Dodaj do ulubionych

Pytanie do "znawczyń" Lidla :)

13.08.13, 14:12
Dziewczyny, mam pytanie. Już jakiś czas temu w Lidlu kupowałam dla synka dresowe spodnie z Lupilu w 2-paku. Są bardzo fajne i zastanawiam się czy tego typu rzeczy pojawiają się regularnie w Lidlu? Czy jest szansa, że pojawią się jakoś na jesień? Były tanie i fajne, potrzebuję dla synka do przedszkola i nie wiem czy czekać czy kupować gdzie indziej drożej.
Obserwuj wątek
    • reggaeemama Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 13.08.13, 14:23
      też na nie czekam
      są super
      liczę,że jesienią rzucą wink
    • sylwina128 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 13.08.13, 14:41
      w przyszłym tygodniu będą ubranka od rozm 62 do 92. Bluzki, spodnie itp, więc jeśli chodzi o większe rozmiary pewnie nie długo coś będzie. Ja też lubię ubrania, kupuję dla 2 latki i 8 latki. Z ubraniami się nic nie dzieje i też ciągle śledzę ofertę.
    • sylwina128 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 13.08.13, 14:44
      www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=XsKvxw
      link do gazetki z ubraniami
      • gie-oska82 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 13.08.13, 17:36
        tez czekam na te dresy z lidla sa swietnie do przedszkola..tj koszulki z dlugimi i krotkim rozmiarem...

a czy wiecie kiedy beda dla wiekszych dzieci ciuszki od roz 98?? z tego co kojarze to chyba w zeszlym roku jakos pod koniec wakacji juz mozna bylo kupic te dresy w lidlu...
    • spirit1982 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 13.08.13, 21:04
      A mam jeszcze pytanie - jak z jakością ciuszków niemowlęcych? Chodzi mi głownie o body w 2 pakach, które będą od 22.8?
      • aga_martusia Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 14.08.13, 20:04
        ubrania b.dobrej jakosci, jeszcze nigdy sie nie przejechałam (no może poza rajstopami ktore lubią się rozciągać w pasie)
        • emma6666 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 14.08.13, 21:15
          Ciuchy z Lidla to loteria, pisałam na blogu, link poniżej
          • joana.mz Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 14.08.13, 22:07
            kupuję w Lidl piżamki dla dzieci od kilku lat, jeszcze się nie zawiodłam. Natomiast rajstopy - trafiłam na jakieś tragiczne - bardzo wąskie, straciły szybko całą elastyczność, nawet moja chuda córka nie dała rady
          • spirit1982 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 15.08.13, 11:04
            Fajny blog!! Zaczytałam się w nim smile
    • eddzik Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 14.08.13, 22:42
      moje dziecko ma rok i jak czasem się w lidlu co pojawia to zawsze kupuje komplet, dobrej jakości i cenowo odpowiada. z tego wszystkiego jedne rajstopy się rozszerzyły w paaasie że hej i tak jakoś przezroczyste się zrobiły, ale to z tych cienkich, grube już ok. I sweter sie nam zmechacił szybko i brzydko, bo biały był a kulki takie czarne a fuuuj. A reszta miodzo. Bluzy, dresy, piżamy, mam nawet jakie body chociaż wzory nie za ciekawe są, ale tanie to na dwór w sam raz.i mają długie rękawy i nogawki, moj dziec chudy jest i długi, więc to sie chwali
    • ola.otiska Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 16.08.13, 08:51
      Ja często kupuję w Lidlu ubranka dziecięce - dla dzieci powiedzmy od 1 roku, ponieważ mają naprawdę atrakcyjne ceny. Często kupowałam dla baratanicy więc niestety nie mam opini jak się nosi. Mój synek chodzi w sztruksach kupionych około rok temu - są cienutkie i fajnie wyglądają. Kupiła je moja mama - rozmiar 74, synek teraz już wyrasta z rozmaru 80 a nadal sztruksy nosi.
      Używamy też pajaców pajacyk jako piżamek - wszytsko z lupilu. Pajacyk jest z cienutkiej bawełny, prany kilka razy a wygląda idealnie.
      Body są z różneo rodzaju bawełny. Moja bratowa dla córki 3 latat temu kupiła 3-pak z cienkiej bawełny - chodziła w nich moja bratanica, potem mój synek a teraz po 3 latatch moja druga bratanica więc to chyba najlepsza reklama ubranek z Lidla smile

A ubranka dla dzieci są prawie co miesiac więc spodnie dla większych dzieci napewno sie w końcu pojawią.
      • kropkaa17 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 16.08.13, 09:04
        Ja też lubię i kupuję ubrania z lidla, najpierw dla syna, teraz dla córki. Body, koszulki i piżamy do tej pory dobre jakościowo, nic się z nimi w praniu nie dzieje. Jedyne zastrzeżenie to to że (przynajmniej kiedyś) body miały strasznie długie rękawy.
        Zawiodłam się tylko na rajstopach (porozciągały się) i bluzie (po kilku praniach kiepsko wygląda).
      • olga727 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 16.08.13, 12:45
        ola.otiska napisała:
        >
        > A ubranka dla dzieci są prawie co miesiac więc spodnie dla większych dzieci nap
        > ewno sie w końcu pojawią.

Tylko jest jeden problem (mówię o rzeczach dla starszych dzieci)- nie ma gdzie przymierzyć spodni wink Jedynie tak,na domiar/na oko. wink
    • spirit1982 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 21.08.13, 20:27
      No i spodni dresowych nie ma... Jednak trzeba będzie szukać gdzie indziej.
      • olga727 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 21.08.13, 20:32
        spirit1982 napisała:

> No i spodni dresowych nie ma... Jednak trzeba będzie szukać gdzie indziej.

W Carrefour-ze były ostatnio:mniejsze i większe;grubsze i cieńsze. Ale to takie bardziej domowe były. Wzięłam dzieciom po 2 pary do domu. wink
        • ula_19 Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 21.08.13, 22:14
          Spodnie dresowe na pewno nie były przed 1. września. Kupowałam je w zeszłym roku dla synka ale w późniejszym terminie (nie potrafię jednak sobie przypomnieć jaki to był miesiącsmile)
      • miss.didi Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 22.08.13, 07:49
        One były w styczniu:
        fanlidla.pl/gazetka/2013.01.12.odziez.dziecieca/8638,Dresy,dzieciece
        Też czekam, młody z tamtych wyrósł i tylko sobie pluję w brodę, że nie kupiłam na wyrost tongue_out
    • rosool Re: Pytanie do "znawczyń" Lidla :) 22.08.13, 10:13
      Ja kupuję piżamy, komplety bielizny i t-shirty z długim rękawem. Nie narzekam na jakość - anie się nie porozciągały ani nie sprały. Kupowałabym dużo więcej ale niestety pracujemy od rana a jak wracamy do domu to już wszystko jest wyprzedane. Od czasu jak rok temu rozczarowałam brakiem softshella już o 10.00 rano to śledzę gazetki i bardzo podobne do siebie produkty pojawiają się regularnie. Teraz znowu będą softshelle - dokładnie tydzień wcześniej niż rok temu. I buty trekingowe - mam nadzieję że się załapię na jedną parę roz 32. A! tylko jedno mnie drażni - mała rozmiarówka kończy się na 116 a duża zaczyna się od 122.
    • kropkowo_11 Akcja "ubieramy maluchy" - dresy 23.08.13, 10:38
      Czy w obecnej akcji ciuszków w rozm. 52-92 te dresy są w rozm. 92?
      www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-FA3BB636-C1AD731E/lidl_pl/hs.xsl/index_44201.htm
      Byłam w trzech Lidlach we Wrocławiu wczoraj i nigdzie nie było, tylko do rozm. 74-80 i nie wiem czy wykupione czy w ogóle nie było?
      • pani_ka_412 Re: Akcja "ubieramy maluchy" - dresy 23.08.13, 10:43
        Ja właśnie szukałam 74/80, a znalazłam granat w rozmiarze 86/92, więc były wink
        • pani_ka_412 Re: Akcja "ubieramy maluchy" - dresy 23.08.13, 10:43
          A widziałyście te klamki z kluczykami do okien? Warte coś są?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka