięki za wasze opinie.
        Byliśmy na Zambezji i o ile starszej się bardzo podobała, to mała stwierdziła że ta bajka jest straszna i na pewno Ralph byłby lepszy, ale cóż ... moneta zdecydowała. Jak dla mnie dziwny i dyskusji nie było po filmie. Myślę, że mała nadal woli madagaskar i tylko to się liczy smile
        • corrina_f1 Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 16:40
          monia4545 a jak się ma Zambezja do Madagaskaru ? Bo moja też ostatnio tylko ten temat, szczególnie część 3.
    • klubgogo Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 17:57
      Widziałam tylko Zambezię. Ładna fabuła, szczytny cel, dobre teksty.
      • annaiwika Re: Ralph Demolka czy Zambezja 04.02.13, 18:55
        byłam ze swoją 4-latką na Ralphie Demolce, film zdecydowanie dla starszej widowni, zapewne 95% nie zrozumiała, ale i tak jej się podobało, ze względu na główną bohaterkę, wyszła z kina bardzo zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka