Dodaj do ulubionych

komisy w Warszawie

08.08.04, 14:26
Cześć, czy ktoś mi może powiedzieć gdzie w Warszawie znajdują się komisy z
meblami i wózkami dla dzieci? Będę wdzięczna - Dorota
Obserwuj wątek
    • aneta.wis Re: komisy w Warszawie 08.08.04, 14:56
      np. jeden w necie (ten, który znam) BOBOKOMIS - podpięty pod eDziecko na
      głównej stronie, wchodzisz w Zakupy...i tam już znajdziesz
    • wolf10 Re: komisy w Warszawie 10.08.04, 07:19
      Witam
      Wiem, że nowy komis powstaje na ul. Myszkowskiej 5. Jest to nowa lokalizacja
      komisu w którym często robiłem zakupy dla swojej córki i zawsze byłem bardzo
      zadowolony. Wszystkie artykuły były w dobrym lub bardzo dobrym stanie, czyste a
      wybór duży. Polecam innym rodzicom.
      • bakoka Re: komisy w Warszawie 16.09.04, 15:24
        Komis przy ul. Myszkowskiej to wcale nie jest nowa lokalizacja komisu przy ul.
        Toruńskiej z którego Pan korzystał, tylko zupełnie inny komis, ten przy ul.
        Toruńskiej nadal istnieje, tylko przeniósł się do większego lokalu (obecnie nr
        17)
      • ola.wawa Re: komisy w Warszawie 19.09.04, 21:37
        Użytkowniku WOLF10!
        Na forum zakupy sprzedajesz dużo wózeczków i nnych dziecięcych akcesoriów,
        tutaj zachwalasz komis na myszkowskiej. Czy nie lepiej napisać zapraszam do
        swojego komisu???? Nie lubię jeśli ktoś udaje kogoś kim nie jest, a swoje
        zachwala jako cudze. Na forum sprzedaje się prywatnie a nie uprawia prywatę!!!
        Pozdrawiam
    • bebewawa Re: komisy w Warszawie 10.08.04, 15:21
      Jest tez fajny komis na Al.Krakowskiej nr (chyba 216) cos koło tego, mają duży
      wybór wózków, foteliki samochodowe, inne rzeczy też mają włącznie z ubrankami i
      zabawkami.
      Udzielają 3-miesięcznej gwarancji na zakupione wózki.
      Jakiś rabacik też można wytargować, szczególnie jeśli płacisz gotówką.
    • agnieszkair Re: komisy w Warszawie 20.09.04, 09:04
      Witam, polecam komis dziecięcy przy ul. Ciołka, Babykomis. Jest tam duży wybór
      wózków i wiele innych rzeczy dla dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka