meliba 13.03.14, 21:25 Ktoś może widział te piórniki w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoja1977 Re: Gdzie kupię piórnik Coocazoo Hama? 17.08.14, 09:49 Podbijam, też szukam tego piornika w kolorach dla chłopca. Wiem, ze na mall.pl mają jeden kolor ale to raczej typowo dziewczęcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Gdzie kupię piórnik Coocazoo Hama? 26.08.14, 09:13 sklepkleks.com/index.php?p20779,piornik-1-komora-bez-wyposazenia-coocazoo-pencildenzel-deep-jungle-check-hama-00124805-piorniki tu jak zalinkowany powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy a model dziewczyński PencilDenzel Candy Check..? 31.08.14, 23:53 podbijam, a taki ktoś widział? sklepkleks.com/index.php?p20778,piornik-1-komora-bez-wyposazenia-coocazoo-pencildenzel-candy-check-hama-00124806-piorniki Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Gdzie kupię piórnik Coocazoo Hama? 01.09.14, 00:26 Dzięki za odkopanie wątku, bo od tygodnia mysle gdzie widziałam już wcześniej ten układ piórnika Młody ma taki sam ale innej firmy, ciekawa jestem jak się sprawdzi, zwłaszcza ze Euromic zwrociłam po tym jak ten dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Gdzie kupię piórnik Coocazoo Hama? 01.09.14, 00:51 no a ja kupiłam z kolei euromic i dopiero dziś zobaczyłam odkopany wątek jak myślicie ten hama chyba lepszy od euromica ? ma więcej tych gumek na te pojedyncze pisaki. No bardziej mi się ten podoba...Ktoś widział go na żywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Gdzie kupię piórnik Coocazoo Hama? 01.09.14, 12:13 Ja tak jak pisałam, albo mamy Hame albo jej brata bliźniaka Przez jeden dzień miałam oba w domu takze pstryknęłam fotki, jak się kiedyś odrobie to wrzuce. Euromic był odrobinę wyższy i węzszy, Hama czy bliźniak szersza nieco bardziej płytka, krótsza, ale mieści swobodnie linijkę 20 cm (Herlitz Smeley tym z gitarką rockową nam nie mieścił). Euromic miałam niestety w ptaki a one chyba już młodemu przeszły. W tym fajna jest ta podwójna część z gumkami, młody już próbował sobie go ustawiać jak w pierwszym poście, wtedy ma dostęp i do części luźnej i gumkowej. Ogólnie z dwóch bardzo mi pasujących, dopasowanych do jego potrzeb wybrał sobie piórnik sam Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Gdzie kupię piórnik Coocazoo Hama? 01.09.14, 12:31 Eh, no gdzie można dostać ten Coocazoo, poza Kleksem? Oni sobie liczą nieźle za przesyłkę, w dodatku nie mogę znaleźć o nich opinii w necie. Szukam jak dzika stacjonarnie w Krakowie i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: Gdzie kupię piórnik Coocazoo Hama? 01.09.14, 13:27 Ja dzis odebralam w Kleksie piekny dziewczecy w kropki. Juz kilka razy u nich kupowalam. Smialo mozesz zamawiac choc z przesylka rzeczywiscie wychodzi troche.... Odpowiedz Link Zgłoś