asiaiwona_1 18.11.13, 09:43 W tv leci reklama tych puzzli (wieża eiffla i coś jeszcze), że niby od 14 listopada są dostępne. Niestety nie mogę ich znaleźć. Nie wiecie jaka jest ich cena i w której gazetce one są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mima-mima Re: Biedronka - puzzle 3D 18.11.13, 09:59 Jest wieża Eiffla i krzywa wieża w Pizzie ( chyba tak się to pisze). U mnie w biedronce dużo tego Cena koło 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Biedronka - puzzle 3D 18.11.13, 10:08 dzięki za info. Poszukam więc jeszcze w innych biedronkach Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: Biedronka - puzzle 3D 19.11.13, 18:19 A od dawna w ofercie B są te puzzle? Jeśli któraś z Wrocławianek u siebie widziała niech da znać Byłam dziś w 3 i nie widziałam, a kupiłabym na prezent i dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Biedronka - puzzle 3D 19.11.13, 18:42 Ja je pierwszy raz widziałam w zeszły czwartek; możliwe, że były wcześniej, choć watpię, bo właśnie we czwartek było ich całkiem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś