aaalicja2 05.12.13, 14:34 Szukam programów w TV, bajek, nagrań angielskiego dla 3,5 latki. Obecnie "męczy" Dorę, Dora poznaje świat, znacie jeszcze jakieś inne godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manala Re: angielski dla 3,5 latki programy, bajki 05.12.13, 15:59 Polecam program "Cookie and Friends" Oxfordu. Moja młoda dostała jako 4 latka i pomimo braku wcześniejszego obycia komputerowego dała spokojnie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar Re: angielski dla 3,5 latki programy, bajki 06.12.13, 09:29 Kiedys był fajny kurs dla maluchów Pingu loves english, o Cookie and… tez słyszałam dobre opinie (od nauczycieli pracujących z tym kursem w przedszkolu). Poza tym do ogladania polecam Pocoyo, Peppa Pig, Teletubbies, trudniejsza jest Sesame Street, ale czemu nie spróbować? Podobno stronna yummy.pl oferuje fajne rzeczy dla przedszkolaków. Poza tym poszukać prostych książeczek i czytać (polecam większe Empiki, na ogół przed Świetami w Marks and Spencer są dostepne anglojęzyczne książeczki dla dzieci, niestety w W-wie z tego co wiem tylko w sklepie przy Marszałkowskiej). Odpowiedz Link Zgłoś