figa33 04.12.13, 20:15 Poratujcie, czy ktoś widział może gdzieś stacjonarnie, albo w necie świece Yankee Candle w jakiejś promocji ? Chciałam kupić kilka na prezenty, ale cena dla mnie zaporowa, szczególnie tych większych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tzka Re: Świece Yankee Candle 04.12.13, 21:02 Na ang. Amazonie widzialam, takze w promocji. Podobno bywaja tez w TK Maxx. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Świece Yankee Candle 04.12.13, 21:33 ja ostatnio widziałam stoisko w nowej galerii w Gdyni, czyli w Riwierze. Pewnie w innych miastach też są. I u mnie w takim sklepiku z dekoracjami mają małe świeczki z YC Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: Świece Yankee Candle 04.12.13, 21:59 A ja polecam woski - tarty... Do tego kominek. Pachnie pięknie, bardzo intensywnie i długo. Z jakiego miasta jesteś? Woski są po 6 zł za sztukę Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Świece Yankee Candle 04.12.13, 22:58 O co chodzi z tartami i kominkiem? Widzialam tarty na fotce i jakos nie umiem tego z kominkiem polaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: Świece Yankee Candle 04.12.13, 23:02 Tarta to woski z formie tarty. Wkładasz go do kominka...pod spód kominka kładziesz tealighta i pod wpływem ciepła z tealighta wosk się rozpuszcza i przez 8 h pięknie pachnie roznosząc zapach dosłownie po całym mieszkaniu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.b Re: Świece Yankee Candle 04.12.13, 23:20 To prawda, zapach jest intensywny. Ja nigdy nie kladlam calej tarty na kominek, tylko dzielilam nozem na mniejsze czesci, bo naprawde mocno pachnie i jest bardzo wydajna. Odpowiedz Link Zgłoś
76martucha76 Re: Świece Yankee Candle 04.12.13, 23:24 Ja też dzielę = na 4 części. kocham zapach pink sands Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Świece Yankee Candle 05.12.13, 11:44 Dzieki za oswiecenie! Mialam przekonanie, ze ta tarta to zwykla swieczka, tyle, ze w takim ksztalcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Świece Yankee Candle 05.12.13, 15:51 Stacjonarnie są w sieci Organique, ale tam zniżek nie ma, chyba, ze wyjątkowo przy jakiejś nocy zakupów. Teraz w zapachdomu.pl jest wysyłka gratis od 49 zł i są zapachy w promocji grudniowej oraz przeceny na niektóre. Ja ostatnio zamówiłam 2 grudnia kiedy była darmowa wysyłka w sklepach, które mają YC. Oprócz YC polecam także Kringle, wybór chyba jeszcze większy. Ja cały czas testuję nowe . Jeśli mieszkasz w Rzeszowie czy Krakowie to tam są sklepy stacjonarne Zapach Domu i mają zniżkę -20% z kuponem rabatowym z Joy Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Świece Yankee Candle 05.12.13, 16:35 Słuchajcie, a jak z tymi zimowo świątecznymi zapachami, które polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Świece Yankee Candle 05.12.13, 17:24 mi te typowo świąteczne nie bardzo dodpasowują, ale podoba mi się zapach opiekanych pianek, jest słodki, ale bardzo delikatnie, pachnie jakby się piekło ciasto z bezą. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Świece Yankee Candle 05.12.13, 17:25 a ze świątecznych mam zapachy Kringle - Christmas oraz Orange and Stars. Nie bardzo mi pasują Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: Świece Yankee Candle 05.12.13, 20:30 Dzis zakuilam w outlecie małe talighty z YC Blissful Autumn (gruszki, jabłka...) Beach Walk (dla mnie bomba) oraz malutkie tarty Mango Peach Salsa oraz Natures Paintbrush Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Zapach domu - tarty YC 06.12.13, 13:58 Chyba zakupie cos zapachowego na swieta. Ma w zw. z tym pytanko - czy tarty maja standardowy rozmiar? Czy rozne - wieksze/mniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Zapach domu - tarty YC 06.12.13, 14:36 W Krakowie na Miodowej mają promocję. Nie piszesz z jakiego miasta jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Zapach domu - tarty YC 08.12.13, 11:16 Z Wa-wy. Nie pisze, bo netowo chciałam kupić. pia - dzięki, może rozwaze zakup stacjonarnie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Zapach domu - tarty YC 08.12.13, 12:23 W Warszawie 3 dni temu kupowałam w takim małym sklepiku ze świecami w podziemiach pod centralnym, w tej części co jest McDonalds i Cafe Nero (idąc w stronę Galerii LIM) - na zapachy świąteczne i chyba też kilka innych zimowych -25%. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Zapach domu - tarty YC 08.12.13, 23:48 W Klifie widziałam w małym sklepiku z durnostojkami do domu, nie pamiętam nazwy sklepu, ale wybór mają duży. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco YC Wawa Ursynow 09.12.13, 13:57 Dzieki forum w weekend odkryłam te swieczki na Kabatach na ryneczku, to jest chyba na ul.Wawozowa ? jest tez tam Schaffashoe Bardzo duzy wybor w zapachach ,teraz maja -25% na zapachy miesiąca sa to 4 rodzaje zapachu kupiłam te male tarty zapach maślanych cisteczek www.yankeecandle.co.uk/en/uk/tarts+reg/christmas-cookie+153/invt/579504 cukrowych jabłek www.yankeecandle.co.uk/en/uk/sugared-apple/invt/1244685e W sklepie trudno mi się było zdecydować a tez miałam mało czasu, wroce z pewnoscia po te zapachy macie racje to uzaleznia dlamnie rewelacja to ten zapachdomu.pl/Lesne-Jagody-sredni-sloj-p507962.php ten tez bardzo przyjemny zapachdomu.pl/Aromatyczny-susz-jablkowy-duzy-sloj-p507935.php Gdzie jeszcze na Ursynowie widzieliście YC ? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ 9-15.12 - rabat -20% stacjonarnie 07.12.13, 23:29 tu lista sklepów i szczegóły www.facebook.com/events/1426912650871211/ Odpowiedz Link Zgłoś
cisowapanienka Re: Świece Yankee Candle 22.01.14, 12:22 kocham świeczki zapachowe. zawsze kupuję ulubione Kringle Candle przez internet. nie widziałam nigdy w offlinie Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Prosze o opinie ;) 22.01.14, 12:52 Dostalam w swieta duza swiece YC Sugared Apple i przyznam sie ze jestem rozczarowana. Pierwsze uzycie swiecy ok zapach w całym domu.Mam swiece w dużym słoju.Kolejne odpalenie swiecy jak dla mnie nie czuje zapachu , jeśli jest to bardzo slaby. Jak Wasze swiece,dlugo pachna? Jak za taka droga swiece to przyznam się ze jestem rozczarowana. Uzywam tart z tej firmy i sa intensywne ale przyznam się się ze topie je max 2 razy Jakie sa Wasze spostrzeżenia. Te swiece sa drogie i nie wiadomo jak długo stoja w sklepie.Np. moim stacjonarnym można je otwierac i wachac dowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Prosze o opinie ;) 22.01.14, 19:50 na fb czytałam o takich wypadkach, prosili wtedy o kontakt na priva. Wiem, że świece maja słabszy zapach niż tarty Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Swiece Yankee Candle Kabaty 17.12.14, 23:21 Moze komus sie przyda?Przechdzac przypadkowo na ryneczku Stryjenskich-Wawozowa ,natknelam sie na niewielki sklepik Lawendowy Dworek . Maja tam ogromny wybor Yankee Candle,teraz na wszystkie akcesoria do YC ( kominki,talerzyki,klosze)jest -25% jest tez sporo swiec,woskow i tez jest -25% 10 woskow w cenie 8 cena jednego wosku 7 zl.Kominek z seriiGold& Pearl byl za 66 a duzy talerzyk za 20 , warto tam zajrzec.Mieli przepiekne YC akcesoria swiateczne ale to im expresowo zeszlo kosmetykomania.pl/search.php?text=Gold+%26+Pearl+ Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Swiece Yankee Candle Kabaty 11.01.15, 21:00 ooo super wielkie dzięki. ja widziałam te świece a mydlarni w galerii ursynów, ale chyba mniejszy wybór niż ten na bazarku. jeszcze w tym tygodniu tam pobiegnę bo kocham zapachy. i te tarty super sprawa, można zmieniać zapachy bo jak pól roku ten sam to faktycznie nie czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Swiece Yankee Candle Kabaty 11.01.15, 22:05 Sa na FB i informuja o nowych produktach i promocjach www.facebook.com/lawendowydworek?ref=ts&fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś