Dodaj do ulubionych

H&M kiedy wyprzedaż???

21.05.13, 11:02
Kiedy w zeszłym roku zaczęła się wyprzedaż kolekcji wiosennej? Poluję na softshelle które ostatnio w ogóle zniknęły ze sklepu.
Obserwuj wątek
    • julka-4 Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 21.05.13, 11:19
      Kojarzę coś połowę czerwca.
    • zona.102 Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 21.05.13, 21:56
      Rok temu była w pierwszej połowie czerwca, na pewno przed 15.06
    • magdagg2 Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 21.05.13, 22:03
      napewno przed 15 czerwca bo ja 15 bylam i juz bylo przebrane
      a w innych sklepach kiedy? kappahl, smyk, reserved, cubus
    • natalek79 Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 22.05.13, 08:37
      mam nadzieję, że w pierwszej połowie czerwca, bo 13.06 wybywam na 2-tyg wywczas i raczej po galeriach biegać tam nie będę, a jak wrócę może być nędznie na wieszakach wink Co do softów, to wczoraj w naszym smyk megastore były na wieszakach wyprzedażowych, ale nie pamiętam po ile...przy czym te z h&m chyba fajniejsze, bo z możliwością wpięcia polaru.
    • kornnella Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 22.05.13, 08:58
      Wg mnie softy zostały wprzedane. Przynajmniej jak chciałam dla dziecka kupić jakoś w kwietniu to pani stwierdziła ze w weekend zeszły im wszystkie rozmiary z małego chłopca, zostały jakieś dwa z dużego.
      Pierwsze słysze o wpinaniu polara. Podlikuj co to za model
      • natalek79 Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 22.05.13, 09:18
        byłam w sklepie z sąsiadką i ona tak stwierdziła, że te z h&m lepsze właśnie za ten polar. Jej córka ma taki kolorowy, różowo-fioletowy, zapewne z rozmiarów do 128, bo to 6-latka drobna. Aż ją dopytam jak zobaczę, czy aby na pewno, bo moje dzieci mają akurat z McKinley i C&A, więc głowy za te z H&M nie dam. Na stronie H&M obecnie żadne kurtki nie figurują, więc nie namierzyłam niestety.
        • kornnella Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 22.05.13, 15:54
          To zapytaj. Na 100 % w softach chłopięcych z h&m nie ma polarów. Może chodzi o jakieś kurtki 3w1 z dopinką.
          • tosieuda Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 23.05.13, 11:46
            jak to nie ma?
            w chłopięcych, np tych kobaltowo-limonkowych jest ocieplenie -polarowe

nie sądze, żeby jakieś softshele się uchowały i b yły wystawione na wyprzedaży...
            • kornnella Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 23.05.13, 13:57
              Tosieuda ten polar jest wpinany???
              Jak tak to miałam wybrakowane egzemplarze w rękach uncertain
              • tosieuda Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 23.05.13, 19:17
                nie, nie jest wypinany, ale po prostu jest smile
                • marta2202 Re: H&M kiedy wyprzedaż moze już wiecie???? 04.06.13, 10:03
                  Ja dzisiaj znalazłam wątek z zeszłego roku że wyprzedaż zaczęła się 11.06.2012r. Macie już jakieś przecieki? smile
    • magdusia1984 Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 10.06.13, 12:47
      Wiadomo już kiedy rusza ta wyprzedaż?
      • krasulas Bytom... 10.06.13, 15:42
        Plejada... ometkowany damski, metkowany wieczorem ma być dziecięcy... co, ile, za ile nie wiem (info z drugiej ręki)
        spróbuję podjechać ... dam znać..
        • pati1707 Katowice Stawowa 10.06.13, 20:00
          Mali chłopcy:jeansy po 40zł(kupiłam dla synka dwie pary akurat był nasz rozmiar)krótkie spodenki jeansowe po 30zł przebrana rozmiarówka,czapki po 10zł,kapelusiki po 5zł,bokserki po 20zł,3 packi skarpetek po 10zł dużo kąpielówek po 10,20zł .Koszulki po 20,30zł ale niezbyt ciekawe,kilka bluzek z dł rękawem po 20zł.Trampki zeszłoroczne wzory po 30zł,kilka modeli okularów po 10zł.Zero bluz,spodni dresowych i kurtek.Jak dla mnie to rzeczy powyciągane z magazynów,nowa kolekcja nadal w regularnej sprzedaży.
          • krasulas Re:Bytom Agora i Plejada 10.06.13, 20:39
            Kiepsko...
            W Agorze powyciągane wspomniane trampki, okulary, skarpetobutki (20zł) i nieco bielizny...
            najwięcej dla starszych chłopców. Na dziewczynkach jakieś getry, troszeczkę bermudów, krótszych spodenek i ... kiszka. Na maluszkach bodziaki za 5zł.
            W Plejadzie bez szału - na starszych dziewczynkach nic nie ma... wg kasjerki towar ma być metkowany jutro rano...
            Myślę, że szału nie będzie, ale fakt faktem... rok temu na samym początku wyhaczyłam super bluzy dla 4latka (później szału nie było)...
            • magdusia1984 Re:Bytom Agora i Plejada 10.06.13, 21:31
              Czy to już ta wyprzedaż na pewno? Ostatnio jak ogłosili sale to była o tym informacja na stronie internetowej, w tym samym czasie była też wyprzedaż w niemieckim H&M i info też była na stronie. Poza tym jak jest wyprze to sklepy online też ją mają, a tu są resztki od zimy, więc to jeszcze chyba nie to...
              • olo2108 Re:Bytom Agora i Plejada 10.06.13, 22:12
                mi Pani dziś powiedziała, że wyprzedaż ruszy 18.06.
              • zona.102 Re:Bytom Agora i Plejada 10.06.13, 22:46
                To nie jest wyprzedaz tylko wypchniecie starocia z magazynow. To co teraz jest z czerwona metka to ubrania zeszloroczne a nawet sprzed dwóch lat.
                • magdusia1984 Re:Bytom Agora i Plejada 11.06.13, 08:51
                  Tak też mi się wydaje.
                  • marta2202 Re:Bytom Agora i Plejada 11.06.13, 12:04
                    U mnie też ciszasad Wiszą jakieś pojedyncze wieszaki na damskim i dziecięcym ale to już od X czasu.
                    • edie70 HM on-line sale 11.06.13, 17:47

de wysprzedaż już wystartowała smile
                      sale

rozmiary znikają niczym w C&A wink
                      • magdusia1984 Re: HM on-line sale 11.06.13, 18:24
                        Szczerze to żadnych rewelacji nie ma. A co do rozmiarówki, w lutym jak zamawiałam, to jednego dnia danego rozmiaru nie było, a drugie się pojawiał, więc trzeba śledzić.
    • eddzik Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 11.06.13, 20:27
      bylam dzis
      metkowali jeszcze
      najwiecej gaci i takich tam, dla najmniejszych nic, na wyrost jakies leginy czarne za 5 wziełam, beda na jesien
      pełno bluzek za dyche damskich bylo
      ale dupy nie urywa
    • leneczkaz Re: H&M kiedy wyprzedaż??? 12.06.13, 06:19
      Wyprzedaż zacznie się po weekendzie (info od dwóch koleżanek- pracownic). Na ten weekend wypchną cały zaległy shit i od poniedziałku/wtorku dopiero zacznie się właściwa wyprzedaż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka