Dodaj do ulubionych

Zestawy GALT-gdzie stacjonarnie?

28.11.13, 14:40
W jakich sklepach stacjonarnych dostane zestawy kreatywne GALT?konkretnie pytam o Wroclaw ale moze w jakis scieciowkach typu Smyk,Empik?
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Zestawy GALT-gdzie stacjonarnie? 28.11.13, 14:45
      widziałam jedynie w TKMaxx...osobiście/z doświadczenia polecam stosunkowo tani zestaw skarpetkowego psa (ok.24zł, intensywne kolory tęczy)
      • babsee Re: Krasulas 29.11.13, 08:59
        Nie widzialam takiego w ogole.Chcialam cos do szycia dla mojej 9 latki.
        • krasulas Re: Krasulas 29.11.13, 09:19
          w dwóch śląskich TKMaxx'ach te zestawy są systematycznie dostarczane - ozdoba pokojowa ptaszki do szycia, skarpetkowe pieski/króliki/kotki, laleczki do dziergania... + maski...plastyczno-twórcze zestawiki...
          jeśli masz dostęp do tej sieci...zerknij na dziale puzzli lub mniejszych dziewczynek (nie maluszków)...
          dla mnie to zestawy dla właśnie 8-11 latek, a bywają na dziale 4-5 letnich dziewczynek
          jutro rano podjadę ...zobaczę czy coś jeszcze zostało - bo najwięcej tej firmy było przez październik/listopad ...
          tego u mnie nie widziałam...może fajne? jeszcze miesiąc temu na all....był większy wybór:
          allegro.pl/zrob-sam-na-drutach-maskotke-sczeniaczka-galt-i3727448845.html
          allegro.pl/galt-zrob-sam-stworz-swojego-pieska-maskotka-i3752909905.html
    • babsee Re: Zestawy GALT-gdzie stacjonarnie? 29.11.13, 11:15
      Dzieki wielkie, podjade dzis do TK Maxa,.
      • annka78 Re: Zestawy GALT-gdzie stacjonarnie? 29.11.13, 12:04
        polecam Ci www.craftpassion.com/2012/04/how-to-sew-sock-monkey.html/2 , i poświęcić parę ładnych nowych skarpetek najlepiej w paski, paczka waty i już -> koszt poniżej 10 zł, a ile zabawy. Robiłysmy ostatnio z córką taką małpkę, wyszła rewelacyjnie. W kupowanym zestawie masz to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka