puellae_2007 27.08.13, 13:08 widzial już może ktoś ten kolor na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortinka Re: Kombinezon kaxs 27.08.13, 13:15 Jeżeli to ten zielony z granatem, to go widziałam. Strasznie bury... Odpowiedz Link Zgłoś
rzodkiewka7 Re: Kombinezon kaxs 27.08.13, 14:13 widziałam, taki brzydki wydawał mi sie, ogólnie tegoroczne kolory jakieś takie bure... na wyprzedażach będę na ten granatowy chyba jednak polować, na tą zimę mam zeszłoroczny Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Kombinezon kaxs 27.08.13, 14:18 widziałam w sobotę, ale na kurtce, kaxs z futerkiem przy kołnierzu, chyba to ten sam kolor. Wrażenia mam jak poprzedniczki. Nieciekawy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Kombinezon kaxs 27.08.13, 20:19 A już myślałam...że to taka fajna oliwka z czekoladą będzie( Kurtki też są w takim kolorze? Na stronie tylko ten kombinezon znalazłam w takiej kolorystyce? Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Kombinezon kaxs 27.08.13, 20:32 Ja widziałam tylko ten kolor, przypuszczam, że wkrótce pojawią się te kombinezony także w innej (mam nadzieję, że ładniejszej) kolorystyce. Pod koniec ubiegłej zimy y zaopatrzyłam się w piękny niebieski, ale jest troszeczkę za duży i chętnie kupiłabym jednak coś w rozmiarze 104. Ale jeżeli będą tylko w takich burych kolorach, to chyba nie kupię.. Odpowiedz Link Zgłoś