patatajowa Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 08:14 na szczescie nie musze. ani trwałego ani intensywnego.ból głowy murowany po 5 minutach. po co ci to?przeciez to nie toaleta. aż tak smierdzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 08:20 a bo moja męża wydaje zamawia i zmienia a nawet minimalnie nie czuć że coś powinno być czuć dlatego może jako dodatek bym mu coś polecanego dokupiła pod choinę Odpowiedz Link Zgłoś
anna.lucyna Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 08:35 Polecam wdepnąc w g..no i wnieść to do auta na butach - trwały i intensywny zapach murowany Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 09:10 stawiam na to, ze od tych zapachów juz sie wam węch stepił. Moze poproście kogos, zeby wsiadł na chwilę do samochodu i powiedział, co czuje Ja nienawidzę tych samochodowych zapachów, i serio zastanawiam się, czy gdybym, zamawiając, taksówkę, powiedziała, ze chcę taką bez choinki zapachowej, to dałoby sie to załatwić? Czy stwierdziliby, żem wariatka Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 09:38 A ja od jakiegoś czasu kupuję naturalne olejki do aromaterapii mieszam z wodą i wlewam do buteleczki po kupnym zapachu samochodowym. Przynajmniej wiem co wdycham. Chyba, że olejki są jakieś chrzczone Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: trwały intensywny zapach do auta 20.08.16, 11:40 berciunia1 napisała: > A ja od jakiegoś czasu kupuję naturalne olejki do aromaterapii mieszam z wodą i > wlewam do buteleczki po kupnym zapachu samochodowym. Przynajmniej wiem co wdyc > ham. Chyba, że olejki są jakieś chrzczone To jest dobry pomysł. Ja dla odmiany nalewam kilka kropel na jednorazową chusteczkę i wkładam do któreś z kieszeni. Generalnie mam chorobę lokomocyjną i nie wyobrażam sobie wszelkich sztucznych zapachów, zwłaszcza intensywnych. Umarłabym chyba Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 11:31 Yankee Candle ma patyczki zapachowe, ponoć są robione na naturalnych składnikach, znajoma ma i bardzo chwali, ja pewnie padłabym po paru minutach Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 13:06 od 3 dni wożę w bagażniku gałązki świerkowe... polecam )) a tak na serio to jeśli w samochodzie unosi się jakiś zapach to najlepiej wyprać tapicerkę w profesjonalnym zakładzie i solidnie wysuszyć i przewietrzyć jak kupliśmy uzywany samochód to po wyjęciu z wnętrza 'choinki' zapachowej okazało sie że czuć papierosy - pranie tapicerki pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Yankee candle 18.12.13, 13:17 Yankee candle trwaly ladnie pachnie ,ponoc z naturalnych olejkow ? Sa zawieszki i takie do umocwania na wywietrznikach powietrza swiatzapachow.pl/pl/c/DO-SAMOCHODU/53 allegro.pl/listing/listing.php?string=Yankee+candle+do+samochodu&search_scope= Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Yankee candle 18.12.13, 13:25 Tutaj opis yankee candle do samochodu candle-room.blogspot.com/2013/10/zapachy-do-samochodu-yankee-candle.html Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 13:18 zeszłabym od jakiegokolwiek zapachu w samochodzie, choćby najpiękniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 13:37 Od zawieszek model choinka padam w pierwszych dniach później ich nie czuję -odpadaja Zaczep na wywietrznik z perfumem mąż raz kupił - straszne to było, zdjęliśmy szybciej niż zaczepialiśmy. Teraz kupił spray z zapachem, czasem psikamy na dywaniki i to chyba jest jedyne co moge wytrzymać. Za to bez względu na podanie zawsze padam od zapachu "new car", niektórzy namiętnie taki kupują. Straszny jest ten zapach , zresztą w nowych samochodach też mi lekko słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
blomma100 Re: trwały intensywny zapach do auta 18.12.13, 14:55 Nie wiem czy działa, ale na prezent się wg mnie świetnie nadaje www.tchibo.pl/oczyszczacz-powietrza-do-samochodu-p400032073.html Odpowiedz Link Zgłoś
big-smoczyca Re: trwały intensywny zapach do auta 19.12.13, 12:10 a moaj koleżanka dostała piękny i nowiutki samochodzik taki z górnej półki w środku skóra i inne bajerki i od razu powtykała pachniuchy, bo mówi, że jej ten samochód tak śmierdzi, że nie może znieść oczywiście pachniuchów też po chwili czuć nie było Odpowiedz Link Zgłoś