asienka_o 21.01.14, 10:10 z zamówienia za ponad 150 zł idzie jedna bluzka za 14,90 + koszt pobrania 14,90. Nie opłaca mi się tej bluzki brać za 30 zł. Czy mogę bez konsekwencji nie odbierać paczki czy coś się w tej kwestii zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka294 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:22 a dlaczego tak spadała kwota zamówienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka_o Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:23 reszta towaru - wyprzedana Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:32 to nie odbieraj, to ich wina, że nie mają tego towaru ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rene1311 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:48 kurcze u mnie to samo....ale paczka odebrała koleżanka w pracy, no i zrobiłam interes bo mi sweterek głupi wyszedł ponad 40 zł.... a nie dostałam żadnej info że druga rzecz nie dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 10:53 Odeślij całe zamówienie to dostaniesz zwrot razem z kosztem przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
tiaraloo Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 16:51 Statystycznie to ja chyba odmówiłam przyjęcia większej ilości paczek niż odebrałam. Szczerze mówiąc, to nie wiem jakiego rodzaju konsekwencji się obawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 16:59 HA HA HA czyli nic się w szanownym c&a nie zmienio ? ;D mnie tak zrobili w bambo rok temu.od tego czasu ani razu nie byłam na ich stronie w dupie mam taką politykę. 500 osób czatuje na sweterek za 7,90 zł ..moze jednej się poszczęści ;d Odpowiedz Link Zgłoś
asienka_o Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 18:26 Nie obawiam się jakoś specjalnie- pomyślałam może, że skoro nie odbiorę to czy wyślą po raz kolejny na te same dane czy będa się czepiać ... nie wiem .. tak tylko zapytałam Odpowiedz Link Zgłoś
eny79 Re: c&a nie odbierac przesyłki? 21.01.14, 18:59 No, jak będziesz to robić częściej, to doręczyciel tych przesyłek wkrótce przestanie Ci się kłaniać C&A jest tak żądne kasy (i tak zdezorganizowane), że będą wysylać kolejne zamówienia bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynkapoznan Re: c&a nie odbierac przesyłki? 22.01.14, 12:54 mi zabloowali zam ze starego maila bo procentowo zbyt duzo paczek do nich wrocilo. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: c&a nie odbierac przesyłki? 22.01.14, 12:57 a skad o tym wiesz? dostałaś od nich maila z takim info,dzwoniłaś do nich w tej sprawie? czy tak ci sie tylko wydaje ze zablokowali? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynkapoznan Re: c&a nie odbierac przesyłki? 22.01.14, 15:06 jak zam towar z tamtego maila to normalnie dostawałam potwierdzenie na maila.A po paru godz anulowali zamówinie. Odpowiedz Link Zgłoś