Dodaj do ulubionych

swiecące buty

19.03.14, 10:42
- marzeniem mego dziecka są.
Chodzi o takie światelka w podeszwie.
To co widziałam (u innych na nogach) - jest hmmmmm - absolutnie nie akceptowalne przeze mnie.
Czy ktos wie, czy śa jakieś porządne wyroby tego typu? I gdzie , ewentualnie coś takiego się kupuje?
Przewiduje niejakie trudności, w zwiazku z tym staram sie delikatnie wybic takie buty z głowy (na wszelki wypadek) - jednak gdybym takowe znalazla..... dobrze by było.
Obserwuj wątek
    • deeds Re: swiecące buty 19.03.14, 10:51
      wiem coś o tym, ponieważ mój syn ma już drugi rok świecące sandały i jest wniebowzięty. Nie jestem fanką takiego obuwia ale czego się nie robi dla dziecka. Z obuwia sportowego miałam styczność tylko z tymi pumami ecx.images-amazon.com/images/I/81c0KtMJxAL._SL1500_.jpg koszt około 120 zł.
      • momas Re: swiecące buty 19.03.14, 10:56
        ale one swiecą na zasadzie fluorescencji, czy diody?
    • emma_me Re: swiecące buty 19.03.14, 10:52
      geoxy często są z diodami big_grin Młody miał swego czasu takie świecące sandały geoxa - dioda świeciła nawet po upraniu.
      Z butów sportowych masz np. takie:

https://bambineo.pl/data/shop_image/file/18784/26b701.gif
    • momas Re: swiecące buty 19.03.14, 10:54
      ooooo - dzięki. bede szukac.... (eh, myśłałam, ze się wywinę suspicious)
      Rozumiem, ze szukac typu "adidasy" ?

zapomniałam, napisac, ze szukam dla chlopca.
      • deeds Re: swiecące buty 19.03.14, 10:58
        w sandałach świeci się podeszwa, a pumach świeci się pumka www.youtube.com/watch?v=GO4sa2wzAXA
        • momas Re: swiecące buty 19.03.14, 11:35
          przyjrzałam sie tym pumom i skoro miałaś z nim styczność, top może wiesz, czy warto je kupić? Tzn chodzi o jakość....

No i czy osiągalne w Polsce, bo na razie znalazlam tylko w zagranicznych sklepach...
          • deeds Re: swiecące buty 19.03.14, 11:41
            Buty są lekkie, wygodne w zakładaniu, przewiewne i maja pracującą podeszwę. Wykonanie bdb, ogólnie całkiem fajne buty.
            • momas Re: swiecące buty 19.03.14, 11:48
              Dzięki, tyle, ze PL chyba (bo jeszcze nie znalazłam, a szukam od ? - godziny?)
              Te estetykę jeszcze bym łyknęła....
              • pucaluta Puma świecące 19.03.14, 12:25
                Moje dzieci mają takie:
                allegro.pl/buty-puma-game-point-351480-08-20-swiecace-i4018369586.html (pierwsza z brzegu aukcja butów w tym kolorze)
                właśnie niebieskie - bo spadkowe po synu. On kochał te buty, przechodził w nich półtora roku, uprane czekały na córkę, teraz ona śmiga. Diody nadal się świecą, ale nie tak bardzo, żeby się nie dało przeżyć. Estetyka niezła, choć mam wrażenie, że tych "odblasków" (ciemniejszych linii wokół rysunku pumy) nie mają, albo ich tak nie widać jednak skoro nie kojarzę. Generalnie - polecam. I białe naprawdę w niczym nie przeszkadzają o dziwo, bo dopierają się znakomicie. Co więcej - gdyby były większe rozmiary syn na bank by chciał wink
                • deeds Re: Puma świecące 19.03.14, 12:31
                  pumy z postu Pucaluta bardzo często można kupic w TK MAXX za 69 zł, kilka razy oglądałam czarne
                  • momas Re: Puma świecące 19.03.14, 12:33
                    dzieki, chociaz, przyznam, ze bardziej podobaja mi się te zalinkowane przez Ciebie. Na razie ich jeszcze nie znalazłam....
                    • deeds Re: Puma świecące 19.03.14, 12:37
                      te z postu Pucaluta, jak dla mnie są za sztywne ( ale to tylko moja opinia ) , dzieciakom pewnie to nie przeszkadza. Momas jakiego rozmiaru szukasz?
                      • momas Re: Puma świecące 19.03.14, 12:48
                        29, 30
                        • deeds Re: Puma świecące 19.03.14, 13:08
                          jutro postaram się podjechać do sklepu, w którym były te buty napisze Ci wówczas jakie rozmiary i kolory zostały
                          • momas Re: Puma świecące 19.03.14, 13:11
                            super, dzieki! (chodzi o te pierwsze, czy te zalinkowane przez Pucalute?)
                          • deeds Re: Puma świecące 20.03.14, 19:24
                            odwiedziłam sklep, w którym były świecące pumki, niestety została im tylko jedna para, jakiś malutki rozmiar. W maju ma będzie dostawa ale sami nie wiedzą, co za towar przyjdzie.
                            • momas Re: Puma świecące 21.03.14, 12:14
                              Bardzo, bardzo dziękuję za uprzejmość i poświecony czas.
                              smile
                              Nic to - szukam dalej. Chyba musze zaangazowac kogoś z zagranicy, bo mi sie w polskim sklepie internetowym nie udało ich znaleźc.
                  • pucaluta Re: Puma świecące 19.03.14, 12:36
                    serio, a w którym TKMaxxie? Ja co tam pójdę to niczego nie widzę... buuu. Szukam rozmiaru 34 lub 35 dla chłopca. On by przeżył czarne z pewnością wink
                    • deeds Re: Puma świecące 19.03.14, 12:40
                      W Radomiu, jak spotkam w takim rozmiarze napiszę w tym wątku- dodam, że bywam tam rzadko a kilka razy widziałam te buty w różnych rozmiarach.
                      • pucaluta Re: Puma świecące 19.03.14, 12:44
                        Super, ja będę wdzięczna. smile
    • aribeth1 Re: swiecące buty 19.03.14, 10:58
      Geox ma sporo "świecących" modeli. Porządne w sensie gatunkowym, bo estetycznie można dyskutowaćsmile Mój syn łazi teraz w świecących Sketchersach - mój zmysł estetyczny cierpi, ale dziecko "całe życie o takich marzyło"wink
      • momas Re: swiecące buty 19.03.14, 11:01
        estetykę, no cóż.... nie będę patrzec. Przynajmniej bedę sie starała nie patrzec na nogi. Jakoś to przełknę.
        Nie chcę by był to podłej jakości plastik....
    • slonko1335 Re: swiecące buty 19.03.14, 11:02
      Geoxy, clarcksy, skechersy ze swiecącymi diodami. Ulubione buty moich dzieciaków jak były młodsze a nawet jeszcze w tym roku na lato młody chce takie sandały. Są z diodami w podeszwach, na boku, jako oko dinozaura(to moje ulubione).
      Zobacz pod hasłem dinosoles jak dla chłopaka:
      www.ebay.co.uk/itm/NEW-DINORAMA-DINOSOLES-TODDLERS-KIDS-LIGHT-UP-SANDALS-UK-SIZE-/110761134239
      allegro.pl/geox-strike-sandalki-swiatelka-r-34-i3993866998.html?utm_source=archiwum_allegro&utm_mediumshockffers&utm_campaign=Product&utm_term=Dla+Dzieci-11763_Obuwie-25952_Sanda%C5%82ki-25958
    • verika Re: swiecące buty 19.03.14, 12:16
      Dla mojego męża też tego typu obuwie było obciachem, do czasu kiedy na wakacjach, przy dużym obszarze zieleni, wieczorem, widział i widział gdzie dokładnie biega jego dziecko wink Niezmiernie żałujemy, że młody wyrósł już z rozmiarówki sandałów nexta, które zawsze kupowaliśmy z diodami led. Teraz ratujemy się świecącymi wpinkami do crocsów wink Ale ja osobiście nie rozumiem w czym rodzice mają problem, aby dziecko posiadało takie buty... O ile dziecko jestem w stanie zrozumieć,że podobają mu się takie buty i chce je mieć, tak nie jestem w stanie zrozumieć jakiegoś dziwnego poglądu rodzica na temat tego typu butów. Przecież to dziecko i ma prawo nosić takie buty, podobnie jak bawić się łopatką piasku i nosić bluzkę z myszką miki....
      • mama_pyzuni Re: swiecące buty 19.03.14, 12:22
        Do tej pory kupowałam w C&A, były różne wzory do wyboru i cena w promocji nawet do przyjęcia (ok. 60-70 zł), ale w tym roku nie widzę ich na stronie...
      • momas Re: swiecące buty 19.03.14, 12:22
        hmmm. mozna by rzec, ze gust dziecka kształtuje się od urodzenia.
        Czy woli śwcące buty stonowane, czy tez dziko świecące, oblepione setkami aplikacji z tandetnego plastiku.
        A obie pary swiecących butów .... są świecące - a o to przecież chodzi w tym marzeniu dziecięcym.

Ale to moje zdanie, z którym inni nie muszą się zgadzać smile
        • leesha Re: swiecące buty 19.03.14, 18:39
          Synowie w zeszłą wiosnę zażyczyli sobie geoxy. Ja nie polecam. Ciężkie, poza tym jesienią (wiosną długo nie chodził) u jednego syna odkleiły się podeszwy, w jednym bucie prawie na całej długości. Zastanawiam się, czy gdybym zareklamowala uznaliby mi tą reklamacje.
      • oliwka_24 Re: swiecące buty 21.03.14, 23:37
        A gdzie kupujesz takie wpinki? Nie potrafię ich znaleźć na Allegro.
        • krokkrokkrok Re: swiecące buty 22.03.14, 14:54
          ja szukałam ostatnio wpinek - ale nie znalazłam - i pomyślałam o czyms takim allegro.pl/oswietlenie-lampka-rowerowa-led-silikonowe-wentyl-i4026985666.html
          Moje dzieci i tak noszą buty na rzepy - jakby takie cos nałożyć na rzepa?

Aha - planowałam kupić nie dlatego nawet, ze moje dzieci chcą świecące buty - ale wczoraj robiliśmy grilla i po 19 nie widziałam, gdzie dzieciaki biegaja po ogrodzie wink
    • bbeti80 Re: swiecące buty 23.03.14, 13:18
      ja widziałam takie w Lidlu
      • nenka1 Re: swiecące buty 23.03.14, 13:23
        Patrzyłam na allegro i znalazłam czarne fajne geoxy świecące właśnie rozmiar 30. Chyba nie można wstawiać linku niestety. Jakby były mniejsze to bym wzięła bo ładne są.
        • kasia_wp Re: swiecące buty 23.03.14, 19:27
          Moja córka miała skechers, półtramki. Świeciły czubki i bokismile w tym stylu: encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD34vBnYpc97wFqrhUMAYJ4xp1vHHbXlbccsyaCQkO0Sg0yw0fLw
    • edelstein Re: swiecące buty 23.03.14, 23:09

skechers.B.dobra jakosc.
    • mariposa-83 Re: swiecące buty 24.03.14, 00:11
      Ja ostatnio kupiłam córci buty geox z diodami. Mogę polecić, znana marka, stópka oddycha. A kupiłam na allegro w dobrej cenie allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29320709

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka