deleine 14.08.13, 13:58 czy ktoś wie, czy zamówienie przez zarę kuriera żeby oddać zakupy on line coś kosztuje czy zara przejmuje na siebie koszt tej przesyłki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: zara zwrot kurier 14.08.13, 14:19 pisze jak byk na stronie: "Czy muszę coś zapłacić za dokonanie zwrotu? Zwroty w Zara.com są zawsze bezpłatne." Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: zara zwrot kurier 14.08.13, 15:02 do faków nie zajrzałam, fakt ale szybciej było odpisać tylko - darmowy Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: zara zwrot kurier 14.08.13, 15:35 szybciej było przeczytać informację na stronie niż pisać posta na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: zara zwrot kurier 14.08.13, 15:43 i tu się grucha mylisz, ale zdumiewające ile czasu ludzie mają by dopieć innym, ale rozumiem, dzisiaj pada, nie ma co robić, praca widać nudna, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: zara zwrot kurier 13.04.16, 23:18 a czy któras z Was odsyłała w jednej paczce kilka rzeczy z różnych zamówień? czy z każdego zamówienia tzreba osobno? uzbierało mi się kilka rzeczy, a nie mam kiedy podjechać do sklepu i chcę zamówić zwrot kurierem Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: zara zwrot kurier 14.04.16, 09:26 >pisze jak byk na stronie: "Pisze" - to czas teraźniejszy. Na stronie "jest napisane". Odpowiedz Link Zgłoś