Dodaj do ulubionych

Rowerek biegowy?

03.03.14, 10:44
Witam chciałabym kupić córece rowerek biegowy, mała ma roczek i kolezanka mi poweidziała że jest jeszcze za mała na taki rowerek. Czy możecie mi coś polecić d
la takiego malucha, moze taki który ma dwa kólka z tyłu byłby dobry?
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: Rowerek biegowy? 03.03.14, 10:57
      Może Pukylino? Widziałam ostatnio jak dziecko fajnie jeździło sobie właśnie na takim rowerku
      • koza_w_rajtuzach Re: Rowerek biegowy? 03.03.14, 10:58
        to coś takiego
        https://resources.sport-tiedje.com/bilder/puky/rutschfahrzeuge/pukylino/puky-pukylino-1-d.jpg
      • magdagg2 Re: Rowerek biegowy? 03.03.14, 11:53
        puky tak, ale ciut wiekszy puky wutsch. pukylino jest malutki, starczy na krotko, moj na wutsch zaczal jak mial ciut ponad rok i jezdzil przez cale lato i jesien, jak mial 2 lata to juz na wutscha byl za duzy
        • chubabubba Re: Rowerek biegowy? 03.03.14, 13:25
          Dokladnie.puky wutsch bedzie dobry, ale za rok na pewno za maly.
          • listopadowka2008bis Re: Rowerek biegowy? 03.03.14, 13:27
            allegro.pl/quick-smart-jezdzik-3-kolowy-rozowy-9734-i3944470734.html
            Ja kupowałam coś takiego na roczek dla bratanic. Obecnie mają 2,5 roku i nadal na tym śmigają smile Są też wersje czterokołowe. Biegowy to dobry chyba na 2-3 urodziny.
            • dmc1981 Re: Rowerek biegowy? 03.03.14, 22:43
              a ja miałam tego quick smarta trójkołowego i jak dla mnie porażka. Syn, o ile lubi pojazdy, o tyle na nim w ogóle sobie nie radził. ta kierownica jakoś tak wyprofilowana, że cały czas wbijała mu się w brzuch i w trakcie jazdy pupa dojeżdżała aż do kierownicy, ciężko mu było kierować. Jeździk więcej stał niż jeździł. Bez żalu się pozbyłam. Na puky wutschu śmiga non-stop, po domu, po dworze, bez porównania... Dodam, że ma półtora roku i rowerek rozmiarowo cały czas jest dla niego dobry .
              Więc wracając do pytania głównego, Puky wutsch polecam dla rocznego dziecka bez wahania.
    • klarci Re: Rowerek biegowy? 03.03.14, 16:59
      my na roczek prosiliśmy właśnie o rowerek biegowy, najmniejszy puky, ale ten z dwoma kółkami. to była co prawda jesień, a dziecko już jakiś czas biegało na nóżkach, więc przez zimę tylko trochę próbowało. ale za to na wiosnę rowerek poszedł w ruch i był na prawdę dużo używany.
    • marcinn24 Re: Rowerek biegowy? 04.03.14, 10:06
      Dziekuje za wszystkie podpowiedzi! A co myślicie o takim ropwerku?
      allegro.pl/chillafish-bunzi-2w1-rowerek-trojkolowy-biegowy-i4001812047.html
    • zmartaa Re: Rowerek biegowy? 04.03.14, 10:28
      a orientuje sie ktos z was gdzie w najbardziej korzystnej cenie kupię ten polecany przez was puky dla dwulatka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka