Dodaj do ulubionych

Smoby Big Motor Racing- jeździk /

06.05.13, 17:04
witam poszukuje czegos zamiast rowerka biegowego, coś stabilnego , i natrafiłam na tekie coś , czy jest któraś z mam której maluch posiada taki jeździk i może napisać o nim coś więcej, z góry dziękuje,

ew. jak możecie polecic cos w podobnym stylu (nie rowerek) to będę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • monia111175 Re: Smoby Big Motor Racing- jeździk / 06.05.13, 18:51
      co to takiego co natrafiłąś na to???
      • monia111175 Re: Smoby Big Motor Racing- jeździk / 06.05.13, 18:52
        boże blondyna jestem,od razu linka szukam,a tytule jest modeltongue_out
    • afroddytta Re: Smoby Big Motor Racing- jeździk / 06.05.13, 21:06
      My mamy taki motor jak ten z linka (www.ebay.de/itm/Bobby-Car-Rutscherauto-/230973864479?pt=DE_Allesf%C3%BCrsKind_Spielzeug_Kinderfahrzeuge&hash=item35c71d7a1f) tylko czerwony, jest firmy BIG (bobby bike) i jest rewelacyjny. Kupiony chyba z 5 lat temu używany i mimo bardzo intensywnej eksploatacji jest nie do zdarcia, nadaje się tak dla ok. 2latka i potem do 4 lat moi synowie ujeżdżają, dopóki kolanami nie muszą się już odpychać wink Motorek jest stabilny, bo ma z tyłu podwójne kółko, poza tym na prawdę można na nim spore prędkości osiągnąć.
      Kiedyś bywały na allegro, właśnie z DE chyba ściągane.
      • escapezone Re: Smoby Big Motor Racing- jeździk / 06.05.13, 21:46

dziękuję za propozycje , syn wysoki 98cm aktualnie , mamy jeździł bmw który jest super ale juz za niski się robi dla syna, choć mogę z czystym sumieniem go polecić bo kółka są gumowe, nie plastik, a jak jest w przypadku tego jezdzika? Jak z kółkami ,
      • escapezone Re: Smoby Big Motor Racing- jeździk / 06.05.13, 21:53
        a jaka jest wysokość od podłogi do siedziska big_grin podoba mi się, Afrodyta napisz do mnie na mail gazetowy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka