Dodaj do ulubionych

Promocja na ekspresy w Tchibo

26.08.13, 19:59
Czy warto kupić ekspres na kapsułki z Tchibo za 99zł:www.tchibo.pl/cafissimo-duo-p400031300.html?dim1=PiBl
Mąż się napalił. Ja kawy nie piję on 1,2 razy w tygodniu.
Obserwuj wątek
    • vierzieg40 Re: Promocja na ekspresy w Tchibo 26.08.13, 22:44
      Podpinam się pod wątek. Wiem, że w zeszłym roku, w czasie akcji rabatowej Tchibo parę dziwczyn kupiło te ekspresy. Napiszcie, proszę, jakie są Wasze opinie, jak wychodzi cenowo kupowanie kapsułek.
    • aurinko Re: Promocja na ekspresy w Tchibo 26.08.13, 22:48
      Nie warto. Kupiłam w poprzedniej promocji, bardzo mnie rozczarował, na szczęście szybko się zepsuł, oddałam do reklamacji i odzyskałam pieniądze. Kapsułki bardzo drogo wychodzą, miałam espresso i jedna kapsułka wystarczała na małą filiżankę kawy z mlekiem inaczej w ogóle nie miała smaku, ekspress jest bardzo głośny, pryska gorącą wodą podczas przygotowania dyszy do spieniania mleka (mimo wysokiego naczynia), przygotowanie od A do Z długo trwa a smak kawy z kapsułki wstrętny. O niebo lepiej smakuje mi kawa na miejscu mielona Tchibo Privat ze słoniem na opakowaniu (jeśli w ogóle brać pod uwagę Tchibo).
    • mozynka Re: Promocja na ekspresy w Tchibo 27.08.13, 07:55
      ja kupiłam w lutym tego roku przy promocji, że za ok 200 dodawali indukcyjny spieniacz do mleka (w tchibo w ceia 160 zł). Bardzo polecam. Wg mnnie jest to super propozycja dla ludzi, którzy mają niewiele miejsca w kuchni i nie będą robili na raz po kilka kaw. Ja piję kawę średnio raz dziennie i jestem jedyną osobą w domu która z niego korzysta. Kapsułki owszem tanie nie są (ok.1zł może trochę mniej w promocji) ale mnie smakują- kupuję crema taką żółtą.
      Ogólnie polecam, uwielbiam mój ekspres!!!
    • slonko1335 Re: Promocja na ekspresy w Tchibo 27.08.13, 08:15
      Te ekspresy można było kupić w lipcu w promocji za 49 zeta i za tyle rozważałam. Są do dwóch rodzajów kawy-sprawdź czy mąż w ogóle te akurat lubi.
    • silje78 Re: Promocja na ekspresy w Tchibo 27.08.13, 10:07
      ja mam ten większy classic. pomijam cenę kawy bo kupując go byłam świadoma, że będę płacic więcej niż przy klasycznym ekspresie. jesteśmy zadowoleni, tyle, że classic ma trzy tryby w zależności od wysokosci ciśnienia. z tego co widziałam ten ma dwa, ale kapsułek możesz używać wszystkich jakie są w ofercie tchibo. cena jednej kapsułki od 1,1zł więc to też uwzglednij.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka