Dodaj do ulubionych

Emu niemowlęce

07.09.13, 22:05
macie doświadczenie z tego typu bucikami dla niemowląt. Chodzi mi o oryginalne Emu, czy są wygodne dla takich maluchów ? czy nie spadają z nóżek ? szukam takich bucików dla mojej córeczki, która jeszcze nie chodzi. I może widziałyście gdzieś w necie w dobrych cenach ? Będę wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • lagoon78 Re: Emu niemowlęce 07.09.13, 22:35
      To były pierwsze zimowe buty mojego synka. Zaczął chodzić pod koniec grudnia, kupiłam więc Emu z gumową podeszwą (takie 12-18 miesięcy), plus taki, że nigdy nie miał przemarzniętych, czy przemokniętych stóp. Te wyższe łatwiej się zakłada, bo rozpinają się do podeszwy, nie spadają z nóg, bo dobrze trzyma zapięcie na rzep powyżej kostki (miałam model koala).
      Syn przetrwał w nich cały sezon, w najgorszych mrozach zeszłorocznych nie było problemu z marznięciem, byłam z nich bardzo zadowolona.
      • zosia.gosia Re: Emu niemowlęce 08.09.13, 07:31
        a może ktoś wie jaki sklep internetowy sprzedaje oryginalne?
        • mamoholiczka Re: Emu niemowlęce 08.09.13, 21:14
          Ja swoje Emu kupiłam w eobuwie.pl , 100% oryginały i z tego co widzę mają emu baby, jest też promo, ale mały wybór: www.eobuwie.com.pl/search.php?text=+Emu+baby

Bardzo duży wybór jest tutaj: www.emu-shop.pl/buty,k001006001.html
          Reklamują się jako oficjalny dealer Emu, co pewnie można zweryfikować, ale nie kupowałam u nich. I nie ma promo.

A tu masz też promo na baby (mały wybór): www.spartoo.pl/results.php?keywords=Emu+baby
          Sklepu też nie znam, ale wydaje się ok.

Może ktoś na forum zna te dwa ostatnie sklepy i może coś więcej o nich powiedzieć?
    • kanna Re: Emu niemowlęce 08.09.13, 21:45
      Uwielbiam moje emu - mogę je nosić bez skarpetki i super się wkładają.

Ale buty, które słabo trzymają stopę, nie nadają się na pluchę (tak, wiem, można impregnować, ale potem wyglądają jak psu z gardła), mają dość śliska podeszwę to jakieś nieporozumienie dla zaczynającego chodzić dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka