derrymain 13.11.13, 18:11 Ceny w perfumeriach stacjonarnych są z kosmosu w porównaniu z tymi z netu, ale gdzie kupić perfumy, żeby nie naciąć się na podróbki? Może macie jakieś pewne i sprawdzone źródła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Gdzie kupić perfumy 13.11.13, 18:16 Tutaj masz sprawdzoną listę. Sama z niej korzystam - podróbki nigdy nie kupiłam. Jak się bardzo boisz to wybierz sklep w swoim mieście z odbiorem osobistym. Niektóre z tych perfumerii mają tez zwykłe, stacjonarne sklepy gdzie można wejść, testować, kupić. w Warszawie np Tagomago, Mojezapachy oraz perfumeria Indizio ale oni raczej na allegro sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Gdzie kupić perfumy 13.11.13, 20:54 Ja kupuję na www.iperfumy.pl lub w empik.com z kodem zniżkowym z dostawą do salonu Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Gdzie kupić perfumy 14.11.13, 08:03 ja również skorzystałam z zalinkowanej listy zamówiłam w dolce - perfumy oryginalne, błyskawiczna dostawa. Odpowiedz Link Zgłoś