ma.malina 27.08.13, 13:37 Ma ktoś te cudo ? Poczytałam trochę opinii na temat tej szczoteczki i chyba muszę ją mieć Gdzie w Polsce można ją kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Szczoteczka do twarzy Olay ProX 27.08.13, 14:15 Moja koleżanka ma i szczoteczkę bardzo sobie chwali, wyraźnie poprawiła jej się cera, skóra jest dobrze oczyszczona, napięta, wygładzona. Używa od początku wakacji. W Polsce nie można niestety Chciałam kupić na Amazonie ale jakoś nie trafiłam z tańszą wysyłką do Polski, może na Ebayu się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: Szczoteczka do twarzy Olay ProX 27.08.13, 15:49 Może ja się jeszcze podepnę do tematu. Czy któraś z was używała tego systemu ze szczoteczką LOreal Go 360 Clean Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: Szczoteczka do twarzy Olay ProX 27.08.13, 23:51 A to nie jest TA szczoteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Szczoteczka do twarzy Olay ProX 28.08.13, 08:33 Tak, to ta, ale cena.... mhhmm - gdzieś wyczytałam, że w drogeriach DM w Niemczech kosztuje koło 30 euro Odpowiedz Link Zgłoś