malowanka06 znalazłam tanią księgarnię 13.07.13, 15:27 www.nulia.pl/sklep.html tutaj wyszło mi najtaniej, a że blisko mieszkam mam jeszcze odbiór osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: znalazłam tanią księgarnię 13.07.13, 16:14 Ja właśnie kupiłam Pakiet Oto ja Mac z płytką w Ksiegarni edukacyjnej za 201zł z darmową wysyłką(do tej pory najtaniej gdzie znalazłam). W nulia ten pakiet jest za 211zl i nie wiem,czy darmowa wysyłka. Nie chce juz czekac na tansze,bo wczesniej widzialam gdzieś za 187zł,a juz znikło.chyba w Weltbild,a teraz nawet tam jest za 216zł. Odpowiedz Link Zgłoś
joasik_79 Re: znalazłam tanią księgarnię 13.07.13, 19:01 Ja też już chyba zamówię, mam już dosyć szukania- gdzie kupić najtaniej. Potrzebuję również Oto ja 1 i faktycznie wcześniej też widziałam taniej ok. 180 zł. A najlepiej znalazłam tutaj, albo za 205,50, albo za 253 - selkar.pl/s?q=oto+ja+1 do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: znalazłam tanią księgarnię 13.07.13, 19:16 selkar, nie polecam-ostatnio ma jakieś kłopoty i czytałam, że ludzie mają problemy z zamówieniami i odbiorem pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_kat Re: znalazłam tanią księgarnię 16.07.13, 10:13 Selkara sobie odpuść - zajrzyj na ich fanpage na FB - od kilku miesięcy piętrzą się zarzuty o brak realizacji zamówień i brak zwrotów pieniędzy. Ja bym raczej sprawdziła w Gandalfie... Odpowiedz Link Zgłoś
majkusia08 Re: znalazłam tanią księgarnię 13.07.13, 21:54 Księgarnia MARMAG jest tańsza od tej. Mój syn do 2 klasy ma mieć "Nowe Już w szkole" Nowa Era i w tej co znalazłas zestaw kosztuje 214,50 a w MARMAG 201,99 Odpowiedz Link Zgłoś
majkusia08 Re: znalazłam tanią księgarnię 13.07.13, 21:57 Aha i powyżej 400 zł wysyłka gratis.Zawsze można zamówić grupowo tak jak my to robimy Odpowiedz Link Zgłoś
elka136 Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 16.07.13, 16:41 Ja kupiłam podręczniki do 2 klasy "Odkrywam siebie" + religia i angielski. W sumie wyszło 290,13zł i wysyłka gratis. Księgarnia Profit24 Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 17.07.13, 21:21 Ja jestem bardzo zadowolona w tym roku. Trochę wysiłku i zachodu mnie te zakupy kosztowały, ale satysfakcja ogromna. Miałam pole do popisu, bo kupując dla 6 dzieci z tej samej klasy i swojego młodszego wynegocjowałam świetne ceny. Ceny wyszły nam takie, że na przyszły rok mam już kilka chętnych mam dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 18.07.13, 15:20 Natalek- a ty gdzie kupowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 18.07.13, 23:26 Ja w tym roku razem z 6 osobami kupowaliśmy w elpacie i mieliśmy 20 % znizki, za BOX "odkrywam siebie..." + angielski i ortografia zapłaciłam 236 zł. To było najtaniej, nawet w empiku, czy gandalfie wychodziło drożej, także jestem bardzo zadowolona; cena jest niższa niż nawet jakbyśmy chciały z wydawnictwa kupić Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joasik_79 Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 19.07.13, 07:33 To może ja napiszę jaki zrobiłam „interes życia”. Przestalam szukać pakietu Oto ja 1, gdzie można kupić najtaniej i postanowiłam mieć go „za darmo” to znaczy za punkty payback. Wymieniłam wszystkie (220 zł) w empiku i zamówiłam. Zamówienie zostało anulowane i teraz mogę sobie kupić coś innego za te pieniądze, oczywiście u nich albo w smyku. Nie ma powrotu na kartę payback. Mogłam lepiej wymienić na bony do reala. Nigdy więcej, mam rok czasu żeby wydać zgromadzone środki. A książki zamówiłam w księgarni w swoim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: joasik_79 19.07.13, 13:18 Najlepiej poczekaj na powrót pakietu do empiku, nie kupuj w innym miejscu. Tak duża księgarnia na pewno uzupełni brak pakietu w swojej ofercie i będziesz mogła wyczyścić zgromadzone środki na ich koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
bettywp Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 29.07.13, 14:02 Wiecie może, gdzie teraz są jakieś promocje? Poszukuję Odkrywam siebie klasa 1 wyd. MAC. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_rada Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 29.07.13, 19:50 bettywp napisała: > Wiecie może, gdzie teraz są jakieś promocje? Poszukuję Odkrywam siebie klasa 1 > wyd. MAC. Na gandalfie nadal 15 procent mają, ten pakiet chyba poniżej 200zł jest. Sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 30.07.13, 09:18 najtanie gdzie widziałam było w empiku 182 zł pakiet podst i księgarni edukacyjnej 189 zł niestety podnieśli wszędzie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
bettywp Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 30.07.13, 13:51 Niestety spóźniłam się na te obniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
to.loginka Profit24 - tanio 30.07.13, 17:49 Kupowałam dla 5 klasy SP i Elementarz XXI wieku oraz angielski - wyszło zdecydowanie najtaniej. Przesyłki mają na paczkomaty, czyli tanio, a poza tym od kwoty 149,01 jest przesyłka gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
rudarybka Re: Profit24 - tanio 31.07.13, 00:36 Potwierdzam. Taniej nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: Profit24 - drogo (mój zestaw) 31.07.13, 09:22 wszystko zależy od tego czego szukamy Mój zestaw jest dość drogi niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 31.07.13, 09:40 Księgarnia elpat, teraz cena 195 ( po uwzgl. rabatu). Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Kiedy i gdzie podręczniki kupować? 29.07.13, 14:36 ja już drugi rok polegam na małej księgarni w moim małym mieście- ceny lepsze niż w necie, BOX nowej Ery do 2 klasy "Nowe raz dwa trzy" 190 zł, ang , religia również taniej niż w najtańszych internetowych no i jeszcze lokalny biznes wspieram, nie skreślajcie więc lokalnych księgarni, bo całkiem znikną Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynh OTO JA 1 w empiku 03.08.13, 07:09 Obecnie pakiet jest dostępny w dobrej cenie 187zl. www.empik.com/oto-ja-1-pakiet-dla-ucznia-nasi-bohaterowie-na-sciezce-wartosci-opracowanie-zbiorowe,p1056211408,ksiazka-p Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka A Skarby 1 box? 03.08.13, 15:26 a Skarby box do 1 klasy - kupowałyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
bettywp Re: A Skarby 1 box? 12.08.13, 15:46 Na smyk.com jest obecnie promocja -15% z kodem: Smyk. Na empik.com zmieniła się cena na box do 1 klasy" Odkrywam siebie", nie wiem jak inne box-y. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_rada Re: A Skarby 1 box? 12.08.13, 16:23 A widziałam, że Gandalf.com.pl tez pozmieniał rabaty. Jakieś 18% przy pakietach mi mignęło Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka89 Re: A Skarby 1 box? 12.08.13, 19:12 dziś kupiłam córce podręczniki do pierwszej klasy, ( box,religia i angielski )w Matrasie, dostałam 20% taniej, choc w zeszłym tygodniu dawali za taki komplet 25% ten sam zestaw w merlinie by mnie kosztował 303zł Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: A Skarby 1 box? 19.08.13, 23:31 Nie wiem dziewczyny jak wy to robicie, ale ja do 4 kl. nie znajduje wszystkich podręczników w 1 ksiegarni poza tym nie zawsze jest nr. dopuszczenia, a raczej jest rzadko, jest tylko rok wydania.Nie mam na to siły, chyba się poddam i pójde do stacjonarnej ksiegarni bo po 2 godzinach mam dość porównywania cen i patrzenia co w jakiej księgarni mam... Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_rada Re: A Skarby 1 box? 20.08.13, 09:27 johana75 napisała: > Nie wiem dziewczyny jak wy to robicie, ale ja do 4 kl. nie znajduje wszystkich > podręczników w 1 ksiegarni poza tym nie zawsze jest nr. dopuszczenia, a raczej > jest rzadko, jest tylko rok wydania.Nie mam na to siły, chyba się poddam i pójd > e do stacjonarnej ksiegarni bo po 2 godzinach mam dość porównywania cen i patrz > enia co w jakiej księgarni mam... Hmmm..., a patrzyłaś u gandalfa? Kurcze, to tylko ja mam szczescie, ze u nich zawsze wsio kompletuje? A numery dopuszczen to jakas schiza nauczycieli PP. Ale mozna to sprawdzic u wydawcy przecie lub w opisie produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: A Skarby 1 box? 20.08.13, 09:36 Ja w Gandalfie za komplet do 4. klasy musiałabym zapłacić o wiele więcej niż w innych księgarniach. Różnica w cenie na jednej książce sięga czasem nawet 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Jest końcówka sierpnia a ceny nie spadły 21.08.13, 11:33 Bez sensu,mogłam kupic w czerwcu Mój zestaw Nasze razem w szkole do kl 2-najtaniej wychodzi w Gandalfie (wraz z religią)bo przesyłka jest gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna222 W smyku najtaniej 21.08.13, 11:53 Wczoraj z kodem Smyk Pakiet Nasze razem w szkole 2 kosztował 209 zł, to chyba najtaniej, inne też wychodzą b. tanio Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: W smyku najtaniej 21.08.13, 12:45 no wlasnie widze i kod mi nie działa buuu Odpowiedz Link Zgłoś