Dodaj do ulubionych

aplikacja na ajpada

16.09.13, 18:11

gdzieś mi dzwoni ale niedokładnie wink
Kiedyś tu na forum nawet był link do tej aplikacj/gierki dla dzieci ale nie udało mi się znaleźć... Są tam duże kolorowe kropki które sobielataja po całym ekranie,układają się w różne wzory,znikają oto ,właściwie nic konkretnego smile moze ktoś po tym opisie kojarzy to na swoim opadzie dla dziecka? Nazwa też jakas krotka chyba była...
Obserwuj wątek
    • ktosco Co macie fajnego na iPads ? 16.09.13, 19:17
      Jak w temacie,co polecacie dla dzieczywnki 7 lat?
      • ladydaisy Re: Co macie fajnego na iPads ? 16.09.13, 20:21
        moja córa często zmienia swój repertuar gier na ajpadzie wink hitem jest Pou, gry w których może zajmować się zwierzakami (myć, karmić, strzyc itp.itd). jest tego masa w AppStore. Lubi wioskę My Little Ponny z Hasbro (gra w to już kilka miesięcy i wioska ma już imponujący rozmiar). Bardzo lubi Sonica. warto testować, często są promocje i nawet płatne aplikacje są za free. Świetna jest też interaktywna książka (pobrana też z AppStore) Amelia.
        Majnkrafta też męczyła, ale zdecydowaliśmy się usunąć tę grę.
        • redcurrantpuffs Re: Co macie fajnego na iPads ? 16.09.13, 23:21
          moja corka tez gra w ta wioske pony. moze chcecie nas dodac do znajomych zeby moc wysylac serduszka ? wink
          • ladydaisy Re: Co macie fajnego na iPads ? 17.09.13, 08:49
            Napisałam na gazetowego maila wink
            • redcurrantpuffs Re: Co macie fajnego na iPads ? 18.09.13, 03:42
              dopiero aktywowalam poczte gazetowa po przeczytaniu tego posta, nie mam zadnej wiadomosci. napisz jeszcze raz, ok? smile
      • meg1108 Re: Co macie fajnego na iPads dla 7 latki? 18.09.13, 15:52
        j.w.
        Też jestem ciekawa
        U mnie tez etap maikraft.narazie ten za free ale szukam dobrego płatnego. b w tym za free co chwile słyszę jakieś wycie (((::
    • kr.kr Re: aplikacja na ajpada 16.09.13, 20:28
      Moze dots?
      Cos tam tez kolorowego kropkowego krazy?
      Co prawda wzorow nie zauwazylam, ale ze 30sekund widzialam je na oczy...
      • dragonia Re: aplikacja na ajpada 18.09.13, 07:56
        Może te kropki to Bubble Worlds?

Moja 7 latka też lubi Pou, też wioska Little Pony i ostatnio Maincraft
        • patatajowa Re: aplikacja na ajpada 18.09.13, 08:07
          nie ,to nie dots ani bubble wrorlds.
          nic sie wlasciwie z tymi kropkami nie robi konkretnego,to nie zadna gra logiczna.
          szukam dalej wink
          wiem na pewno ze tylko na ipada jest dostepna, ani na windowsa ani aandroida nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka