Dodaj do ulubionych

c&a nie odbierac przesyłki?

21.01.14, 10:10
z zamówienia za ponad 150 zł idzie jedna bluzka za 14,90 + koszt pobrania 14,90. Nie opłaca mi się tej bluzki brać za 30 zł. Czy mogę bez konsekwencji nie odbierać paczki czy coś się w tej kwestii zmieniło?
Obserwuj wątek
    • gie-oska82 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:15
      mozesz nie odebrac..
    • anka294 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:22
      a dlaczego tak spadała kwota zamówienia ?
      • asienka_o Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:23
        reszta towaru - wyprzedana crying
        • fajna_myszka Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:32
          to nie odbieraj, to ich wina, że nie mają tego towaru .....
          • rene1311 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:48
            kurcze u mnie to samo....ale paczka odebrała koleżanka w pracy, no i zrobiłam interes bo mi sweterek głupi wyszedł ponad 40 zł....
            a nie dostałam żadnej info że druga rzecz nie dojdziesad
            • aurinko Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:53
              Odeślij całe zamówienie to dostaniesz zwrot razem z kosztem przesyłki.
    • tiaraloo Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 16:51
      Statystycznie to ja chyba odmówiłam przyjęcia większej ilości paczek niż odebrałam. Szczerze mówiąc, to nie wiem jakiego rodzaju konsekwencji się obawiasz.
      • kora711 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 16:59
        HA HA HA
        czyli nic się w szanownym c&a nie zmienio ? ;D
        mnie tak zrobili w bambo rok temu.od tego czasu ani razu nie byłam na ich stronie
        w dupie mam taką politykę. 500 osób czatuje na sweterek za 7,90 zł ..moze jednej się poszczęści ;d
      • asienka_o Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 18:26
        Nie obawiam się jakoś specjalnie- pomyślałam może, że skoro nie odbiorę to czy wyślą po raz kolejny na te same dane czy będa się czepiać ... nie wiem .. tak tylko zapytałam smile
        • eny79 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 18:59
          No, jak będziesz to robić częściej, to doręczyciel tych przesyłek wkrótce przestanie Ci się kłaniać wink C&A jest tak żądne kasy (i tak zdezorganizowane), że będą wysylać kolejne zamówienia bez problemu.
          • blondynkapoznan Re: c&a nie odbierac przesyłki? 22.01.14, 12:54
            mi zabloowali zam ze starego maila bo procentowo zbyt duzo paczek do nich wrocilo.
            • patatajowa Re: c&a nie odbierac przesyłki? 22.01.14, 12:57
              a skad o tym wiesz? dostałaś od nich maila z takim info,dzwoniłaś do nich w tej sprawie? czy tak ci sie tylko wydaje ze zablokowali? wink
              • blondynkapoznan Re: c&a nie odbierac przesyłki? 22.01.14, 15:06
                jak zam towar z tamtego maila to normalnie dostawałam potwierdzenie na maila.A po paru godz anulowali zamówinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka