betty842
22.10.13, 19:51
Zamierzam chrzestaniakowi na roczek kupić bobby cara. Zaczęłam już przeglądać allegro aby zorientować się w cenie. ALE nie za bardzo wiem czym się różni bobby car za 120zł od tego za 200zł...Myślałam,że każdy bobby car ma gumowe koła i łożyska przez co szybko i cicho jeździ ale na allegro nigdzie nie widziałam bobby cara z gumowymi kołami. Ten bobby car za 120zł w opisie ma napisane "ciche plastikowe koła" ,ten za 200zł ma napisane "ciche koła" ale nie pisze czy plastikowe czy gumowe ale chyba również plastikowe. Oba bobby cary są firmy BIG. Jedyne czym się (wg mnie) różnią to wyglądem-ten za 120zł jest stylizowany na starsze auto a ten droższy ma troche bardziej sportowy wygląd. Jeśli to jest jedyna różnica to wole kupić ten tańszy a 80zł do koperty włożyć. Poza tym jeszcze widziałam takie różnice że jeden ma udźwig 35kg a inny w tej samej cenie 50kg (za te 200zł). Może zalinkuję oba modele (tańszy i droższy) dla porównania.
allegro.pl/bazpieczny-jezdzik-bobby-car-classic-chodzik-big-i3629354348.html
allegro.pl/big-jezdzik-new-bobby-car-red-ciche-kola-i3617256692.html
Nie wiem na który się zdecydować...Może faktycznie ten droższy ma lepsze kółka? Jesli tak to wole ten droższy kupić..
Aha,przy tym tańszym nie mogę się doszukać jaki ma udźwig tylko jest zdjecie z nogą słonia na jeździku.Natomiast te droższe mają albo 35kg udźwigu albo 50kg (cena ta sama tylko kolor jeździka inny).