Dodaj do ulubionych

Desigual - wyprzedaże

10.05.13, 10:17
Ktoś kojarzy od kiedy u nich letnie wyprzedaże?
Póki co mają 30% na niektóre produkty ale mało rzeczy przecenionych.
Obserwuj wątek
    • valtho Re: Desigual - wyprzedaże 10.05.13, 11:35
      U nich jest kiepsko z wyprzedażami. Polowałam zimą i tak naprawdę jak na czymś Ci naprawdę zależy to kupuj z 30% obniżką, bo potem nie będzie rozmiarów sad.
      • monika78kr Re: Desigual - wyprzedaże 11.05.13, 19:32
        dziś w Factory Kraków - 60% od ceny wyjściowej na wszytsko
        • tuya Re: Desigual - wyprzedaże 11.05.13, 21:39
          monika78kr napisała:

> dziś w Factory Kraków - 60% od ceny wyjściowej na wszytsko

monika, dobiłaś mnie - mieszkam w krk i dopiero teraz to przeczytałamsad Widzę że akcja jednodniowa. Takie akcje bywają częściej?
          • monika78kr Re: Desigual - wyprzedaże 11.05.13, 23:54
            Była taka akcja w zimie, chyba też jednodniowa, ale wtedy dostałam jakieś zaproszenie pocztą (założyłam u nich kartę) więc wiedziałam i pojechałam. O dzisiejszej akcji dowiedziałam się przypadkiem. Ale widzę, że są to weekendy.
            • ufka85 Re: Desigual - wyprzedaże 24.05.13, 23:58
              Hej jutro w Warszawskim Factory w Ursusie będzie akcja -60 % na wszystko !
              • dorcia1234 Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 00:25
                wrrr
                i znowu na allegro pojawią się super okazje... tyle że nie 60% tańsze
                a u nas nie ma ich sklepu, bo to co mają w P&C to kpina
                • monika78kr Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 10:18
                  W Krakowie też - 60%. Ale napiszcie proszę - jak Wam się noszą te rzeczy? Ja mam parę bluzek i sukienek dla siebie i dla dzieci i po 2-3 praniach (delikatne, 30st) bawełna jakaś taka licha, a kolory przygasły. Jak za takie pieniądze to spodziewałabym się więcej. Może to jednak kwestia tego, że towar jest z outletu, a więc gorszej jakości?
                  • dorcia1234 Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 11:57
                    nie mam zbyt wiele- kurtka z outletu - nosi się świetnie, ale też się jej nie pierze. Jedyne co zrobiłam to mocniej przyszyłam guziki- ale to niezależnie od producenta robię.
                    Mam parę bluzek kupionych z allegro i sweter- są świetne. Kolory nie zblakły, szwy trzymają. I dwie torebki cudnej urody.
                    Może to dobrze jednak, że nie ma tego sklepu bliżej smile
                  • tuya Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 19:30
                    W Krakowie -20% przy zakupie dwóch rzeczy. -60% jest na outlet w sklepie internetowym. Przejrzałam ale jakoś nic mnie nie powaliło żeby wydawać 49 zł na wysyłkę.
                  • valtho Re: Desigual - wyprzedaże 25.10.13, 11:17
                    Też mam podobny problem z Desigual, o ile genralnei z rzeczy dla siebie jestem zadowolona, o tyle dla dzieci bywa różnie z jakością. Córka uwielbia ich sukienki i też mam wrażenie, że kolory szybko się spierają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka