perspektywa13 11.09.13, 13:30 Czy ja dobrze doczytałam, przelewy do innych banków obecnie już są płatne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczula Re: inteligo - nowe zasady 11.09.13, 14:06 moze ci sie taryfy pomylily? Bo sa dwie : Taryfa prowizji i opłat bankowych PKO Banku Polskiego dla kont Inteligo prywatnych (indywidualnych i wspólnych) i firmowych, dla Klientów, którzy zawarli umowę rachunku bankowego konta Inteligo przed dniem 11 maja 2010 r. i identyczna po dniem 11 maja 2010 i ta pierwsza faktycznie ma oplaty za przelew do innego banku, ta druga nie ma. Ja pamietam, ze mozna bylo swojego czasu zgodzic sie na zmiane taryfy (no kojarze taka informacje na koncie) i wiem, ze jesli nie wnioslas zastrzezen to sie z nia zgodzilas. Chyba ze widzisz to gdzies indziej? bo tych dokumentow do przejrzenia to faktycznie jest sporo Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 Re: inteligo - nowe zasady 11.09.13, 20:39 Ja zerknęłam na to, że konto mam przed 2010, ale nie wnosiłam żadnych zastrzeżeń , co do zmian, więc mam nadzieję, że jak do tej pory przelewy bezpłatne. Jak nie, wynoszę się stamtąd Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: inteligo - nowe zasady 11.09.13, 21:30 ja identycznie ; sprawdzilam konto - wczoraj wyszly 2 przelewy do obcych i nic ponadto, więc może jednak zostanę Odpowiedz Link Zgłoś
leesha Re: inteligo - nowe zasady 12.09.13, 13:00 Hmmm, a ja od zawsze płacę 0.99 zł za przelew do innego banku z wyjątkiem płatności Payu. Rachunek otwierałam w 2008 r. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: inteligo - nowe zasady 12.09.13, 13:43 Leesha, przelewy sa bezpłatne. Ja mam u nich konto od wielu lat (na poczatku płaciłam tak jak Ty) i chyba w 2010r. musiałam zaakceptowac nowy regulamin, zeby miec bezpł. przelewy. Brak akceptacji oznaczał płacenie, wiec moze nie doczytałas warunków. Odpowiedz Link Zgłoś