emma6666 27.11.13, 19:41 Są u Was? Łażę dziś i łażę, nie ma, wszystko jest poza lego. Pytam pracownika o co kaman, a on mi że nie ma i nie będzie, bo się Real z Lego nie dogadali w kwestiach finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areola82 Re: Lego w Real 27.11.13, 19:45 były jakieś może 4 pudełka które się jeszcze nie sprzedały w ciągu roku. Informację dostałam taką samą jak ty, zresztą tu na forum już był o tym wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Lego w Real 27.11.13, 19:51 Pytalam w obsludze klienta jakis miesiac temu o co kaman. Dystrybutor sie pozarl z realem. Szkoda bo czasami mieli fajne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: Lego w Real 28.11.13, 09:39 Nie będzie w real i bardzo dobrze, walczyłam z nimi prawie rok z reklamacja Lego i powiedziałam koniec nie kupuje zabawek w hipermarketach. Odpowiedz Link Zgłoś
joacz1980 Re: Lego w Real 28.11.13, 09:44 No nie wiem czy tak bardzo dobrze...Jakbym nie przeczytała w watku, że w tym roku nie bedzie LEGO w Realu to bym nie namówiła drugiej połowy na wyprawę do TESCO jak było 50% w bonach-kupiłam ale małe zestawy.Co roku te wieksze kupowałam w Realu za fajne ceny..... Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Lego w Real 28.11.13, 10:32 Real Ursynow Lego 0, moze I sie nie dogadali ?od stycznia Reale zmieniaja sie w Auchan Odpowiedz Link Zgłoś