21.09.10, 12:22
podobalo mi sie, jak zwykle z reszta;D
fajny odcinek, fajna sprawa, uroczy castlesmile
fajne rozpoczecie sezonu.. ciekawe czy wkonu bedzie jakis romans, czy znow caly sezon beda sie mijac;>
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: castle 3 22.09.10, 21:48
      oj,taki biedny ten twoj watek, nikt sie do niego nie wpisuje, to go do gory choc podciagne, zeby mu smutno nie bylo wink ja tam Castla nie moglam strawic i nie dotarlam nawet do konca pierwszego sezonu, choc strasznie sie zmuszalam....
      • ilekobietamalat Re: castle 3 22.09.10, 21:51
        no bo nie oszukujmy sie, castle to nie jest jakis wypas kryminalnywink
        ma jednak jakas lekkosc, ktorej nie mial i w sumie nadal nie ma, mentalista.
        nie kazdy jednak moze lubic tego typu produkcje;D
      • luczijka Re: castle 3 22.09.10, 22:09
        Ja do Castla w ogóle nie podchodziłam, bo wydawało mi się, że to kolejny szoł w stylu Mentalisty suspicious Patryczka miałam dosyć po pierwszym sezonie i podejrzewam, że z Castlem by było to samo big_grin
        • ilekobietamalat Re: castle 3 22.09.10, 22:11
          castle nie robi szola, castle po prostu zachowuje sie jak dzieciak;>
          • luczijka Re: castle 3 22.09.10, 22:27
            No ale wiesz ja użyłam szoł w znaczeniu "tivi szoł", żeby nie pisać ciągle serial wink Następnym razem muszę dodać z przodu tivi <hihihi>.
            • ilekobietamalat Re: castle 3 22.09.10, 22:32
              gdybys napisala tiviszol to moj wywod bylby mniej wiecej taki sam;DD

(gdybys jednak chciala sie skusic, castle jest o niebo zabawniejszy od mentalisty;D)
              • luczijka Re: castle 3 22.09.10, 23:02
                No zobaczę, może się skuszę jak mi się skończą nowości do obczajania wink Problem w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da się to jakoś przeskoczyć? suspicious big_grin
                • lenkaaa Re: castle 3 22.09.10, 23:07
                  luczijka napisała:

> No zobaczę, może się skuszę jak mi się skończą nowości do obczajania wink Problem
                  > w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da się t
                  > o jakoś przeskoczyć? suspicious big_grin

Mnie sie nie udalo, hi, hi wink
                • aniuta75 Re: castle 3 23.09.10, 21:23
                  luczijka napisała:

Problem
                  > w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da się t
                  > o jakoś przeskoczyć? suspicious big_grin

Może jak będą go pokazywali to zasłaniaj oczka i uszka? suspiciousbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

A ja tęskniłam bardzo na Rickiem i spółką i cieszę się, żę tak fajnie się zaczął ten sezon. I niech się fajnie toczy smile.
                  • luczijka Re: castle 3 23.09.10, 22:37
                    aniuta75 napisała:

> luczijka napisała:
                    >
                    > Problem
                    > > w tym, że nie przepadam z aktorem, który gra główną rolę. Myślisz, że da
                    > się t
                    > > o jakoś przeskoczyć? suspicious big_grin
                    >
                    > Może jak będą go pokazywali to zasłaniaj oczka i uszka? suspiciousbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Jest to jakiś pomysł big_grin Może wypróbuję wink
                    • ka_thy Re: castle 3 24.09.10, 09:07
                      Moje doświadczenie zyciowe mówi, że nie da się przeskoczyć niechęci do aktora grającego jedną z głównych ról. smile Ale, Lu, czym Ci Nathan F. zawinił? wink

A co do samego Castla, znaczy serialu, to faktycznie zaczął się w niezłym stylu. Nawet Ryan i Esposito wspięli sie na wyżyny big_grin Tylko fryzura Beckett mnie irytowała, może dlatego, że sama aktualnie mam taką i też mnie denerwuje big_grin i nie wiem co z nią zrobić sad I patrzenie na Beckett pogłębiało moją frustrację big_grin
    • ka_thy odcinek bodajże 5 27.10.10, 13:00
      Bardzo fajny odcinek, z aluzjami do innych filmów i seriali smile I ten zgubiony w polskich napisach McDreamy i McSteamy big_grin
      • aniuta75 Re: odcinek bodajże 5 27.10.10, 13:25
        Nooo fajny odcinek był. Ogólnie Castel fajowy jest big_grin.
      • ilekobietamalat Re: odcinek bodajże 5 27.10.10, 20:26
        ka_thy napisała:

> Bardzo fajny odcinek, z aluzjami do innych filmów i seriali smile I ten zgubiony w
        > polskich napisach McDreamy i McSteamy big_grin

zgubili w napisach najlepszy motyw? chamstwo!big_grin kto te napisy robi?big_grin jakis nieswiadomy czy co?suspicious
    • ka_thy Re: castle 3 11.03.11, 23:01
      No i wzięłam i się zakochałam smile Mmmm....

https://adrianpasdarfansite.com/gallery/show_pics.php?id=6725&cat=277
      • aniuta75 Re: castle 3 11.03.11, 23:29
        To se Hirołsów oglądnij, bo jego tam sporo nawet jest smile.
        • ka_thy Re: castle 3 12.03.11, 07:05
          Wiem, że grał bo mi wujek Google powiedział wink Ale oglądać nie będę bo po pierwsze to Hirołs, a po drugie jeszcze czar pryśnie i po co mi to tongue_out
          • olylejdi_1 Re: castle 3 12.03.11, 20:15
            Ta, mnie czar prysł zanim się zaczął... jak w TV puscili jakies filmidło jak grał transwestytę.
    • aniuta75 22 08.05.11, 22:17

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prizonowy Linc jako badgaj big_grin.
      • agamasia Re: 22 22.05.11, 11:54
        Fajnie było go zobaczyć, czasy prizonowe się przypomniały. Mam wrażenie, że to było wieki temu smile
    • aniuta75 24 18.05.11, 22:24

The best finale ever!!!
      Inni co robią seriale powinni się uczyć jak się finały sezonu robi o!
      • ilekobietamalat Re: 24 19.05.11, 07:38
        a mnie sie nie podobal zbytnio. juz od jakiegos czasu czulam ze bedize jakis myk,i wyjdzie na to ze pan komendant czy kim on tam byl to jakis lewawy bedzie. a sama koncowka, no i kurcze co.. przeciez jej nie zabija;D
        • aniuta75 Re: 24 19.05.11, 09:58
          A pewnie, że nie zabiją big_grin.
          No ale Castel wyznał jej miłość suspiciousbig_grin. Będzie pamiętała?? suspicious
          I kto będzie nju komendantem? Czy pozwoli dalej im pracować?
          I co było w tych teczkach co Montgomery wysłał? Kto jest tą główną złą szychą? Jakiś senator czy kto?
          • ka_thy Re: 24 19.05.11, 11:04
            No ja do końca nie wiem czy mi się podobało big_grin No bo z jednej strony niezła akcja, napięcie, muzyka, oczekiwanie jak to zostanie rozegrane a kiedy się wydawało, że już po wszystkim nagle "bum", z drugiej to końcowe wyznanie takie jakieś tandetne wink I niby wielkie emocje, wstrzymany oddech wink a przeciez i tak wiadomo, że ona nie może umrzeć. To takie robienie z widzów balona big_grin

Z rzeczy wink miłych dla oka: Lockwood - niezłe ciacho, nie zwróciłam wcześniej na niego uwagi.
            • aniuta75 Re: 24 19.05.11, 11:43
              Oj tam, oj tam tongue_out. Akcja, napięcie były to znaczy było dobrze smile. I zawiecha do września jest smile.
              • agamasia Re: 24 22.05.11, 12:05
                Mi najbardziej podobała się akcja w hangarze, kiedy Castle odciągał ją od komendanta, trochę mi go szkoda. Właściwie chyba pare odcinków wcześniej wspominał coś o przejściu na emeryturę i myślałam, że nie przedłużą z nim kontraktu na następny sezon, no i rzeczywiście. Ale pożegnanie było bardzo heroiczne.
                Ano ciekawe co będzie dalej z tym wyznaniem miłosnym, no i ciekawe w jakiej formie będzie Beckett po tym postrzeleniu.
                • ka_thy Re: 24 22.05.11, 12:13
                  > Ano ciekawe co będzie dalej z tym wyznaniem miłosnym, no i ciekawe w jakiej for
                  > mie będzie Beckett po tym postrzeleniu.

Będzie w śpiączce i będzie jej się wydawało, że jest w związku z Castle. big_grin big_grin big_grin
                  • ilekobietamalat Re: 24 22.05.11, 15:48
                    mam dziwne przeczucie ze bedzie podobnie jak w kosciach, po postrzeleniu bootha;> wykorzystaja to postrzleenie zeby wprowadzic kogos w blad;> i zacznie sie od jakiegos pogrzebu albocos..smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka