mamama56 12.09.13, 08:40 Kosztują sporo więc wolę zapytać. Są warte swojej ceny? Co mają szczególnego w porównaniu z niebo tańszymi kapciami góralskimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala0405 Re: Kapcie Emu 23.10.15, 08:46 no właśnie wczoraj kupiłam i są bardzo wygodne - nie człapią jak te góralskie, których jakość ostatnio się bardzo pogorszyła Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kapcie Emu 23.10.15, 08:57 niespecjalnie sie opłąca. ja sobie kupiłam w zeszłym roku amisu-moze nie do konca kapcie chociaz tez nie wyjsciowe-ja traktowałam jak kapcie w sezonie jesien/zima-,rozwaliły sie po kilku miesiacach, futro sie mocno ubiło. dzieci maja co sezon od babci "góralskie" sa ciepłe, po sezonie do wyrzucenia ale tez kosztują 25 zł a nie 3 stówy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Kapcie Emu 23.10.15, 09:13 Ale kapcie czy takie klapki? Jolie chyba. Bo jeśli znajdziesz takie klapki domowe w dobrej cenie to ja polecam. Sama mam właśnie ten model Jolie i jest super. Mam trzeci rok i wiadomo wełna się ubiła ale nadal trzyma ciepło. Tyle, że w cenie standardowej ja bym nie kupiła ale trafiłam na dobrą okazję i nie żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kapcie Emu 23.10.15, 09:17 dla mnie te jollie to są kapcie właśnie(nie klapki)czyli pantofle domowe. ale ja z podkarpacia jestem Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Kapcie Emu 23.10.15, 09:35 Dla mnie też. Ale chodziło mi tylko o sprecyzowanie który model emu jest na tapecie, Jolie czy Talinga. Te drugie są pełne a Jolie bez piety, czyli klapki Odpowiedz Link Zgłoś