76martucha76 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 10:14 oo super a wiecie może jak się nazywa ta gra? Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bol Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 10:26 Np. Karaoke Revolution Tutaj masz liste wszystkich muzycznych marketplace.xbox.com/en-US/Games?sortby=ReleaseDate&Genre=3007 Jezeli nie masz Kinecta to trzeba jeszcze mikrofon dokupic. Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bol Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 09:58 Można, wystarczy tylko dokupić odpowiednią grę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 10:22 zależy czego szukasz. po angielsku znajdziesz chyba ze 3 tego typu gry, po polsku nie ma kompletnie nic i nic dla młodszych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 10:45 Mam kinekta a karaoke potrzebuję dla córki która umie czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 10:49 Karaoke revolution jest na xboxa z kinektem?? na stronie znalazłam - GAME ONLY (Wii) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 10:54 My też szukamy dla 7 latki. Nie wiem jakie będzie zainteresowanie więc na razie stawiamy na coś tańszego czyli XFactor na xbox, do tego dokupimy mikrofon. Gra 30 zł, mikrofon 20 zł. Na początek wystarczy, mam nadzieję, że jej się spodoba. Oczywiście wszystko po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 10:58 uu to lipa, że tylko po angielsku. Rozumiem, że nie ma żadnej polskiej piosenki?? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 11:06 Na Xboxa w ogóle ciężko z polskimi grami, a takich rozrywkowych chyba nie ma w ogóle. Oczywiście gra cała po angielsku i wszystkie piosenki też po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 11:00 a gdzie znalazłaś xfactor za 30 zł/? na all jest jedna za 55 zł Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Czy na xboxie jest możliwość Karaoke?? 04.12.13, 11:08 U nas w stacjonarnym sklepie są po 30 zł. Mąż właśnie ma dziś kupić, bo pan mówi, że gry przed świętami idą w tempie ekspresowym więc najlepiej kupować już. Na all widziałam właśnie, jest jedna za 55 i pewnie ktoś się skusi, choć i tak cena nie jest taka zła. My chcemy tylko zobaczyć czy się naszej 7 latce w ogóle spodoba takie coś, bo jej się mało rzeczy podoba a coś trzeba kupić, a zabawek ma już dość. Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: monika 04.12.13, 11:10 a jaki to sklep stacjonarny? jak się nazywa?? na tej płycie są tylko piosenki w języku angielskim tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: monika 04.12.13, 11:17 Sklep stacjonarny osiedlowy tak zwany To jest wypożyczalnia video i gier oraz sklep komputerowy w jednym. I tam mają właśnie różne gry na różne konsole i właśnie mają ten XFactor za 30 zł. Znalazłam fajną prezentację: www.youtube.com/watch?v=9lYnCcGVvrA Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: monika 04.12.13, 11:29 no fajnie sie prezentuje to karaoke... szkoda tylko, że nie ma polskich utworów Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: monika 04.12.13, 11:31 Na xboxa na pewno nie znajdziesz polskich, też żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: monika 04.12.13, 12:30 martucha ,na xboxa to wogóle jest mało polskich gier a jesli juz sa to z napisami po polsku a nie z dubbingiem, to tak ku rozjasnieniu sytuacji bo nie wiem czy juz kupiłas tego xboxa czy dopiero masz zamiar. nawet w przygodach kinectimals i elmo dla maluchów musisz dziecku czytac(przynajmniej za pierwszym razem) co trzeba robic bo 4-5 latek sobie nie poradzi. jak dzieć czytaty to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś