Dodaj do ulubionych

Tanie zimowe Superfit, Primigi

20.09.13, 23:37
co prawda w większości małe rozmiary, ale ceny niektórych całkiem ok
www.sklep.spondylus.pl/category.php?id_category=321
Nie wiem co za sklep może dziewczyny z zachodniopomorskiego coś podpowiedzą
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 20.09.13, 23:47
      No i tajemnicę Szmytki roszyfrowałaśwink
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,147005840,147007262,Re_Buty_tanie_markowe_ale_nie_podobaja_sie_Wam.html
      Myślałam, że Spondylus to ogólnopolska sieciówka. Sklep ok ale znam tylko stacjonarnie.
      • amstill Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 00:04
        Prawde mówiąc to nawet nie wiem jak się sklepy z zaopatrzeniem medycznym i ortopedycznym w okolicy nazywają. A namnożyło sie tego nieco wink

Buty kliknęłam za pobraniem, zobaczymy co wyjdzie z zamówienia.
        • mgosia4 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 07:29
          Też kupiłam, z tym, że ja z kilkuletnim wyprzedzeniem - to już chyba zakupocholizm wink
      • mia_siochi Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 09:20
        slonko1335 napisała:

> No i tajemnicę Szmytki roszyfrowałaśwink
        >

Nie było to trudne tongue_out
    • verika Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 08:54
      Dzięki, kupiłam Primigi z goretexem za 70 zł w rozmiarze 34, SZOK smile)))

• anio-uek Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 09:24
        Ja tam złożyłam dwa zamówienia na te wyprzedażowe buty. Buty miały status dostępne a po kilku dniach dostałam meila że butów nie ma na stanie. Także nie napała bym się za bardzo.
        • amstill Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 14:31
          złożyłaś kilka dni temu i napisałaś nam o tym?

tak - to przeoczyłam
          nie - to fajnie że zachowałaś dla siebie, bardzo lubie polskie "wiem ale nie powiem"
          • anio-uek Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 15:41
            amstill napisała:

> złożyłaś kilka dni temu i napisałaś nam o tym?
            >
            > tak - to przeoczyłam
            > nie - to fajnie że zachowałaś dla siebie, bardzo lubie polskie "wiem ale nie po
            > wiem"

Ale o czym miałam pisać? Zamówiłam wiedząć że najpewniej sklep nie uaktualnia stanów magazynowych i butów na 99,9% nie będzie. Miałam rację więc żadnej okazji nie ma i nie było.
            • amstill Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 22.09.13, 10:56
              A widzisz niekoniecznie. Linka do butów wysłałam mi koleżanka, zamówiła jakoś środa, czwartek w pt miała info o wysyłce.
    • szmytka1 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 09:58
      na zdrowie dziewczyny, niech się dobrze noszą smile Ja nadal nie mogę się zdecydować na te primigi, poprosiłam kolinę01 o pomiary wkladki. One wydają mi się na dodatek szerokie a syn ma wąską stopę. jakby ktas je dostała to neich się podzieli wrażeniami, może zostanie dla mnie z 1 para he he.
      • aribeth1 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 12:48
        Zamówienie anulowane - i to anulują hurtem, dłuuuuga lista adresowa (widoczna dla wszystkich, bardzo nieelegancko) i tekst pt. "w związku z Pani/Pana zamówieniem internetowym z przykrością informujemy, że obuwie którym jest Pani/Pan zainteresowana/y jest niestety już niedostępne w naszej ofercie sprzedaży. Pani/Pana zamówienie zostanie anulowane."
        Cóż, to było zbyt piękne, by mogło być prawdziwesmile
        • szmytka1 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 12:51
          he he po prostu żeście ich masowo zaatakowały. Moja koleżanka kupiła 2 pary i dostała obie, w minionym tygodniu. Mówi że informowali ją mailem jaki status ma zamówienie, bo kompletowali z różnych sklepów.
          • aajn2 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 14:18
            " Witamy,
            w związku z Pani/Pana zamówieniem internetowym z przykrością informujemy, że obuwie którym jest Pani/Pan zainteresowana/y jest niestety już niedostępne w naszej ofercie sprzedaży.
            Pani/Pana zamówienie zostanie anulowane.
            Zapraszamy do zapoznania się z innymi ofertami w naszym sklepie internetowym.

Pozdrawiamy"

Taak, wiedziałam że tak będzie...
          • beakarp Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 14:18
            ciekawe po jakim czasie oddadzą kasę na konto?
            • mamanatalki87 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 14:26
              Do mnie jeszcze nie napisali ...
              • amstill Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 14:33
                też nie mam odpowiedzi
                • mamanatalki87 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 14:38
                  O teraz się dopatrzyłam email , czy potwierdzam zamówienie (zimowe superfity 34 i trzewiki bartki 34 ) . Potwierdziłam zobaczymy co dalej

Ps : wziełam za pobraniem smile
            • amstill Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 21.09.13, 14:28
              beakarp napisała:

> ciekawe po jakim czasie oddadzą kasę na konto?

Pobraniowy kurier był całe 5 zł droższy wink
    • amstill Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 23.09.13, 12:35
      Dostałam prośbe o potwierdzenie i info ze jedne buty niedostępne drugie są. Także sprawdzcie poczte jak ktoś ma "zam w toku"
      • anda01 Re: Tanie zimowe Superfit, Primigi 23.09.13, 13:15
        Ja dostałam info że jedno zamówienie anulowane ,drugie jedzie w całości dwie pary syperfit w rozmiarze 21.Bordowe i czerwone.Zobaczę które ładniejsze a jedne zwrócę gdyż sklep mam 5 minut od siebiesmile
        • amstill Pyt o wysyłkę niepełnego 23.09.13, 19:41
          Jak jest u Was. U mnie wiem ze jedne nie będą wysyłane, a fakture mam bez zmian na całą kwote. Ona jakoś się zmieni, ew kurierowi mniej zapłacę?czy kurier bedzie miał zaktualizowaną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka