ilekobietamalat 21.09.10, 12:22 podobalo mi sie, jak zwykle z reszta;D fajny odcinek, fajna sprawa, uroczy castle fajne rozpoczecie sezonu.. ciekawe czy wkonu bedzie jakis romans, czy znow caly sezon beda sie mijac;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: castle 3 22.09.10, 21:48 oj,taki biedny ten twoj watek, nikt sie do niego nie wpisuje, to go do gory choc podciagne, zeby mu smutno nie bylo ja tam Castla nie moglam strawic i nie dotarlam nawet do konca pierwszego sezonu, choc strasznie sie zmuszalam.... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: castle 3 22.09.10, 21:51 no bo nie oszukujmy sie, castle to nie jest jakis wypas kryminalny ma jednak jakas lekkosc, ktorej nie mial i w sumie nadal nie ma, mentalista. nie kazdy jednak moze lubic tego typu produkcje;D Odpowiedz Link
luczijka Re: castle 3 22.09.10, 22:09 Ja do Castla w ogóle nie podchodziłam, bo wydawało mi się, że to kolejny szoł w stylu Mentalisty Patryczka miałam dosyć po pierwszym sezonie i podejrzewam, że z Castlem by było to samo Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: castle 3 22.09.10, 22:11 castle nie robi szola, castle po prostu zachowuje sie jak dzieciak;> Odpowiedz Link
luczijka Re: castle 3 22.09.10, 22:27 No ale wiesz ja użyłam szoł w znaczeniu "tivi szoł", żeby nie pisać ciągle serial Następnym razem muszę dodać z przodu tivi <hihihi>. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: castle 3 22.09.10, 22:32 gdybys napisala tiviszol to moj wywod bylby mniej wiecej taki sam;DD (gdybys jednak chciala sie skusic, castle jest o niebo zabawniejszy od mentalisty;D) Odpowiedz Link
luczijka Re: castle 3 22.09.10, 23:02 No zobaczę, może się skuszę jak mi się skończą nowości do obczajania Problem w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da się to jakoś przeskoczyć? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: castle 3 22.09.10, 23:07 luczijka napisała: > No zobaczę, może się skuszę jak mi się skończą nowości do obczajania Problem > w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da się t > o jakoś przeskoczyć? Mnie sie nie udalo, hi, hi Odpowiedz Link
aniuta75 Re: castle 3 23.09.10, 21:23 luczijka napisała: Problem > w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da się t > o jakoś przeskoczyć? Może jak będą go pokazywali to zasłaniaj oczka i uszka? A ja tęskniłam bardzo na Rickiem i spółką i cieszę się, żę tak fajnie się zaczął ten sezon. I niech się fajnie toczy . Odpowiedz Link
luczijka Re: castle 3 23.09.10, 22:37 aniuta75 napisała: > luczijka napisała: > > Problem > > w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da > się t > > o jakoś przeskoczyć? > > Może jak będą go pokazywali to zasłaniaj oczka i uszka? Jest to jakiś pomysł Może wypróbuję Odpowiedz Link
ka_thy Re: castle 3 24.09.10, 09:07 Moje doświadczenie zyciowe mówi, że nie da się przeskoczyć niechęci do aktora grającego jedną z głównych ról. Ale, Lu, czym Ci Nathan F. zawinił? A co do samego Castla, znaczy serialu, to faktycznie zaczął się w niezłym stylu. Nawet Ryan i Esposito wspięli sie na wyżyny Tylko fryzura Beckett mnie irytowała, może dlatego, że sama aktualnie mam taką i też mnie denerwuje i nie wiem co z nią zrobić I patrzenie na Beckett pogłębiało moją frustrację Odpowiedz Link
ka_thy odcinek bodajże 5 27.10.10, 13:00 Bardzo fajny odcinek, z aluzjami do innych filmów i seriali I ten zgubiony w polskich napisach McDreamy i McSteamy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: odcinek bodajże 5 27.10.10, 13:25 Nooo fajny odcinek był. Ogólnie Castel fajowy jest . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: odcinek bodajże 5 27.10.10, 20:26 ka_thy napisała: > Bardzo fajny odcinek, z aluzjami do innych filmów i seriali I ten zgubiony w > polskich napisach McDreamy i McSteamy zgubili w napisach najlepszy motyw? chamstwo! kto te napisy robi? jakis nieswiadomy czy co? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: castle 3 11.03.11, 23:29 To se Hirołsów oglądnij, bo jego tam sporo nawet jest . Odpowiedz Link
ka_thy Re: castle 3 12.03.11, 07:05 Wiem, że grał bo mi wujek Google powiedział Ale oglądać nie będę bo po pierwsze to Hirołs, a po drugie jeszcze czar pryśnie i po co mi to Odpowiedz Link
olylejdi_1 Re: castle 3 12.03.11, 20:15 Ta, mnie czar prysł zanim się zaczął... jak w TV puscili jakies filmidło jak grał transwestytę. Odpowiedz Link
agamasia Re: 22 22.05.11, 11:54 Fajnie było go zobaczyć, czasy prizonowe się przypomniały. Mam wrażenie, że to było wieki temu Odpowiedz Link
aniuta75 24 18.05.11, 22:24 The best finale ever!!! Inni co robią seriale powinni się uczyć jak się finały sezonu robi o! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 24 19.05.11, 07:38 a mnie sie nie podobal zbytnio. juz od jakiegos czasu czulam ze bedize jakis myk,i wyjdzie na to ze pan komendant czy kim on tam byl to jakis lewawy bedzie. a sama koncowka, no i kurcze co.. przeciez jej nie zabija;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 24 19.05.11, 09:58 A pewnie, że nie zabiją . No ale Castel wyznał jej miłość . Będzie pamiętała?? I kto będzie nju komendantem? Czy pozwoli dalej im pracować? I co było w tych teczkach co Montgomery wysłał? Kto jest tą główną złą szychą? Jakiś senator czy kto? Odpowiedz Link
ka_thy Re: 24 19.05.11, 11:04 No ja do końca nie wiem czy mi się podobało No bo z jednej strony niezła akcja, napięcie, muzyka, oczekiwanie jak to zostanie rozegrane a kiedy się wydawało, że już po wszystkim nagle "bum", z drugiej to końcowe wyznanie takie jakieś tandetne I niby wielkie emocje, wstrzymany oddech a przeciez i tak wiadomo, że ona nie może umrzeć. To takie robienie z widzów balona Z rzeczy miłych dla oka: Lockwood - niezłe ciacho, nie zwróciłam wcześniej na niego uwagi. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 24 19.05.11, 11:43 Oj tam, oj tam . Akcja, napięcie były to znaczy było dobrze . I zawiecha do września jest . Odpowiedz Link
agamasia Re: 24 22.05.11, 12:05 Mi najbardziej podobała się akcja w hangarze, kiedy Castle odciągał ją od komendanta, trochę mi go szkoda. Właściwie chyba pare odcinków wcześniej wspominał coś o przejściu na emeryturę i myślałam, że nie przedłużą z nim kontraktu na następny sezon, no i rzeczywiście. Ale pożegnanie było bardzo heroiczne. Ano ciekawe co będzie dalej z tym wyznaniem miłosnym, no i ciekawe w jakiej formie będzie Beckett po tym postrzeleniu. Odpowiedz Link
ka_thy Re: 24 22.05.11, 12:13 > Ano ciekawe co będzie dalej z tym wyznaniem miłosnym, no i ciekawe w jakiej for > mie będzie Beckett po tym postrzeleniu. Będzie w śpiączce i będzie jej się wydawało, że jest w związku z Castle. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 24 22.05.11, 15:48 mam dziwne przeczucie ze bedzie podobnie jak w kosciach, po postrzeleniu bootha;> wykorzystaja to postrzleenie zeby wprowadzic kogos w blad;> i zacznie sie od jakiegos pogrzebu albocos.. Odpowiedz Link