martirad 09.01.14, 18:03 Dziewczyny gdzie w Gdańsku stacjonarnie mogę kupić zegarek flik flak. Ewentualnie jakaś strona internetowa godna polecenia. Poszukuję dla córki 7letniej. Z góry dziękuję za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymianek21 Re: flik flak zegarek 09.01.14, 18:32 Zegarek zamówiłam na stronie a odbierałam osobiście w sklepie firmowym. Na ich stronie masz podane adresy tych sklepów- są też w Gdańsku. Zobacz tez w outlecie tam też były zegarki tej marki. Mój syn jest ze swojego bardzo zadowolony. www.swiss.com.pl/pl/produkty Odpowiedz Link Zgłoś
martirad Re: flik flak zegarek 09.01.14, 20:05 Wielkie dzięki Podobno są rewelacyjne i chciałabym kupić córce na imieniny. Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: flik flak zegarek 09.01.14, 22:37 Moja córka ma flik flaka od 1,5 roku i jestem nim bardzo rozczarowana. Młodsza też chce zegarek, ale flik flaka już nie kupię i właśnie mam dylemat co w zamian... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro Re: flik flak zegarek 09.01.14, 22:30 kupowałam dla córki w galerii bałtyckiej. Jest tam sklep firmowy. Widziałam też na galerii w auchan na przeciwko gino rossi. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: flik flak zegarek 09.01.14, 23:58 mam 3 sztuki...i szału nie ma. W pierwszym coś nie styka..wymieniałam baterie to zgubiłam uszczelkę...grzecznie darmowo dosłali- nawet w nadkomplecie..ale zegarek kiepsko.Łatwo się zarysowuje szkło. Kolejny od roku tyka..syn ma bardziej wypaśny i do niego nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: flik flak zegarek 10.01.14, 06:43 Jakieś pół roku temu tu kupowałam: sklep.h-pawlik.pl/zegarki/flik-flak.html Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. Z zegarkiem nie ma najmniejszych problemów, młoda bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: flik flak zegarek 10.01.14, 07:59 też nie jestem zadowolona, z paska zegarka starły się wzory Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: flik flak zegarek 10.01.14, 19:26 Jestem zdziwiona tymi złymi opiniami bo pamiętam że zanim go kupiliśmy naszemu synowi poczytałam pełno opinii i chyba nie było ani jednej negatywnej. Nasz ma swój od ponad roku- myje w nim ręce a co więcej trzyma pod wodą żeby zbadać wodoszczelność- nic się nie stało złego z zegarkiem ani paskiem. kupiliśmy zegarek tańszy za 107 zł a były też dużo droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: flik flak zegarek 10.01.14, 21:37 Moja córka dostała flik flaka na komunię, 2 lata temu. Wtedy rzeczywiście czytałam o nim wiele bardzo dobrych opinii (m.in. tu na forum) i nimi się sugerowałam, dokonując wyboru. Zegarek nas jednak również rozczarował. Pomijam porysowane szkiełko, choć córka raczej dba o swoje rzeczy, więc według mnie porysowało się stosunkowo szybko, ale często zaparowany blat, wskazuje na jego nieszczelność, chociaż młoda wcale się w nim nie kąpie. Zegarek jest jeszcze dwa miesiące na gwarancji i chyba spróbuję go zareklamować. Pasek też pozostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: flik flak zegarek 11.01.14, 14:02 Dla mnie dużym minusem jest to, że nie ma możliwości dostania (nawet odpłatnie) części zamiennych. Bardzo szybko córce np złamało się zapięcie (jakbym przy tym nie była, to bym jej nie uwierzyła, że część zapięcia zostało jej w ręku w momencie zdejmowania zegarka). W sklepie pani wymieniła - nawet darmo, ale na nieoryginalne i nie pasujące kolorystycznie, bo tylko takie miała. Jakiś czas temu córce zegarek spadł i zbiło się szkiełko. Sklep odesłał mnie do zwykłego zegarmistrza. Tylko, że ten model miał na szkiełku naklejone 12 "diamencików". Zegarmistrz w drodze wyjątku postarał się i nakleił 4, ale więcej nie chciał. Dziecko rozczarowane, bo to już wiadomo nie to... Odpowiedz Link Zgłoś