Dodaj do ulubionych

Angry Birds z Tesco- pomocy!!!

16.12.13, 14:30
Aż głupio mi Was znów prosić o pomoc ale przynajmniej spróbuję. Moje dzieciaki mają juz te maskotki ale zażyczyły sobie jeszcze po jednej jednej. Mam 12 naklejek więc brakuje mi 8 szt. żeby syn dostał czarnego ptaka a córka białego (Matyldę?). Może komuś walają się gdzieś niepotrzebne naklejki? Szkoda, że nic nie mówili wcześniej bo kilka dni temu w Kalendarzu Adwentowym Tesco był kupon na zakup maskotek bez naklejek sad
Obserwuj wątek
    • blodyna Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 16.12.13, 14:41
      ja mam tylko 2 naklejki jakby Cię urządzało to kontakt na maila gazetowego
    • bob.budowniczy Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 16.12.13, 14:41
      Mam 8 szt.
      Mieszkam w W-wie, lub podaj adres do wysyłki to jutro wieczorem postaram się wysłać. Tylko zastanów się czy nie priorytetem poleconym żeby zdążyły, bo poczcie przed świętami mogą zdarzyć się obsuwy.
      Daj znać.
      • blue-anulka Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 16.12.13, 17:23
        Właśnie przeglądam nową gazetkę Tesco i od 19 grudnia będzie promocja na ptaki, będą kosztowały 29 zł
        • asiula1306 Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 16.12.13, 17:43
          to będzie cena bez naklejek? ja jeszcze nie dostałam newslettera...
          • blue-anulka Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 16.12.13, 19:02
            Ja mam gazetkę papierową. Dokładnie jest tak napisane "Angry Birds Cena standardowa 73,35. Teraz w promocyjnej cenie 29 zł"
            • zosiasamosia224 Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 16.12.13, 19:25
              Dziś byłam w tesco na polczynskiej i widziałam pełen kosz maskotek za 29zl bez żadnych naklejek.
    • czarna.perla To super! 16.12.13, 22:04
      Dziękuję, że chciałyście mi pomóc ale skoro będo po 29 zł to chyba nie ma sensu wysyłac naklejek. Jeszcze raz dzięki.
    • kabutka Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 17.12.13, 07:36
      U nas w Tesco - Szczecin - pełne kosze, cały wybór ich i plakat informujący o cenie 29 złotych i że trzeba miec kupon - a ten się dostanie z działu obsługi po zrobieniu zakupów za minimum 50 złotych. Poszłam do informacji zapytać - zdązyłam tylko powiedzieć magiczne hasło "maskotki angry birds" i otrzymałam kupon bez zakupów, czy nawet okazania paragonu, bo akurat taki miałam na wyznaczoną kwotę minimalną.
      • kakaka2 Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 17.12.13, 09:07
        Ja kupiłam w zeszłym tygodniu po 22 zł za sztukę bez problemu, bez punktów, bez niczego w sumie. w małym tesco. Kosz był pełen zabawek.
      • madzik29 Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 17.12.13, 11:22
        ja dzisiaj kupowałam w tesco duzym w Łodzi, po 22 zł trzeba bylo miec naklejki i kartę
    • s_mag_s są w ... 17.12.13, 11:16
      tesco ezakupy za 22 zeta. Prościej chyba kupić już nie można.
    • anne241 Re: Angry Birds z Tesco- pomocy!!! 22.12.13, 06:13
      Wczoraj w krakowskim tesco widziałam całe kosze, w promocji - chyba już nie schodzą wink Po 25 zł, bez żadnych naklejek, jeszcze gratis jakieś piłeczki dodawali wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka