28.02.14, 08:35
Bardzo Was proszę o radę smile
Mam możliwość kupić takie biurko po niższej cenie (która i tak jest wysoka). I nie mogę się zdecydować. Biurko jest takie jak na schemacie a nie na zdjęciu. Wygląda na solidne, konkuruje z biurkami moll.
Kupiłybyście??
Potrzebuję argumentów za i przeciw.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: biurko 28.02.14, 08:41
      nie.dla mnie za drogie a zadne cudo moim zdaniem.
      • emma_me Re: biurko 28.02.14, 08:57
        Tak. Nie tak dawno przerabiałam temat biurka, "zakochana" w biurkach molla szukałam podobnych biurek tylko w bardziej przystępnej cenie. Kupiłam kettlera. Podstawowy plus to możliwość regulowania blatu, wysokość biurka ustawiasz sobie do wzrostu dziecka.
        Minus - to biurko zajmuje dużo miejsca, jest szerokie np. nasze biurka ze względu na nóżki nie dochodzą do ściany.
        Z gustami się nie dyskutuje, biurko może się jednym podobać innym nie - mi się podoba i to bardzo.
    • salma75 Re: biurko 28.02.14, 08:47
      Nie zapłaciłabym takiej kasy za biurko.
      To ma być mebel dla dziecka, tak?
      • rosool Re: biurko 28.02.14, 08:53
        Tak, dla dziecka.
        • salma75 Re: biurko 28.02.14, 09:00
          To na pewno nie. Dzieci cuda na biurkach wyczyniają - wylewają napoje, rysują po blacie, ryją w nim, cyrkle wbijają, plasteliną obklejają, czasami czymś ciężkim przyłożą, naklejkami przyozdobią - zwyczajnie bardzo intensywnie użytkują smile. Moja córa ostatnio coś nożykiem cięła i zapomniała pod spód deseczkę podłożyć... wink. Jeśli Cię faktycznie stać i nie będziesz się trzęsła jak dziecko dziurę cyrklem zrobi - kupuj. Ja wolę coś tańszego, zniszczy się, zmieni się koncepcja umeblowania - wymienimy bez żalu.
          • patatajowa Re: biurko 28.02.14, 09:04
            hehehe, ostatnio tak wymienialismy blat w biurku syna- bawił sie przybijanką z gwozdzikami i te gwozdziki były ciut dłuższe niz grubość podstawki korkowej w którą wbijal wink na szczescie mozna kupic w ikea sam blat za jakies złotowe kwoty i biurko jak nowe smile
    • slonko1335 Re: biurko 28.02.14, 09:04
      Dla mnie cena z kosmosu przy małej konieczności posiadania takiego biurka przez dziecko wczesnoszkolne....Zastanawiałabym się ale dla straszego dziecka szczerze mówiąc, no chyba że to wytrwa do czasu studiów to wtedy rzeczywiście bez sensu inwestować w kilka po drodze.....kwestia czy dziecko będzie chciało to samo biurko przez lat kilkanaście.
    • tapoczta1 Re: biurko 28.02.14, 20:00
      Rabunek w biały dzień wink
      A serio, podobne, używane biurko można kupić w granicach 150-200 zł. Regulowane na wysokość, z uchylnym blatem. Z 1-2 szufladkami i siatkową półką pod blatem.
      Z uwagi na "używaność" blat może być porysowany, jeśli przeszkadza, można kupić nowy ale koszt nadal jest nieporównywalny....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka