Dodaj do ulubionych

contigo - kubki dla dzieci

22.11.13, 16:16
Contigo robi super kubki dla dorosłych, ale czy te dla dzieci tez sa fajne? Czy dobrze trzymają ciepło skoro są z plastiku? Jak się je myje?
A co powiedzie o kubku contigo morgan. W reklamie widziałam ze sie myje go w zmywarce. Ale ta cześć przez która ciągnie się płyn to się w zmywarce chyba nie umyje?
U nas dokładne mycie to priorytet, bo syn w drodze do szkoły pije z kubka kakao.
Obserwuj wątek
    • majatusia Re: contigo - kubki dla dzieci 22.11.13, 16:19
      O taki kubek dla dzieci się pytam
      merlin.pl/Contigo-Kubek-KIDS-niebieski/sport/product/220,869635.html
      A to ten do mycia w zmywarce.
      merlin.pl/Contigo-Kubek-plastikowy-Morgan-ocean/sport/product/220,1216311.html
    • sinceramente Re: contigo - kubki dla dzieci 22.11.13, 17:00
      My mamy ten pierwszy w kolorze zielonym i niestety to porażka. Temperaturę trzyma przyzwoicie, dziecko radzi sobie z obsługą, nic nie wycieka, ale własnie mycie jest najgorsze. W niektóre miejsca trudno dotrzeć i trzeba się nieźle odłubać, żeby domyć ten kubek porządnie.
      • tagliatele Re: contigo - kubki dla dzieci 22.11.13, 17:09
        Moja córka (9 lat) używa w zimie do szkoły taki kubek: Kubek Primus Kupiłam na podstawie opinii na forum i jestem zadowolona. Góra rozkręca się do mycia (czy w zmywarce nie wiem, bo nie mam) i można wszystko dokładnie umyć, ale trzeba dokładnie potem złożyć wszystkie elementy (jeden dość mały). Dobrze trzyma temperaturę. Kupowałam rok temu na allegro. Pod linkiem jest niedostępny, ale może inne modele tej firmy są równie dobre. Były już wątki o kubkach termicznych na tym forum, poszukaj przez wyszukiwarkę, bo dużo było recenzji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka