chiara76 30.04.04, 23:52 Jedną nogą w Unii, witajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: toaścik 01.05.04, 00:24 nooooo to chlup oczywiscie prawdziwym szampanem z szampani:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: toaścik 01.05.04, 08:39 Toaścik swoim zwyczajem wzniosłam zaraz po wstaniu- sokiem porzeczkowym:-) Czuję Święto. Ciągle wydawało mi się nierealne, że w końcu nas przyjmą do tej Unii, bałam się że coś sknocimy, że będą to odwlekać na wieki. I wciąż było tak daleko... Ale to dziś. CZy będzie lepiej, czy będzie gorzej-pokaże czas. To jest jednak wielki dzień dla mnie.:-))) Ooops, jakoś się wzruszyłam... P.s. czy myślicie, że w tej Unii na mojej ulicy zrobię dziś jeszcze jakieś zakupy, czy wszystko jest zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: toaścik 01.05.04, 08:58 Toaścik. Herbatką, bo jakoś zimno dzisiaj. Ja po staremu, świętuję Święto Pracy - tzn. pracuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: toaścik 01.05.04, 09:29 mrouh napisała: > > P.s. czy myślicie, że w tej Unii na mojej ulicy zrobię dziś jeszcze jakieś > zakupy, czy wszystko jest zamknięte? ciekawe, u nas na przykład fajna herbaciarnia, do której chcieliśmy się wybrać ze znajomymi jest dziś zamknięta. To przegonimy ich na spacer, haha:) Odpowiedz Link Zgłoś