tuya 10.05.13, 10:17 Ktoś kojarzy od kiedy u nich letnie wyprzedaże? Póki co mają 30% na niektóre produkty ale mało rzeczy przecenionych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valtho Re: Desigual - wyprzedaże 10.05.13, 11:35 U nich jest kiepsko z wyprzedażami. Polowałam zimą i tak naprawdę jak na czymś Ci naprawdę zależy to kupuj z 30% obniżką, bo potem nie będzie rozmiarów . Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Desigual - wyprzedaże 11.05.13, 19:32 dziś w Factory Kraków - 60% od ceny wyjściowej na wszytsko Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Desigual - wyprzedaże 11.05.13, 21:39 monika78kr napisała: > dziś w Factory Kraków - 60% od ceny wyjściowej na wszytsko monika, dobiłaś mnie - mieszkam w krk i dopiero teraz to przeczytałam Widzę że akcja jednodniowa. Takie akcje bywają częściej? Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Desigual - wyprzedaże 11.05.13, 23:54 Była taka akcja w zimie, chyba też jednodniowa, ale wtedy dostałam jakieś zaproszenie pocztą (założyłam u nich kartę) więc wiedziałam i pojechałam. O dzisiejszej akcji dowiedziałam się przypadkiem. Ale widzę, że są to weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
ufka85 Re: Desigual - wyprzedaże 24.05.13, 23:58 Hej jutro w Warszawskim Factory w Ursusie będzie akcja -60 % na wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 00:25 wrrr i znowu na allegro pojawią się super okazje... tyle że nie 60% tańsze a u nas nie ma ich sklepu, bo to co mają w P&C to kpina Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 10:18 W Krakowie też - 60%. Ale napiszcie proszę - jak Wam się noszą te rzeczy? Ja mam parę bluzek i sukienek dla siebie i dla dzieci i po 2-3 praniach (delikatne, 30st) bawełna jakaś taka licha, a kolory przygasły. Jak za takie pieniądze to spodziewałabym się więcej. Może to jednak kwestia tego, że towar jest z outletu, a więc gorszej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 11:57 nie mam zbyt wiele- kurtka z outletu - nosi się świetnie, ale też się jej nie pierze. Jedyne co zrobiłam to mocniej przyszyłam guziki- ale to niezależnie od producenta robię. Mam parę bluzek kupionych z allegro i sweter- są świetne. Kolory nie zblakły, szwy trzymają. I dwie torebki cudnej urody. Może to dobrze jednak, że nie ma tego sklepu bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Desigual - wyprzedaże 25.05.13, 19:30 W Krakowie -20% przy zakupie dwóch rzeczy. -60% jest na outlet w sklepie internetowym. Przejrzałam ale jakoś nic mnie nie powaliło żeby wydawać 49 zł na wysyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
valtho Re: Desigual - wyprzedaże 25.10.13, 11:17 Też mam podobny problem z Desigual, o ile genralnei z rzeczy dla siebie jestem zadowolona, o tyle dla dzieci bywa różnie z jakością. Córka uwielbia ich sukienki i też mam wrażenie, że kolory szybko się spierają. Odpowiedz Link Zgłoś