Dodaj do ulubionych

Apteka internetowa

05.03.14, 17:57
Czy możecie polecić aptekę internetową tanią z kosmetyczki i mlekiem dla dzieci? Kiedyś kupowałam głownie w doz ale teraz widzę ze ceny raczej wysokie.... sad
Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: Apteka internetowa 05.03.14, 18:01
      zosiasamosia224 napisał(a):

> Czy możecie polecić aptekę internetową tanią z kosmetyczki i mlekiem dla dzieci
      > ? Kiedyś kupowałam głownie w doz ale teraz widzę ze ceny raczej wysokie.... sad

Apteke gemini Możesz równiez skorzystać z ceneo.pl wpisać szukany artykuł, wyskoczą Ci oferty różnych aptek. Wybierasz najlepszą.
      • gaga-sie Re: Apteka internetowa 05.03.14, 18:07
        Apteka Melissa, często kupowałam tam dużo taniej niż w stacjonarnych aptekach.
        • jestem-teraz Re: Apteka internetowa 05.03.14, 19:47
          Melissa - ja również tam kupuję - super ceny
          W Gemini tez jest dobrze.
    • didith.b Re: Apteka internetowa 05.03.14, 20:02
      Melissa.
      • a-n-i-k-a Re: Apteka internetowa 05.03.14, 22:26
        Ja tez ostatnio tylko w Melissie sie zaopatruje
    • frestre Re: Apteka internetowa 05.03.14, 20:17
      kupuję w GEMINI...ale mieszkam w 3-mieście i odbieram osobiście bez kosztów
      a gdy zrobię wspólnie ze znajomymi z pracy powyżej 200zł to kurier za free
      do firmy dowiezie wink
    • agusia.24 Re: Apteka internetowa 05.03.14, 21:29
      ja kupuje w gemini,
      z ciekawości porównałam rzeczy które kupuję (a akurat sporo tego) z tą apteką, która polecacie Melissa, wszystko tańsze w gemini, czasem nawet o 2 zł, jedynie nutridrinki są tańsze o 10gr. a że ja kupuje tego dużo to chyba zacznę kupować z Melissie
      • gaga-sie Re: Apteka internetowa 05.03.14, 23:04
        Też porównałam ceny, z tych rzeczy, które kupuję- w Gemini jest taniej, albo podobnie. Następnym razem kupię w Gemini.
    • betty1234 Re: Apteka internetowa 05.03.14, 22:08
      Możesz sprawdzić też www.wapteka.pl
      • zosiasamosia224 Re: Apteka internetowa 06.03.14, 05:10
        Dziewczyny, dzięki za wskazanie aptek. Sprawdziłam to co kupuje najcześciej czyli Oilatum enfamil balneum jelp etc i w gemini jest zdecydowanie najtaniej a ze zamów ienie mi wyjdzie ponad 299 to i za wysyłke nie płace smile
        • emma_me Re: Apteka internetowa 06.03.14, 07:40
          a ja polecam aptekę eskulop - mam atopowca w domu i zamawiam exomegę w ilościach hurtowych - porównałam i moje kosmetyki wychodzą taniej w eskulop.
          Ostatnie zakupy robiłam we wtorek a w środę odebrałam już przesyłkę z paczkomatu - działają jak błyskawica.
    • em-k-a Re: Apteka internetowa 15.05.14, 09:05
      Witam, a orientuje się ktoś czy oprócz doz, jest jakaś sieć aptek w której można byłoby wykupować leki na receptę?
    • bluszczynski [...] 15.05.14, 20:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka