dorfip 08.08.04, 14:26 Cześć, czy ktoś mi może powiedzieć gdzie w Warszawie znajdują się komisy z meblami i wózkami dla dzieci? Będę wdzięczna - Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta.wis Re: komisy w Warszawie 08.08.04, 14:56 np. jeden w necie (ten, który znam) BOBOKOMIS - podpięty pod eDziecko na głównej stronie, wchodzisz w Zakupy...i tam już znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
wolf10 Re: komisy w Warszawie 10.08.04, 07:19 Witam Wiem, że nowy komis powstaje na ul. Myszkowskiej 5. Jest to nowa lokalizacja komisu w którym często robiłem zakupy dla swojej córki i zawsze byłem bardzo zadowolony. Wszystkie artykuły były w dobrym lub bardzo dobrym stanie, czyste a wybór duży. Polecam innym rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
bakoka Re: komisy w Warszawie 16.09.04, 15:24 Komis przy ul. Myszkowskiej to wcale nie jest nowa lokalizacja komisu przy ul. Toruńskiej z którego Pan korzystał, tylko zupełnie inny komis, ten przy ul. Toruńskiej nadal istnieje, tylko przeniósł się do większego lokalu (obecnie nr 17) Odpowiedz Link Zgłoś
ola.wawa Re: komisy w Warszawie 19.09.04, 21:37 Użytkowniku WOLF10! Na forum zakupy sprzedajesz dużo wózeczków i nnych dziecięcych akcesoriów, tutaj zachwalasz komis na myszkowskiej. Czy nie lepiej napisać zapraszam do swojego komisu???? Nie lubię jeśli ktoś udaje kogoś kim nie jest, a swoje zachwala jako cudze. Na forum sprzedaje się prywatnie a nie uprawia prywatę!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: komisy w Warszawie 10.08.04, 15:21 Jest tez fajny komis na Al.Krakowskiej nr (chyba 216) cos koło tego, mają duży wybór wózków, foteliki samochodowe, inne rzeczy też mają włącznie z ubrankami i zabawkami. Udzielają 3-miesięcznej gwarancji na zakupione wózki. Jakiś rabacik też można wytargować, szczególnie jeśli płacisz gotówką. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkair Re: komisy w Warszawie 20.09.04, 09:04 Witam, polecam komis dziecięcy przy ul. Ciołka, Babykomis. Jest tam duży wybór wózków i wiele innych rzeczy dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś